Konrád

KLASSZ Tehetségek gálája

2012.04.05. 16:08

Programkereső

Április 13-án a Millenáris Teátrumban mutatkozik be a négy zenész és az a fúvósötös, akik részt vehetnek a Zeneakadémia és a Hunagrofest programjában.

Ifj. Balázs János, Baráth Emőke, P. Szabó Dániel, Szegedi Csaba és az In Medias Brass elindulását segíti a nemzetközi karrier felé vezető úton a negyedik alkalommal meghirdetett program. A kiemelkedő tehetségű, diplomás zenészeket neves szakmai grémium választotta ki. A támogatás része az április 13-i gálakoncert is, továbbá minden Klassz Tehetségről kiadvány is készül (magyar és angol nyelven CD melléklettel). A bemutatkozó anyag jelentős segítséget nyújt a karrierjük kezdetén álló ifjú művészeknek, hogy minél szélesebb körben megismerjék őket, bemutatkozási lehetőséget kapjanak nemzetközi porondon is.

P. Szabó Dániel, Nagy Antal, ifj. Bazsinka József, ifj. Balázs János, Szegedi Csaba - KLASSZ Tehetségek 2012 sajtótájékoztató
P. Szabó Dániel, Nagy Antal, ifj. Bazsinka József, ifj. Balázs János, Szegedi Csaba - KLASSZ Tehetségek 2012 sajtótájékoztató

A program hosszú távú célja, hogy azokat a fiatalokat támogassa, akik a nemzetközi élvonalban is megállják a helyüket, és tehetségükkel, szorgalmukkal, valamint kitartásukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy a magyar klasszikus zene még több lelkes rajongót szerezzen itthon és külföldön egyaránt.