Klasszikus

Adj hangot!

2004.11.03. 00:00
Ajánlom
Fiatal tehetségeket hivatott bemutatni az Adj hangot! musical-est, amelyet 2004. december 9-én rendeznek meg a Táncsics Művelődési Házban (1238 Budapest, Grassalkovich út 122-124.).

Előzetes meghallgatás alapján november 9-én egy rangos szakmai zsűri dönti el az előadáson résztvevők listáját. A zsűri - nem végleges - listája: Aczél András (az Operettszínház művészeti színpadigazgatója, a Lakner gyermekszínház igazgatója), Bernau Katalin (a Musical & Operett újság főszerkesztője), Bot Gábor (színész-énekes), Huszti István (a Madách és az Operettszínház zenekari szervezője, bőgőművész), Kal Pintér Mihály (színházi író), Stróbel Zsuzsanna (az Est főszervezője és rendezője), Varga Bálint (zeneszerző–korrepetitor).

Az Estre bárki szabadon jelentkezhet, kormegkötés nélkül. A jelentkezési határidő 2004. november 7. Jelentkezni a gospell@freemail.hu e-mail címen vagy a (30) 608-2922 telefonszámon lehet. Az e-mailben fel kell tüntetni az életkort, az eddigi gyakorlatot – ha van – és a meghallgatásra szánt dal címét. Amennyiben lehetséges, fényképet is várnak a szervezők. Az Adj hangot! musical-est egy civil, nonprofit kezdeményezés, a belépés ingyenes, de a jegyeket előre meg kell rendelni a gospell@freemail.hu-n. Az Est színes műsorával kívánja felemelni hangját az igényes zenés színház és a tehetséges előadók mellett. Bár nem verseny, a musical-est keretében kiosztják a Musical & Operett újság különdíját, valamint egy közönségdíjat, amelyet a nézők ítélnek oda az est legmegnyerőbb előadójának. A koncerten fellép közreműködik a Swinging Bach Singers jazz vegyeskar Halkovics Ágnes vezetésével.

Programkereső

Legnépszerűbb

Könyv

Ezeket a könyveket vásárolták legtöbben karácsonyra

A könyv az egyik legjobb dolog, ami a fa alá kerülhet – legalábbis szerintünk. A decemberi eladási adatokból az is kiderül, hogy melyik kötetekkel lepték meg szeretteiket a vásárlók.
Tánc

Szergej Polunyin elvesztette a józan eszét?

Először a mellkasára tetováltatta egy politikus arcképét, majd homofób és kirekesztő üzeneteket posztolt Instagram oldalán. A táncvilág komoly aggodalmát fejezte ki a táncos mentális állapota miatt.
Klasszikus

Mit játszhat egy fagottista a tévémacin túl?

A kérdésre a választ Stefán Zsófia koncertje adhatja meg, aki a Concerto Zeneházban lép fel január 14-én.
Vizuál

Pont a Mona Lisánál nem működik a Mona Lisa-hatás

Leonardo da Vinci híres portréjához számos rejtély kapcsolódik a hölgy személyétől a mosoly okáig. Az egyik legutóbbi kutatás annak járt utána, tényleg követi-e a tekintetével a titokzatos asszony a nézőit.
Könyv

Rovarokkal, penésszel, idővel való küzdelem a corvinák védelmében

Vegyészek, restaurátorok, ötvös- és textilművészek is munkálkodtak azért, hogy Mátyás király világhírű kódexei fennmaradjanak.

Támogatott mellékleteink

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?

Klasszikus üvegplafon

Ez az első élvonalbeli vonósnégyes, amelyben többségben vannak a nők

Az Artemis Quartetből kilépett két tag, nők érkeztek a helyükre. Ilyenkor felvetődik a kérdés: miért a férfiak uralják a kamarazenét?
Klasszikus hír

Egy részeg férfi vonóshangszereket hajított ki egy mozgó vonatból

A Büchenből Hamburgba tartó vonaton mintegy 14 ezer eurós kárt okozott a randalírozó német férfi.
Klasszikus hír

Három fontos elismerésben részesült Oláh Vilmos Ázsiában

Japán, hongkongi és thaiföldi szervezetek választották tiszteletbeli taggá a magyar hegedűművészt, derül ki a szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményből.
Klasszikus cziffra györgy

Nem gyöngyszem, gyémánt – 25 éve hunyt el Cziffra György

Huszonöt éve, 1994. január 15-én hunyt el meg Franciaországban Cziffra György zongoraművész, akit gyakran emlegetnek Liszt Ferenc méltó, sőt egyetlen igazi örököseként.
Klasszikus hír

Tagokat toboroz a Vass Lajos Szimfonikus Zenekar

A 70. évadját játszó ifjúsági együttes, a Vass Lajos Szimfonikus Zenekar az új évben új arculatot és lendületet kíván adni saját történetének. Ebből viszont nem hiányozhatnak az új és lelkes tagok.