Fábián, Sebestyén

Háyland és jazz a Pinceszínházban

2012.03.05. 18:30

Programkereső

A könyv utóélete című programsorozat március 6-án Háy Jánost fogadja vendégül. Az író-olvasó találkozón a költővel Horváth Csaba kritikus beszélget, a zenét Juhász Gábor jazzgitáros, zeneszerző szolgáltatja.

A Szépírók Társasága 2004 óta szervez rendezvényeket A Könyv utóélete programsorozatban. A beszélgetésekkel a szervezet lehetőséget szeretne teremteni az íróknak, hogy magyarországi és a határon túli felolvasásokon, beszélgetéseken, rendhagyó irodalomórákon, fesztiválokon és alkotótáborokban személyesen is találkozhassanak olvasóikkal. A belépés a rendezvényre ingyenes, azonban a Pinceszínház pénztárában a nyitvatartási időben regisztrációs jegyet kell igényelni. A március 6-i beszélgetés a szerző tavaly megjelent könyvét, a Háylandet állítja középpontba.

Háy János
Háy János

Háy János 1960. április elsején született Vámosmikolán. Orosz-történelem szakot végzett Szegeden, esztétikát az ELTE-n. 1989-től 2004-ig kiadói szerkesztőként dolgozott (Holnap, Pesti Szalon, Palatinus). 1982-től jelennek meg írásai: kezdetben versek, majd novellák, regények és drámák.