Klasszikus

Vásároljon kedvezményesen - Fidelio Klubkártyával!

2004.01.29. 00:00
Ajánlom
Egyre többen kérdezősködnek nálunk a Fidelio Magazin megrendelése iránt, s az utóbbi időben ugrásszerűen megnőtt a különféle nyereményjátékaink, akcióink iránti érdeklődés is. A Fidelio Klubkártya mind a magazinra vágyóknak, mind a szenvedélyes CD-gyűjtőknek igyekszik a kedvében járni.

A névre szóló Fidelio Klubkártyát egy minimális, 2500 forintos éves díj ellenében lehet megrendelni - egyelőre csak e-mailben vagy faxon, de hamarosan az interneten keresztül is. A klubkártya tulajdonosai számára minden hónapban postázzuk a Fidelio Magazint, emellett a kártya felmutatásával kedvezményesen vásárolhatnak CD-t, DVD-t és kottákat az Akadémia Zeneműboltban (1061 Budapest, Király u. 28.), a Zeneakadémián, valamint a CD Bár pesti üzletében (1088 Budapest, Krúdy u. 6.). Terveink szerint a kedvezményt adó cégek listája folyamatosan bővülni fog, s a klubkártya-tulajdonosok hamarosan a legkülönfélébb zenével kapcsolatos termékekhez és szolgáltatásokhoz juthatnak majd hozzá kedvezményesen.

Figyelem! Azok a már regisztrált klubtagjaink, akik megrendelésüket 2004. február 5-ig eljuttatják részünkre, évi 1500 forintért juthatnak a kártyához, illetve a vele járó szolgáltatásokhoz! Emellett a február 21-én induló, s terveink szerint havonta a Nyitott Műhelyben (1123 Budapest, Ráth György u. 4.) megrendezendő Fidelio Klubdélutánok keretében is lehetőséget biztosítunk arra, hogy klubtagjaink kedvezményes, évi 1.500 forintért rendeljék meg Fidelio Klubkártyájukat.

Programkereső

Legnépszerűbb

Színház

Fenyő Iván: „Úgy éreztem, hogy megszűnt az összetartás”

Idén folytatódik a „legendás” Máté-Horvai osztály előadássorozata a Jurányi Házban, amely most Fenyő Iván életével foglalkozik. Őt kérdezte a Jurányi Latte a főiskolás emlékeiről, illetve arról, miért szállt ki az AlkalMáté Trupp-ból, és vajon játszik-e majd a róla szóló előadásban.
Zenés színház

Oszvald Marika: „Semmi ok az aggodalomra, jó idők járnak az operettre”

A Halhatatlanok Társulatának tagja, Kossuth- és Jászai-díjas, és cigánykerekeiről azok is ismerik, akik nem járnak operettbe. Oszvald Marika a budavári gálakoncertről, és arról is beszélt, hogy kell-e félteni az operett műfaját.
Klasszikus

Ők a King’s Singers új tagjai

A következő évtől Edward Button kontratenor és Nick Ashby basszbariton a legendás énekegyüttes új tagjaiként állnak színpadra.
Klasszikus

Molnár Anna rangos kortárs zenei fesztiválon énekel Darmstadtban

A magyar énekesnő Eötvös Péter és Balogh Máté műveit adja elő az Internationale Freienkurse für Neue Musik fesztiválon.
Klasszikus

Fidelio Klasszik: Koncertektől hangos kastélyok és várak

A Fidelio és a Klasszik Rádió közös magazinműsorának következő adása július 21-én lesz hallható a 92.1-en.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

Klasszikus videó

Ismerkedj meg a zongoristával, aki elefántoknak játszik klasszikusokat!

Vagy legalábbis az egyik biztosan. Ez derül ki abból a videóból, amelyet egy kalandos életű koncertzongorista osztott meg.
Klasszikus kórus

Solti Árpád nyerte a Mátrai Művészeti Napok zeneszerzői pályázatát

Solti Árpád műve nyerte el a Vox Mirabilis és a Muzsikál az Erdő Alapítvány zeneszerzői pályázatának fődíját, amelyet a Mátrai Művészeti Napok jubileuma alkalmából hirdettek meg
Klasszikus fidelio klasszik

Fidelio Klasszik: Koncertektől hangos kastélyok és várak

A Fidelio és a Klasszik Rádió közös magazinműsorának következő adása július 21-én lesz hallható a 92.1-en.
Klasszikus molnár anna

Molnár Anna rangos kortárs zenei fesztiválon énekel Darmstadtban

A magyar énekesnő Eötvös Péter és Balogh Máté műveit adja elő az Internationale Freienkurse für Neue Musik fesztiválon.
Klasszikus ajánló

Így telik a Klassz a pARTon! fesztivál (és ajánlunk néhány következő koncertet is)

Július 8-án a Pesti Vigadóban startolt a Klassz a pARTon! fesztivál, amelynek a következő héten Szigligeten, Balatonfüreden és Paloznakon lesznek koncertjei. A Danubia Zenekar, Érdi Tamás, Vásáry Tamás és a Concerto Budapest a fellépők között.