Edina

Ifjúsági koncertek Debrecenben

2014.11.27. 11:38

Programkereső

Elindulnak az ifjúsági koncertek a Kodály Filharmónia együtteseinél, november 26-ával. Ebben az évadban is igazi komolyzenei slágereket hallhatnak majd a diákok a koncerttermekben.

A Kodály Filharmónia 2014/2015-ös ifjúsági programjában, a kicsik egyebek mellett Csajkovszkij A diótörő című művével, Bach h-moll szvitjével és Dubrovay László Tündérszép Ilona és Árgyélus királyfi című szimfonikus meséjével ismerkedhetnek meg, a felső tagozatosokat és gimnazistákat pedig Beethoven Egmont-nyitánya, Grieg Peer Gyntje, illetve Händel Messiásának keresztmetszete várja majd az évadban.

ifjúság, közönség
ifjúság, közönség

A Kodály Kórus november végén, december elején Hajdú-Bihar megyében tesz körutat. November 26-án Hajdúdorogon, 27-én Hajdúböszörményben és Józsán, 28-án Derecskén, december 2-án Hajdúsámsonban, 3-án pedig Hajdúszoboszlón lépnek fel az énekesek az alábbi, nagyszerű kórusműveket felvonultató műsorral, amelyben a zenei humornak is fontos szerep jut.


A Kodály Filharmónia ifjúsági programjának koncertjei zártkörűek, szervezett csoportokkal látogathatók, az érdeklődők további információkat Galla Ibolya kulturális menedzsernél kaphatnak a 419-199-es debreceni számon és a galla.ibolya@kodalykorus.hu e-mail címen.