Klasszikus

Vásároljon kedvezményesen - Fidelio Klubkártyával!

2004.01.29. 00:00
Ajánlom
Egyre többen kérdezősködnek nálunk a Fidelio Magazin megrendelése iránt, s az utóbbi időben ugrásszerűen megnőtt a különféle nyereményjátékaink, akcióink iránti érdeklődés is. A Fidelio Klubkártya mind a magazinra vágyóknak, mind a szenvedélyes CD-gyűjtőknek igyekszik a kedvében járni.

A névre szóló Fidelio Klubkártyát egy minimális, 2500 forintos éves díj ellenében lehet megrendelni - egyelőre csak e-mailben vagy faxon, de hamarosan az interneten keresztül is. A klubkártya tulajdonosai számára minden hónapban postázzuk a Fidelio Magazint, emellett a kártya felmutatásával kedvezményesen vásárolhatnak CD-t, DVD-t és kottákat az Akadémia Zeneműboltban (1061 Budapest, Király u. 28.), a Zeneakadémián, valamint a CD Bár pesti üzletében (1088 Budapest, Krúdy u. 6.). Terveink szerint a kedvezményt adó cégek listája folyamatosan bővülni fog, s a klubkártya-tulajdonosok hamarosan a legkülönfélébb zenével kapcsolatos termékekhez és szolgáltatásokhoz juthatnak majd hozzá kedvezményesen.

Figyelem! Azok a már regisztrált klubtagjaink, akik megrendelésüket 2004. február 5-ig eljuttatják részünkre, évi 1500 forintért juthatnak a kártyához, illetve a vele járó szolgáltatásokhoz! Emellett a február 21-én induló, s terveink szerint havonta a Nyitott Műhelyben (1123 Budapest, Ráth György u. 4.) megrendezendő Fidelio Klubdélutánok keretében is lehetőséget biztosítunk arra, hogy klubtagjaink kedvezményes, évi 1.500 forintért rendeljék meg Fidelio Klubkártyájukat.

Programkereső

Legnépszerűbb

Színház

„A mi generációnk nem kapható a gyűlölködésre” – A 30 év alatti színművészek levele az Országgyűléshez

A december 9-én a szabad színházakért és a kultúra függetlenségéért meghirdetett tüntetésen Sodró Eliza, a Radnóti Színház művésze olvasta fel 111 harminc év alatti színművész levelét az Országgyűléshez.
Színház

Ezekre az előadásokra küldenék el a politikusokat a színészek

Szégyen, Hamlet, A bajnok, Az ember tragédiája – többek között ezeket a produkciókat ajánlották azok a színházi alkotók, akiket a december 9-i tüntetésen kérdeztünk meg arról, mire hívnák el a politikai döntéshozókat.
Klasszikus

Itt követheti élőben Martha Argerich koncertjét, ha már nem kapott jegyet!

December 12-én este fél 8-kor a Liszt Ferenc Kamarazenekarral lép fel Martha Argerich. A hangverseny teltházas, de a Medici TV közvetíti. Mutatjuk, hol.
Színház

Megszavazta a Parlament az új színháztörvényt

115 igen szavazattal elfogadta az Országgyűlés a kulturális törvénycsomagról szóló törvényjavaslatot, amely miatt hétfőn ezrek tüntettek a Madách téren.
Vizuál

Tíz új európai filmet kínál az ArteKino Filmfesztivál az interneten

December 31-ig tart az ArteKino Filmfesztivál, amely tíz új európai filmhez biztosít ingyenes, online hozzáférést. A filmbarátok kényeztetésére minden filmet magyar felirattal láttak el, sőt rendezői nyilatkozatot, szinopszist és filmajánlót is mellékeltek hozzájuk. 

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?

Klasszikus konferencia

Mi a helyzet a nőkkel a zenében?

Január 8-án és 9-én, az Átlátszó Hang Újzenei Fesztivál keretében szimpóziumot rendeznek a fenti kérdés megvitatására.
Klasszikus zongora

A 13 éves Rozsonits Ildikó sikere a grazi ifjúsági zongoraversenyen

Rozsonits Ildikó megnyerte a 13-15 évesek korosztályát, de a többi csoportban is akadnak magyar befutók a VI. Nemzetközi Ifjúsági Bartók Zongoraversenyen.
Klasszikus hír

Itt követheti élőben Martha Argerich koncertjét, ha már nem kapott jegyet!

December 12-én este fél 8-kor a Liszt Ferenc Kamarazenekarral lép fel Martha Argerich. A hangverseny teltházas, de a Medici TV közvetíti. Mutatjuk, hol.
Klasszikus advent

Mozart átiratában hallható Händel Messiása

Az átirat Anger Ferenc rendezésében, Nádasdy Ádám új magyar fordításával csendül fel december 21-én az Erkel Színházban. A karácsonyi négy előadás szólistái Rácz Rita, Schöck Atala, Horváth István és Cser Krisztián, az Opera Zenekart és az Énekkart Kesselyák Gergely vezényli.
Klasszikus hír

Pozsonyi kórusversenyt nyert a Magnificat Leánykar

Kortárs és szakrális kategóriában is első helyezést ért el a Magnificat Leánykar egy pozsonyi kórusversenyen.