Klasszikus

Még több Müpa!

2014.06.19. 15:24
Ajánlom
Müpa+ néven ingyenes hűségprogramot indított a tizedik, jubileumi évadára készülő Művészetek Palotája. A regisztráló látogatók ezentúl minden jegy- és bérletvásárlás után pontokat kapnak, amelyekkel fokozatosan bővülő előnyökhöz – többek között jegyárkedvezményekhez, elővásárlási lehetőségekhez, exkluzív programokhoz – juthatnak.

A Müpa+ regisztrációhoz kötött, minden látogató számára elérhető rendszerében a hűségpontokat a Művészetek Palotája saját rendezésű előadásaira vásárolt jegyek megvételével lehet gyűjteni, minden 100 Ft elköltése után 1 pontot írnak jóvá. A pontgyűjtés mind online, mind személyes vásárláskor érvényesíthető. 

A „Még több Müpa!" szlogennel összhangban a program négy szintje más és más lehetőségeket rejt. Már a belépés szintje olyan szolgáltatásokat és kedvezményeket tartalmaz, mint az eseti kedvezményes jegyvásárlási lehetőség, az előadás előtti e-mailes emlékeztető, CD- és könyvesboltkedvezmény, vagy a személyre szabott hírlevél. A további szinteken az 5-15%-os jegyvásárlási kedvezmények mellett bérlet- és jegy elővásárlási lehetőségek is elérhetők, illetve olyan exkluzív programok, ahol a hűségprogram tagjai a kulisszák mögé látogatva akár személyesen is találkozhatnak napjaink ünnepelt hazai és nemzetközi művészeivel. 

Az új program része annak az adatbázis-kezelő rendszernek, amellyel a Müpa nemzetközi szinten is egyedülálló módon a legkorszerűbb eszközökkel szolgálja ki a közönség igényeit a nézői preferenciák alapján. Az elmúlt időszakban nemzetközi fórumokon Európa számos kulturális intézménye komoly érdeklődést mutatott a fejlesztés iránt.

Programkereső

Legnépszerűbb

Vizuál

Szabó István filmje nyitja a ma kezdődő Magyar Mozgókép Szemlét

A szombatig tartó rendezvényen 59, Magyar Filmdíjra jelölt művet, valamint számos versenyen kívüli filmet vetítenek a Corvin moziban.
Vizuál

Szabó István nem veszi át életműdíját

Az Oscar- és Kossuth-díjas rendező kitüntetését a közelmúltban többen kritizálták Szabó István ügynökmúltja miatt.
Klasszikus

A lipcsei kántor, aki mindannyiunkat összeköt – Jön a Bach Bridges fesztivál

Bach és Beethoven lesz a főszereplője az idei Bach Bridges Fesztiválnak március 31. és április 3. között a Budapest Music Centerben. A két korszakalkotó zseni munkássága a jelenkor perspektívájából és a nyugatitól eltérő esztétika fénytörésében is megmutatkozik a fesztivál változatos programjában.
Vizuál

Elhunyt Szentandrássy István festőművész

A 62 éves korában elhunyt művész 2012-ben kapott Kossuth-díjat a cigányság ősi, balladisztikus hagyományait és alakjait ábrázoló műveiért.
Klasszikus

A mi Kodályunk – Zenés ismeretterjesztő film a mozikban

Március 6-a Kodály Zoltán, a világhírű zeneszerző és népzenekutató halálának évfordulója. A 20. század korszakalkotó zenetudósa előtt tisztelegve, március 11-től érkezik a mozikba A mi Kodályunk című rendhagyó dokumentumfilm, amely Kodály kevéssé ismert fiatalkorát dolgozza fel két kimagaslóan tehetséges ifjú muzsikus szemszögéből, egy 1910-es szerzői estet állítva középpontba.

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?

Klasszikus ajánló

Sosztakovics-szimfónia hazai bemutatójára készült az Óbudai Danubia Zenekar

Sosztakovics IV. szimfóniájának magyarországi bemutatójára készül az Óbudai Danubia Zenekar Hámori Máté vezényletével február 28-án pénteken a budapesti Zeneakadémián.
Klasszikus ajánló

Húszállomásos Kárpát-medencei turnéra indul Bogányi Gergely

Útjára indul Bogányi Gergely 2020-as koncertturnéja, a zongoraművész 20 koncerten 20 különböző műsort ad elő szerte a Kárpát-medencében.
Klasszikus ajánló

Fiatal lengyel ugrik be a koronavírus miatt Olaszországban ragadt zongoraművész helyett

Piotr Pawlak nyitja meg a március 1-én induló Chopin Fesztivált az Óbudai Társaskörben, miután Alberto Nosé a koronavírus-járvány olaszországi terjedése miatt nem tud eljönni Budapestre.
Klasszikus ajánló

A Ránki-család koncertjével várja fiatalok jelentkezését a kőszegi Altalena Nyári Akadémia

Augusztus elején rendezik meg Kőszegen a BMFest Altalena Nyári Akadémiáját, amelyre 14-32 év közötti fiatal zenészek jelentkezését várják. Vendégei között a Ránki-család, Fejérvári Zoltán, Bősze Ádám, a Berecz-család és Dukay Barnabás.
Klasszikus ajánló

Országos programot indít az ifjúsági kóruséneklésért a KÓTA

Országos programsorozat indult Hangról hangra... az ifjúsági kóruséneklésért címmel az idén 50 éves Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége (KÓTA) szervezésében.