Klasszikus

A Zene Ünnepe a Millenárison

2005.06.17. 00:00
Ajánlom
A Millenáris ad otthont A Zene Ünnepe elnevezésű rendezvénynek június 21-én. A Fogadó és a Park reggel 10:00-től este 21:00 óráig ingyenes programokkal várja a látogatókat. A részletes program az alábbiakban olvasható.

Egész nap:
- Klasszikusok a szabadtéren
- Kenderkóc Kézműves Műhely
- Kalandozás Hangszerországban - hangszerkészítő műhely
- Világfa - regélő meselabirintus
- Hangszerkészítők Zenepavilonja (a Magyar Hangszerész Szövetség kiállítással egybekötött hangszerbemutatói)

11:00
Palya Bea koncertje
„Álom, álom kitalálom…”

16:00
A Bokros zenekar koncertje és táncház

18:00
A Makám koncertje
Almanach
Km.: Bognár Szilvia (ének, fuvola), Krulik Zoltán (gitár, vokál), Thurnay Balázs (furulya, kaval, klarinét, ének, cserépdob), Kisfaludy Márta (hegedű), Kovács Zoltán (bőgő)

20:00
mucaMitsou-koncert
Km.: Mitsou (ének, kanál, szájbőgő), Balogh Guszti (ének, gitár, szájbőgő), Monori András (kaval, gadulka, szaxofon), Wertetics Szlobodán (harmónika), Novák Csaba (nagybőgő, szájbőgő), Pusztai Gábor (kanna, darbouka, kahon)

Programkereső

Legnépszerűbb

Klasszikus

Elmezavara miatt nem ítélik el a zongoraművész volt feleségét, aki megölte két gyermeküket

 Egy texasi bíró hétfőn elmezavara miatt nem találta bűnösnek két kislányuk meggyilkolásában Vagyim Holodenko ukrán zongoraművész volt feleségét.
Vizuál

Így áll most a Liget-projekt – galéria

Töprengett mostanában azon, hogy haladhat a munka a Városligetben és a múzeumokban? Képek és átadási időpontok a cikkben.
Vizuál

Már biztos: mozifilm lesz a Downton Abbey-ből

Hosszú találgatás után most megerősítették, hogy filmváltozat készül az angol sorozatból. A hírek szerint az eredeti szereplőgárda tagjai is visszatérnek.
Zenés színház

Frankó Tünde: „Kedves pikantériát ad...”

Egy művésznek az a legfontosabb, hogy a törekvéseiben a színháza partner legyen - állítja Frankó Tünde. A Palotakoncertek fellépőit bemutató sorozatunkban a népszerű primadonna válaszolt kérdéseinkre.
Zenés színház

Laki Péter: „Ez nem hagyományos gála”

A fiatal táncos komikus igazi showman, és karizmatikus színpadi jelenlétét a Budavári Palotakoncerteken is kamatoztatja: Kerényi Miklós Mátéval együtt látják el a házigazda feladatát.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

Klasszikus fesztivál

Auer Fesztivál Veszprémben

Minden művész hovatartozását a hazai rög dönti el – vallotta Auer Lipót, akinek a szülővárosában, Veszprémben negyedik alkalommal rendeznek zenei fesztivált.
Klasszikus hír

Herbert von Karajan is bekerült Madame Tussauds panoptikumába

A legendás osztrák karmester viaszszobrát hétfőn leplezték le Bécsben. Hat hónapon át dolgoztak rajta.
Klasszikus Szentendrei Ister Napok

Szentendrei Ister Napok – a Duna ünnepe

Szentendrén 2018. július 21-22-én kerül sor az immár több mint egy évtizede megrendezendő Ister Napokra, azaz a Duna ünnepére. A város helyi hagyományaira és népzenére épülő fesztivál az egyik legkedveltebb ingyenes, családi rendezvény. A hagyományos szombat esti zenés gyertyaúsztatás mellett számtalan, a Duna köré szerveződő játék, táncház, koncert - többek között a Muzsikás, Vujicsics Együttes, Zuboly, Guca Partyzans, Dalabai, Herczku Ágnes és Nikola Parov Quartet - várja a Szentendrére látogatókat.
Klasszikus vicces

Bolhás kutyus vette el a színpadot a hegedűművész Quentin Tarantinótól

A szégyentelen Blöki dörgölőzött, hempergőzött, vakarózott, és a füle botját sem mozdította a zenére. Most ez a szakasza van az évnek.
Klasszikus vagyim holodenko

Elmezavara miatt nem ítélik el a zongoraművész volt feleségét, aki megölte két gyermeküket

 Egy texasi bíró hétfőn elmezavara miatt nem találta bűnösnek két kislányuk meggyilkolásában Vagyim Holodenko ukrán zongoraművész volt feleségét.