Klasszikus

Rendeljen jegyet a Fidelióval!

2004.01.23. 00:00
Ajánlom
Új szolgáltatással bővült a Fidelio kínálata. Regisztrált látogatóink mostantól interneten keresztül rendelhetnek jegyeket a koncertnaptárban található, a jegyrendelés emblémával ellátott hangversenyekre.

A jegyrendelést csak a Fidelio Klub tagjai, illetve azok a látogatóink tudják igénybe venni, akik a regisztrációnál valódi nevüket és postai elérhetőségüket is megadták. A bejelentkezés után ellenőrizheti a előadásra vonatkozó adatokat és személyes adatait is, amelyeket ugyanitt meg is változtathat. Ugyanezen az oldalon tudja megadni a fizetés módját (átutalás, illetve hitelkártya), valamint a kívánt jegyek darabszámát is. A következő oldalon jóváhagyhatja adatait és megrendelheti a jegyeket. Fontos tudni, hogy a koncert kezdete előtt 60 órával lezárul a jegyrendelés.

A megrendelés elküldését követően partnerünk, a Ticketoffice.hu munkatársa a megadott elérhetőségeken kapcsolatba lép Önnel, s elküldi a fizetési információkat. Az Ön megrendelése a fizetéssel válik véglegessé. Fizetéskor a jegyre vonatkozó adatok a Ticketoffice.hu rendszerébe jutnak el, a kártyára vonatkozó adatokat pedig a bank közvetlenül kezeli. A sikeres fizetésnek legkésőbb az előadás előtt 48 órával meg kell történnie. A jegyek átvétele Önnel egyeztetett módon a Ticketoffice.hu irodájában vagy a helyszínen történhet.

Programkereső

Legnépszerűbb

Színház

Fenyő Iván: „Úgy éreztem, hogy megszűnt az összetartás”

Idén folytatódik a „legendás” Máté-Horvai osztály előadássorozata a Jurányi Házban, amely most Fenyő Iván életével foglalkozik. Őt kérdezte a Jurányi Latte a főiskolás emlékeiről, illetve arról, miért szállt ki az AlkalMáté Trupp-ból, és vajon játszik-e majd a róla szóló előadásban.
Klasszikus

Molnár Anna rangos kortárs zenei fesztiválon énekel Darmstadtban

A magyar énekesnő Eötvös Péter és Balogh Máté műveit adja elő az Internationale Freienkurse für Neue Musik fesztiválon.
Plusz

A balatonfüredi Anna-bál mítosza és a valóság

Szombaton 193. alkalommal rendezik meg a balatonfüredi Anna-bált, aminek névadó kisasszonyát lehet, hogy nem is Annának hívták.
Színház

Lázár Katinak ítélték a színikritikusok az idei életműdíjat

A Színházi Kritikusok Céhe nyolcadik alkalommal ismer el életműdíjjal a színházművészet bármely területén kiemelkedőt alkotó, 65 év feletti művészt.
Zenés színház

Csuha Lajos: „Még meg tudok mozdulni a színpadon”

Szíve a rockhoz, a musicalhez húzza, de magát és a közönséget is meg fogja lepni Csuha Lajos a Budavári Palotakoncereken augusztus elején. Rövid interjúnkban az előkészületekről kérdeztük, de az is kiderült, milyen új feladatok találták meg az Operettszínház záruló évadában a hetvenéves művészt.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

Klasszikus magazin

Nem csak Ravel álmodta zenekarra az Egy kiállítás képeit

Sőt, még csak nem a századforduló zenéjének zenekari virtuóza volt az első, hanem egy orosz Rimszkij-Korszakov tanítvány.
Klasszikus videó

Ismerkedj meg a zongoristával, aki elefántoknak játszik klasszikusokat!

Vagy legalábbis az egyik biztosan. Ez derül ki abból a videóból, amelyet egy kalandos életű koncertzongorista osztott meg.
Klasszikus kórus

Solti Árpád nyerte a Mátrai Művészeti Napok zeneszerzői pályázatát

Solti Árpád műve nyerte el a Vox Mirabilis és a Muzsikál az Erdő Alapítvány zeneszerzői pályázatának fődíját, amelyet a Mátrai Művészeti Napok jubileuma alkalmából hirdettek meg
Klasszikus fidelio klasszik

Fidelio Klasszik: Koncertektől hangos kastélyok és várak

A Fidelio és a Klasszik Rádió közös magazinműsorának következő adása július 21-én lesz hallható a 92.1-en.
Klasszikus molnár anna

Molnár Anna rangos kortárs zenei fesztiválon énekel Darmstadtban

A magyar énekesnő Eötvös Péter és Balogh Máté műveit adja elő az Internationale Freienkurse für Neue Musik fesztiválon.