Klasszikus

Megújult a Fidelio Klubkártya

2004.10.04. 00:00
Ajánlom
A megújult Fidelio Magazin mellett októbertől Klubkártyánk is új kivitelben igényelhető. A Klubkártya felhasználhatósága az elmúlt hónapokban jelentősen bővült, ám terveink szerint a kedvezményt adó cégek listája folyamatosan gyarapodni fog a jövőben is.

Fidelio Klubkártyával rendelkező klubtagjaink 2004 októberétől a következő lehetőségekkel élhetnek:
- minden hónapban postán eljuttatjuk számukra a Fidelio Magazint;
- partnereinknél a legjobb hazai árakon vásárolhatnak CD-ket, DVD-ket és kottákat;
- jelentős kedvezményeket vehetnek igénybe új és használt hangszerek, valamint kiegészítők vásárlásakor is;
-50%-os kedvezménnyel látogathatják a Fonó Budai Zeneház programjait.

Partnereink:
- Akadémia Zeneműbolt (üzlet: 1061 Bp., Király u. 28.; este: Zeneakadémia, 1061 Bp., Liszt F. tér 8.); CD, DVD, MC - 10%;
- Aviso Stúdió (Zeneakadémia; 1061 Bp., Liszt F. tér 8.); min. 5% kedvezmény a szolgáltatások árából;
- CD-Bár (1088 Bp., Krúdy Gyula u. 6.); CD, MC, VHS, DVD - 5%;
- Corpus Hangszerkereskedés és Javítóműhely (1065 Bp., Nagymező u. 1.); új hangszer 15%, tartozékok 15%, használt hangszer 10%, hangszerjavítás 10%;
- Fonó Budai Zeneház (1112 Budapest, Sztregova u. 3.); minden saját rendezvényre a jegyárból 50%;
- Mácsai Zongoraterem (1065 Bp., Nagymező u. 1.); új hangszer 5%, használt hangszer 10%, hangszerjavítás 10%;
- Rosé Kft. (1065 Bp., Hajós u. 9.); új hangszerek, tartozékok, javítások 10%.

A névre szóló Fidelio Klubkártyát 5000 forintos éves díj ellenében lehet megrendelni e-mailben (fidelio@fidelio.hu), faxon (476-0321) vagy az interneten keresztül a Regisztráció menüpont alatt új regisztrációval, illetve már meglévő regisztráció módosításával.

Programkereső

Legnépszerűbb

Vizuál

Száz ólomkatonát cserélt egy vetítőgépre és az egész élete megváltozott

70 film, öt feleség, kilenc gyerek. A 100 éve született Ingmar Bergman titkát próbálják megfejteni hozzátartozók, munkatársak, kutatók, köztük a rendező egykori asszisztense, a magyar származású Katinka Faragó a legendás svédről készült dokumentumfilmben.
Jazz/World

Ezeket a jazzlemezeket hallgasd meg júliusban!

Új – régóta időszerű – sorozatunkban havonta ajánlunk hallgatásra érdemes lemezeket a frissen megjelent magyar és külföldi kiadványok közül. Az első cikk jogán megengedjük magunknak, hogy az előző hónapok terméséből is válogassunk.
Vizuál

Kiállítják Freud titkos gyűrűit

Az osztrák neurológus és pszichiáter a megajándékozotthoz kötődő mitológiai alakot vésetett az ékszerbe, amelyet csak a kiválasztottaknak ajándékozott.
Zenés színház

Dolhai Attila: „Egészséges versengés van bennünk”

Hagyomány és újítás jegyében rendezik meg hatodik alkalommal a nagy sikerű Palotakoncerteket a budai Vár gyönyörű díszletében. Bemutatjuk a húsz szólistát: elsőként az Operettszínház jól ismert és szeretett bonvivánját, Dolhai Attilát kérdeztük.
Klasszikus

Mozart zenéje enyhíti az epilepszia tüneteit

Egy friss kutatás szerint öt perc Mozart-muzsika is hozzájárulhat a betegek jobb közérzetéhez. Mindez azért is fontos, mert nem mindenkinek segítenek a drága gyógyszerek.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

Klasszikus hír

Gödöllőn megfér egymás mellett Bach és Django Reinhardt

Klasszikus műveket és crossover produkciókat is bemutat a Barokk Randevú elnevezésű zenei fesztivál augusztus 10-én és 12-én a Gödöllői Királyi Kastélyban.
Klasszikus Beatrice Rana

Piknik Beethovennel a kastélyparkban, a zene szárnyán Párizsba és Londonba

Július 21-én szombaton este és július 22-én vasárnap délelőtt újra piknikkoncertek a kismartoni Esterházy-kastély parkjában.
Klasszikus ajánló

Óbudai Nyár az Óbudai Társaskör kertjében

Az elmúlt évek hagyományait folytatva idén nyáron is várja közönségét az Óbudai Társaskör kertje, ahol július 4. és augusztus 5. között tizenhét estén át klasszikus és könnyűzenei koncertek, zenés színház, opera és színházi előadás közül válogathatnak az érdeklődők.
Klasszikus magazin

A minimalista zene már 1797-ben létezett

Ismerősen cseng Anton Reicha neve? Ugye, hogy nem. Épp ezért döntött úgy Ivan Ilić zongoraművész, hogy a videósorozatban mutatja be ennek a cseh-francia zeneszerzőnek az életét.
Klasszikus magazin

Mozart zenéje enyhíti az epilepszia tüneteit

Egy friss kutatás szerint öt perc Mozart-muzsika is hozzájárulhat a betegek jobb közérzetéhez. Mindez azért is fontos, mert nem mindenkinek segítenek a drága gyógyszerek.