Emma

Bohémek, szerelem, Párizs

2015.04.28. 15:00

Programkereső

Játsszon a Fidelióval és legyen ott Giacomo Puccini Bohémélet című darabjának június 14-ei ismétlésén a Pesti Vigadóban!

Minden idők legnépszerűbb operája a Royal Opera House legelismertebb rendezésében látható újra. 1974-es premierje óta többször új felfogásban került a nézők elé, John Copley rendezésében most utoljára állítják színpadra. A nagy sikerre való tekintettel a darab újra megtekinthető lesz felvételről június 14-én 15 órától a Pesti Vigadóban.

Bohémélet
Bohémélet

Copley részletekre is kiterjedő igényessége, a korhűségre törekvés és a drámai fordulatok lélektani kidolgozottsága a realizmus csúcsa. Julia Trevelyan Oman díszletei és jelmezei a 19. századi Párizs hangulatát idézik. A ma élő legnagyobb operacsillagok e produkcióval vesznek búcsút a darabtól, pontosabban annak jelen szereposztásától, Anna Netrebkóval és Joseph Callejával a főbb szerepekben. Puccini egyik legérzelmesebb, legfülbemászóbb operáját az izraeli Dan Ettinger vezényli abban a felújított rendezésben, mely nagy valószínűséggel bekerül a Royal Opera House történelmébe.

A londoni Royal Opera House élő közvetítéseinek magyarországi forgalmazója a Pannónia Szórakoztató Kft.

Amennyiben 2015. május 5-én 16 óráig helyesen válaszol alábbi kérdésünkre, lehetősége lesz partnerével megtekinteni az előadást június 14-én 15 órától a Pesti Vigadóban.

Kérdésünk: Ki játssza Mimì szerepét a darabban?