Klaudia

Variációk egy klarinétra

2012.02.28. 08:56

Programkereső

Zarándy Ákos zeneszerző és Klenyán Csaba klarinétművész eddigi közös munkájának összegzését március 9-én hallhatjuk a Millenárison.

Klenyán Csaba és Zarándy Ákos 2007 óta folyamatosan dolgozik együtt. Los momentos de mi vida elnevezésű koncertjük programja lehetőséget ad a közös alkotói folyamat bemutatására. Különleges helyzet az, amikor szerző és előadó éveken át közösen kísérletezhet, csiszolhatja a műveket. E munka eddigi összegzését nyújtja a koncert utolsó darabja, a versenymű klarinétra és vonószenekarra. A klarinétra írt kompozíciókat, átdolgozásokat és hangszereléseket március 9-én mutatják be a Millenáris Teátrumban. Az esten mások mellett fellép Szakács Ildikó, Szalai András, Rohmann Ditta, Nevelő János, Gera Gábor, a Grand Trio Concertante, a Quadrivium Ensemble és Dubóczky Gergely.

Ha az alábbi kérdésre adott helyes válaszát március 6-án 12 óráig bejelöli, partnerével részt vehet a Los omentos de mi vida című koncerten.

Kérdés: Melyik énekesnő lesz a vendégművész a Millenáris Teátrumban megrendezésre kerülő Los momentos de mi vida című koncerten?

Zarándy Ákos és Klenyán Csaba
Zarándy Ákos és Klenyán Csaba