Géza

Mennyire ismeri Ön Végh Sándor életművét? - 6. forduló

2012.03.06. 19:10

Programkereső

2012-ben ünnepeljük a kamarazene egyik legnagyobb XX. századi alakja születésének centenáriumát. Frissítse fel ismereteit, és próbálja ki magát a Fidelio és a Hungaroton közös játékán!

A 2012-es évben a mester születésének 100. évfordulójának kapcsán nagyszabású rendezvénysorozatot tervez a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Kulturális Államtitkársága a Zeneakadémia, a Végh-család és Végh Sándor tanítványainak kezdeményezésére. A rendezvények lebonyolítására alakult Végh Sándor Kamarazene Központ 2012. június 4-11. között szervezi az I. Nemzetközi Végh Sándor Vonósnégyes Versenyt, melynek tekintélyes nemzetközi zsűrijében a mester legjobb magyar és külföldi tanítványai kapnak helyet. Az évforduló, és a jubileumi eseménysorozat közeletével játék-sorozatot indított a Fidelio.hu és a Hungaroton.

Végh Sándor projekt
Végh Sándor projekt

Hatodik feladványunk a Végh Sándor Centenáriumhoz kapcsolódó szoborpályázattal kapcsolatos, melyhez segítséget kaphat a Végh Sándor vonósnégyes verseny facebook oldalán

Hány pályamű értkezett be a felhívásra?

A helyes választ március 20. 10:00-ig megjelölők közül egy játékost egy letöltésre jogosító Hungaroton Store kuponnal, valamint a a Fidelio kiadásában megjelent Liszt-lemezzel ajándékozunk meg.