Klasszikus

Halmozzuk a kedvezményeket - vásároljon Müpa-bérletet Fidelio Klubkártyával!

2007.06.20. 00:00
Ajánlom
Június elején jelentette be a Müpa a közönség által régóta várt bérleteit. Az újszerű, rugalmas konstrukcióban kínált Müpa-bérletek 4-4 előadást tartalmaznak - de ha július 15-ig vásárol, egy Ön által választott ötödik koncertre 15% kedvezményt kap. Ha pedig még ennél is jobban akar járni, akkor Fidelio Klubkártyával vásárol és 20%-ot megtakarít a jegyek árából!

A Müpa-bérleteknél Ön dönti el, melyik koncerten hova kíván ülni, s milyen árkategóriájú jegyet választ. Ami fix: a bérletben vásárolt jegyek ára egységesen 15%-os kedvezményt tartalmaz. Ha egy bérletben kínált bármelyik koncertre elfogynak a jegyek, a bérlet is megszűnik - de nem csak ezért érdemes sietnie, hanem azért is, mert amennyiben július 15-ig megvásárolja bérletét, akkor egy ötödik, az Ön által kiválasztott koncertre is 15%-os kedvezménnyel kap jegyet!

A Fidelio Klubkártya tulajdonosai pedig mindezen felül még 5% kedvezményben részesülnek - tehát az eredeti árhoz képest 20%-ot takarítanak meg! A kérdés csupán az, négy vagy öt koncertre szeretne 20%-kal olcsóbban eljutni...

A Müpa bérleteiről bővebben a Müpa bérletinformációs oldalán talál tájékoztatást, ahol egy kalkulátor segítségével néhány kattintással azonnal ki is számolhatja, mennyibe kerül az Ön által összeállított bérlet - és mennyit takarított meg a jegyárakhoz képest.

A Fidelio Klubkártyáról és a hozzá kapcsolódó, folyamatosan bővülő szolgáltatásokról a Fidelio Klub oldalán olvashat - s ha megtetszett, a Fidelio.hu regisztrációján keresztül azonnal meg is rendelheti azt.

Programkereső

Legnépszerűbb

Klasszikus

Elmezavara miatt nem ítélik el a zongoraművész volt feleségét, aki megölte két gyermeküket

 Egy texasi bíró hétfőn elmezavara miatt nem találta bűnösnek két kislányuk meggyilkolásában Vagyim Holodenko ukrán zongoraművész volt feleségét.
Zenés színház

Kalocsai Zsuzsa: „A szívünk-lelkünk benne van”

Kalocsai Zsuzsa született díva, igazi primadonna, aki nem csak csodás hangjának, hanem belső eleganciájának, királynői megjelenésének köszönhetően érdemelte ki a Budapesti Operettszínház közönségének szeretetét.
Klasszikus

Bolhás kutyus vette el a színpadot a hegedűművész Quentin Tarantinótól

A szégyentelen Blöki dörgölőzött, hempergőzött, vakarózott, és a füle botját sem mozdította a zenére. Most ez a szakasza van az évnek.
Klasszikus

Boros Misi: „Minden egyes hangra érdemes odafigyelni”

Nyaralásról, fociról, gyakorlásról kérdeztük Boros Misit, beszélgetésünk során a Bogányi Gergellyel közös Arénakoncert is szóba került.
Vizuál

Kiállítják az első bécsi női fényképész századeleji portréit

Művészek, arisztokraták és más hírességek a század elejéről Klimttől Picassóig a Madame d'Ora néven dolgozó Dora Kallmus fotográfiáin a bécsi Leopold múzeumban.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

Klasszikus hír

Ők a King’s Singers új tagjai

A következő évtől Edward Button kontratenor és Nick Ashby basszbariton a legendás énekegyüttes új tagjaiként állnak színpadra.
Klasszikus ajánló

Komolyzene a Vajdahunyadvárban!

Javában tart a nyár legszívderítőbb szabadtéri zenei fesztiválja, a Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál. A soron következő koncerteket a Mendelssohn Kamarazenekar, a Musica Sonora Kamarazenekar és a Budapesti Vonósok adják.
Klasszikus interjú

Boros Misi: „Minden egyes hangra érdemes odafigyelni”

Nyaralásról, fociról, gyakorlásról kérdeztük Boros Misit, beszélgetésünk során a Bogányi Gergellyel közös Arénakoncert is szóba került.
Klasszikus fesztivál

Auer Fesztivál Veszprémben

Minden művész hovatartozását a hazai rög dönti el – vallotta Auer Lipót, akinek a szülővárosában, Veszprémben negyedik alkalommal rendeznek zenei fesztivált.
Klasszikus hír

Herbert von Karajan is bekerült Madame Tussauds panoptikumába

A legendás osztrák karmester viaszszobrát hétfőn leplezték le Bécsben. Hat hónapon át dolgoztak rajta.