Konrád, Tivadar

Hangrobbantásos merénylettel járatta a csúcsra Trump a zenei ízléstelenséget

2017.07.05. 14:47

Programkereső

Az amerikai elnök szlogenhimnuszát hallgatva azt fogja kívánni, bárcsak büntethető lenne a rossz zenei ízlés terjesztése. Az amerikai protestáns himnuszirodalom összes képviselője turbinaként forog a sírjában.

Az amerikai elnök a Twitterre tette ki a Make America Great Again kezdetű himnuszt, melyet egy bapista lelkész, Gary Moore komponált. Hallgassa meg a mű részletét, ha bírja.

Ha egy nemzet nukleáris háborúba vonul önként és dalolva, megtalálták az oda illő indulót. A Make America Great Again ritmusa ugyanis néha annyira botladozik, hogy egy hadsereg okvetlen orra bukik, ha erre menetel, a tápászkodó katonákat látva a Commander-in-Chief pedig inkább kihirdeti a békét. Hasonlóan alkalmas a zenemű potenciális terroristák kínzására, de ha az ország illegális mexikói bevándorlóktól tart, elég, ha pár hangszórót helyeznek el a déli határra, ahol non-stop ez a zene szól. Ha mexikói lennék, ezt hallva rögtön hazamennék, nem törődve az életkörülményekkel, örülnék, hogy toprongyosan ugyan, de a jó kis mariachi zenét hallgathatom. Nem véletlen, hogy az elnök

a Twitteren tette közzé ezt is, mint minden sületlen és (fül)sértő üzenetet mostanában.

Egyébként több különböző forrás is megerősítette, hogy a himnusztól ugyanúgy nem lett nagyobb Amerika, ahogy itthon sem lett halszagú Magyarország a kormány hasonlóan szörnyűséges zenei próbálkozásától.

(Borítókép: Gage Skidmore)