Klasszikus

Folytatódik a „Felár helyett fél ár”-akció!

2003.02.24. 00:00
Ajánlom
Az óriási érdeklődésre való tekintettel folytatódik az Erkel Színház „Felár helyett fél ár” -akciója, amelynek keretében eredetileg huszonegy napon át, február 3-tól 24-ig, huszonegy Erkel színházi előadás jegyeit kínálták fél áron.

Mivel napok alatt elkapkodták a belépők nagy részét, ezért a kedvezményes jegyvásárlási lehetőség négy nappal tovább, február 28-ig tart. A közönség még tizenhárom estére válthat félárú jegyet, s az előadások között a Bánk bán, a Hamupipőke, a Lammermoori Lucia, a Faust és egy új produkció, Dohnányi operája, A vajda tornya, valamint egy balett, A rosszul őrzött lány is szerepel.

A legolcsóbb jegyért 300 forintot kell fizetni, a legdrágább pedig 1900 Ft-ba kerül az Operaház és az Erkel Színház pénztáraiban. Aki pedig a jutányos áron kínált belépőkből legalább három előadásra vesz azonos számú jegyet – tehát a tizenhárom opera- illetve balett-produkcióból kialakítja saját, személyre szabott „bérletét” – az a „Téli - Tavaszi Tercett” akció keretében még további 20 százalék engedményt kap a belépők összesített árából.

A kedvezményes jegyvásárlási akció előnyeit negyedéven keresztül élvezheti a közönség, hiszen a félárú sorozat utolsó előadása április 30-án lesz.

A következő előadásokra lehet még kedvezményes áron jegyet vásárolni:
március 5. Bánk bán
március 6. Lammermoori Lucia
március 10. Faust
március 12. A rosszul őrzött lány
március 13. A rosszul őrzött lány
március 18. Bánk bán
március 19. A rosszul őrzött lány
március 20. Bánk bán
március 21. A rosszul őrzött lány
március 30. Hamupipőke
április 3. Hamupipőke
április 22. A vajda tornya
április 30. A vajda tornya

Programkereső

Legnépszerűbb

Zenés színház

Kalocsai Zsuzsa: „A szívünk-lelkünk benne van”

Kalocsai Zsuzsa született díva, igazi primadonna, aki nem csak csodás hangjának, hanem belső eleganciájának, királynői megjelenésének köszönhetően érdemelte ki a Budapesti Operettszínház közönségének szeretetét.
Klasszikus

Boros Misi: „Minden egyes hangra érdemes odafigyelni”

Nyaralásról, fociról, gyakorlásról kérdeztük Boros Misit, beszélgetésünk során a Bogányi Gergellyel közös Arénakoncert is szóba került.
Klasszikus

Bolhás kutyus vette el a színpadot a hegedűművész Quentin Tarantinótól

A szégyentelen Blöki dörgölőzött, hempergőzött, vakarózott, és a füle botját sem mozdította a zenére. Most ez a szakasza van az évnek.
Vizuál

Színekkel keltették új életre Pompeii-t és Herculaneum-ot

Nemcsak a színpompás panelek érdekesek, de a helyszínek is, ahol kiállították őket. Az igazgató szerint mindez remek módja a múlt a jelen összekapcsolásának.
Klasszikus

Herbert von Karajan is bekerült Madame Tussauds panoptikumába

A legendás osztrák karmester viaszszobrát hétfőn leplezték le Bécsben. Hat hónapon át dolgoztak rajta.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

Klasszikus molnár anna

Molnár Anna rangos kortárs zenei fesztiválon énekel Darmstadtban

A magyar énekesnő Eötvös Péter és Balogh Máté műveit adja elő az Internationale Freienkurse für Neue Musik fesztiválon.
Klasszikus ajánló

Így telik a Klassz a pARTon! fesztivál (és ajánlunk néhány következő koncertet is)

Július 8-án a Pesti Vigadóban startolt a Klassz a pARTon! fesztivál, amelynek a következő héten Szigligeten, Balatonfüreden és Paloznakon lesznek koncertjei. A Danubia Zenekar, Érdi Tamás, Vásáry Tamás és a Concerto Budapest a fellépők között.
Klasszikus hír

Ők a King’s Singers új tagjai

A következő évtől Edward Button kontratenor és Nick Ashby basszbariton a legendás énekegyüttes új tagjaiként állnak színpadra.
Klasszikus ajánló

Komolyzene a Vajdahunyadvárban!

Javában tart a nyár legszívderítőbb szabadtéri zenei fesztiválja, a Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál. A soron következő koncerteket a Mendelssohn Kamarazenekar, a Musica Sonora Kamarazenekar és a Budapesti Vonósok adják.
Klasszikus interjú

Boros Misi: „Minden egyes hangra érdemes odafigyelni”

Nyaralásról, fociról, gyakorlásról kérdeztük Boros Misit, beszélgetésünk során a Bogányi Gergellyel közös Arénakoncert is szóba került.