Klasszikus

Licitáljon Baskirov és Vengerov jegyre!

2007.03.21. 00:00
Ajánlom
Nincs elveszett koncert! A Budapesti Tavaszi Fesztivál öt kiemelt rendezvényének utolsó jegyeit egy-egy internetes aukción vásárolhatják meg az érdeklődők. Az árverések a Fidelio.hu-n folyamatosan zajlanak. Jelenleg Dmitrij Baskirov zongoraestjére, illetve Sebestyén Márta és Maxim Vengerov koncertjére lehet licitálni.

Az aukciókon, amelyre a honlapunkon lévő rovatra vagy bannerre kattintás után lehet eljutni, a következő koncertekre lehet licitálni: Dmitrij Baskirov március 26-i zongoraestjére az MTA Roosevelt téri Dísztermében, Márta dalai - Sebestyén Márta és vendégei március 28-i koncertjére a Művészetek Palotájában, az Oltári srácok című koncertmusical március 29-i bemutatójára a Thália Színházban, Maxim Vengerov hegedűestjére március 30-án a Művészetek Palotájában, és a Nigel Kennedy Quintet március 31-i koncertjére a Művészetek Palotájában.

A licitek közül három van "nyitva", de holnaptól már a maradék kettő koncert aukciós jegye is elérhető. Viszont, aki Baskirovra kíváncsi és nem vett jegyet, az nálunk a licitnél már csak 22-én, csütörtök délig próbálkozhat. Ami az első koncertjegyet illeti, a Sokolov-est utolsó jegyei 10 000 Ft-ról indultak és 50 000-ért keltek el (lásd korábbi cikkünk). A online aukción való részvétel feltétele a Fidelión történő előzetes regisztráció, amely egy e-mail cím birtokában néhány kattintással elvégezhető. A licit technikailag csupán egy böngészőt és egy internet-kapcsolatot igényel.

Programkereső

Legnépszerűbb

Klasszikus

Elmezavara miatt nem ítélik el a zongoraművész volt feleségét, aki megölte két gyermeküket

 Egy texasi bíró hétfőn elmezavara miatt nem találta bűnösnek két kislányuk meggyilkolásában Vagyim Holodenko ukrán zongoraművész volt feleségét.
Vizuál

Így áll most a Liget-projekt – galéria

Töprengett mostanában azon, hogy haladhat a munka a Városligetben és a múzeumokban? Képek és átadási időpontok a cikkben.
Vizuál

Már biztos: mozifilm lesz a Downton Abbey-ből

Hosszú találgatás után most megerősítették, hogy filmváltozat készül az angol sorozatból. A hírek szerint az eredeti szereplőgárda tagjai is visszatérnek.
Zenés színház

Frankó Tünde: „Kedves pikantériát ad...”

Egy művésznek az a legfontosabb, hogy a törekvéseiben a színháza partner legyen - állítja Frankó Tünde. A Palotakoncertek fellépőit bemutató sorozatunkban a népszerű primadonna válaszolt kérdéseinkre.
Zenés színház

Laki Péter: „Ez nem hagyományos gála”

A fiatal táncos komikus igazi showman, és karizmatikus színpadi jelenlétét a Budavári Palotakoncerteken is kamatoztatja: Kerényi Miklós Mátéval együtt látják el a házigazda feladatát.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

Klasszikus fesztivál

Auer Fesztivál Veszprémben

Minden művész hovatartozását a hazai rög dönti el – vallotta Auer Lipót, akinek a szülővárosában, Veszprémben negyedik alkalommal rendeznek zenei fesztivált.
Klasszikus hír

Herbert von Karajan is bekerült Madame Tussauds panoptikumába

A legendás osztrák karmester viaszszobrát hétfőn leplezték le Bécsben. Hat hónapon át dolgoztak rajta.
Klasszikus Szentendrei Ister Napok

Szentendrei Ister Napok – a Duna ünnepe

Szentendrén 2018. július 21-22-én kerül sor az immár több mint egy évtizede megrendezendő Ister Napokra, azaz a Duna ünnepére. A város helyi hagyományaira és népzenére épülő fesztivál az egyik legkedveltebb ingyenes, családi rendezvény. A hagyományos szombat esti zenés gyertyaúsztatás mellett számtalan, a Duna köré szerveződő játék, táncház, koncert - többek között a Muzsikás, Vujicsics Együttes, Zuboly, Guca Partyzans, Dalabai, Herczku Ágnes és Nikola Parov Quartet - várja a Szentendrére látogatókat.
Klasszikus vicces

Bolhás kutyus vette el a színpadot a hegedűművész Quentin Tarantinótól

A szégyentelen Blöki dörgölőzött, hempergőzött, vakarózott, és a füle botját sem mozdította a zenére. Most ez a szakasza van az évnek.
Klasszikus vagyim holodenko

Elmezavara miatt nem ítélik el a zongoraművész volt feleségét, aki megölte két gyermeküket

 Egy texasi bíró hétfőn elmezavara miatt nem találta bűnösnek két kislányuk meggyilkolásában Vagyim Holodenko ukrán zongoraművész volt feleségét.