Klasszikus

Másfél esztendő után először ismét együtt a Trio Midnight

2004.01.30. 00:00
Ajánlom
A harmadik évébe lépő a Raiffeisen Jazz Klub következő koncertjére február 13-án, este fél nyolckor kerül sor az International Buda Stage Színháztermében (1021 Budapest, Tárogató út 2-4.).

A Raiffeisen Jazz Klub első koncertjén, 2002. március 1-jén a Trio Midnight lépett fel, s aratott nagy sikert Dresch Mihály vendégszereplésével. Azóta a hazai dzsesszélet kiválóságai léptek itt fel, s már számos neves külföldi előadóművészt is hallhattunk a klub állandó helyszínén, az International Buda Stage színháztermében.

Játszott a Trio Midnight három tagja, azaz Oláh Kálmán, Balázs Elemér és Egri János más-más formációkban is, a Balázs Elemér Group 2002-ben és 2003-ban is tartott lemezbemutató koncertet a Raiffeisen Jazz Klubban, s Balázs Elemér 2003 áprilisában két neves belga zenésszel, Steve Houbennel és Gregory Houbennel muzsikált itt. Oláh Kálmán 2003 márciusában a Raiffeisen Jazz Klubban ünnepelte születésnapját két kitűnő osztrák zenész társával és Egri Jánossal.

Most pedig, február 13-án este, másfél év után – amikor Balázs Elemért lefoglalták a saját együttesével készített lemezek, koncertek, ezért tavaly már úgy látszott, nem is áll össze többé a trió - először ismét együtt hallható a Trio Midnight. A februári koncert vendégszólistái Malek Andrea (ének) és Bacsó Kristóf (szaxofon) lesznek.

Programkereső

Legnépszerűbb

Klasszikus

Elmezavara miatt nem ítélik el a zongoraművész volt feleségét, aki megölte két gyermeküket

 Egy texasi bíró hétfőn elmezavara miatt nem találta bűnösnek két kislányuk meggyilkolásában Vagyim Holodenko ukrán zongoraművész volt feleségét.
Zenés színház

Kalocsai Zsuzsa: „A szívünk-lelkünk benne van”

Kalocsai Zsuzsa született díva, igazi primadonna, aki nem csak csodás hangjának, hanem belső eleganciájának, királynői megjelenésének köszönhetően érdemelte ki a Budapesti Operettszínház közönségének szeretetét.
Klasszikus

Bolhás kutyus vette el a színpadot a hegedűművész Quentin Tarantinótól

A szégyentelen Blöki dörgölőzött, hempergőzött, vakarózott, és a füle botját sem mozdította a zenére. Most ez a szakasza van az évnek.
Klasszikus

Boros Misi: „Minden egyes hangra érdemes odafigyelni”

Nyaralásról, fociról, gyakorlásról kérdeztük Boros Misit, beszélgetésünk során a Bogányi Gergellyel közös Arénakoncert is szóba került.
Vizuál

Kiállítják az első bécsi női fényképész századeleji portréit

Művészek, arisztokraták és más hírességek a század elejéről Klimttől Picassóig a Madame d'Ora néven dolgozó Dora Kallmus fotográfiáin a bécsi Leopold múzeumban.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

Klasszikus hír

Ők a King’s Singers új tagjai

A következő évtől Edward Button kontratenor és Nick Ashby basszbariton a legendás énekegyüttes új tagjaiként állnak színpadra.
Klasszikus ajánló

Komolyzene a Vajdahunyadvárban!

Javában tart a nyár legszívderítőbb szabadtéri zenei fesztiválja, a Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál. A soron következő koncerteket a Mendelssohn Kamarazenekar, a Musica Sonora Kamarazenekar és a Budapesti Vonósok adják.
Klasszikus interjú

Boros Misi: „Minden egyes hangra érdemes odafigyelni”

Nyaralásról, fociról, gyakorlásról kérdeztük Boros Misit, beszélgetésünk során a Bogányi Gergellyel közös Arénakoncert is szóba került.
Klasszikus fesztivál

Auer Fesztivál Veszprémben

Minden művész hovatartozását a hazai rög dönti el – vallotta Auer Lipót, akinek a szülővárosában, Veszprémben negyedik alkalommal rendeznek zenei fesztivált.
Klasszikus hír

Herbert von Karajan is bekerült Madame Tussauds panoptikumába

A legendás osztrák karmester viaszszobrát hétfőn leplezték le Bécsben. Hat hónapon át dolgoztak rajta.