Könyv

Hamarosan ismét raktárvásárt tart a Líra

2024.04.30. 15:10
Ajánlom
Május 8. és 12. között több ezer könyv közül válogathatunk a Líra Raktárbázisában, ahol számos példány akár már száz forintért is megvásárolható lesz.

A Líra Raktárbázisába (Budapest 1105, Gergely utca 23.) kitelepülő kiadók különböző műfajú, minden korosztály számára érdekes olvasmányokat kínálnak. A vásáron a Líra-csoport csaknem minden tagja képviselteti magát:

az érdeklődők a Magvető, az Athenaeum, a Corvina Kiadó, a Rózsavölgyi Kiadó, a General Press, a Partvonal Könyvkiadó, valamint a Menő és Manó Könyvek kínálatából is válogathatnak.

Gyerekkönyvek, szakkönyvek, gasztronómia, szépirodalom, tankönyvek, ismeretterjesztő könyvek, romantikus irodalom, szépséghibás könyvek mind-mind megtalálhatók lesznek.

A vásárt az elmúlt évekhez hasonlóan idén is célszerű lesz többször is felkeresni: a kínálatot ugyanis minden tematikából és műfajból újratöltik. A vásárlók emellett számos értékes kiadvánnyal is találkozhatnak, amelyekhez nagy akcióval lehet hozzájutni.

Líra Könyv Raktárvásár 2023 (május 10-14.)

Líra Raktárbázis, 1105. Budapest, Gergely utca 23.

Nyitvatartás: 

szerda - szombat: 10:00-18:00
vasárnap: 10:00-16:00

További részletek az esemény Facebook-oldalán.

Fejléckép: A Líra Könyv raktárvására (Fotó/Forrás: Líra Könyv)

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden csütörtökön a Fidelio hírlevelében

Legolvasottabb

Tánc

Abbahagyja a balettet, és búcsúzik a színpadtól Leblanc Gergely

A 31 éves balettművész az Operaház videójában beszélt arról, hogy elbúcsúzik a színpadtól, és a továbbiakban a háttérben fogja segíteni a Magyar Nemzeti Balett munkáját.
Klasszikus

Balázs Jánost, Harcsa Veronikát és Fischer Ivánt is elismerték az első alkalommal átadott Bartók Rádió Zenei Díjjal

A Bartók Rádió a tavalyi év kiemelkedő zenei teljesítményeinek elismeréseképpen először adta át díjait. A nagyszabású díjkiosztót a Bartók Rádió és a Duna május 25-én, az M5 kulturális csatorna május 26-án tűzi műsorra.
Klasszikus

Faültetéssel ünnepelte pályafutásának ötvenedik évfordulóját Kobayashi Ken-Ichiro

Egy japán cseresznyefát ültetett el a MÁV Szimfonikus Zenekar székházának kertjében nemzetközi karrierje ötvenedik évfordulója alkalmából a világhírű karmester, Kobayashi Ken-Ichiro.
Jazz/World

Ha uralod a csöndet, a tiéd lehet – beszélgetés João Camarero brazil gitárművésszel

João Camarero rendkívül kellemes beszélgetőpartner és hihetetlenül kifinomult játékú előadóművész, akiből a világ legtermészetesebb módján árad a zene. A brazil gitárművésszel a budapesti fellépését megelőző napon beszélgettünk.
Vizuál

Enyedi Ildikó megkezdte új filmje, a Csendes barát forgatását

A németországi helyszínek felvétele után május 28-án Magyarországon folytatódik Enyedi Ildikó legújabb filmjének forgatása. A most készülő, szerzői alkotás érzelmes utazás az időn keresztül, némi humorral fűszerezve.

Nyomtatott magazinjaink

Ezt olvasta már?

Könyv hír

Megmenekülhet Esterházy Péter egykori otthona

Alkotóházként születhet újjá a 2016-ban elhunyt Kossuth- és József Attila-díjas író egykori, rómaifürdői családi háza.
Könyv hír

Tizenketten részesülnek Babits Mihály-ösztöndíjban

A Babits Mihályról elnevezett pályázattal tehetséges fiatal műfordítók munkáját támogatják. Az ösztöndíj kuratóriuma meghozta döntését a 2024. évi díjazottakkal kapcsolatban. 
Könyv kritika

Szellem a befőttesüvegben – kritika Marcin Wicha új regényéről

A lengyel szerző, Marcin Wicha új, Hogyan szerettem ki a dizájnból című kötetében továbbviszi a korábbi regényéből ismert személyes és családi szálat. Mesterkéletlenül könnyed, ironikus, már-már csevegő hangneme mögött igazi filozófiai mélység rejlik.
Könyv hír

Átadták a Méhes György-díjakat, Oravecz Imre életműdíjban részesült

A kitüntetettek személyéről a Magyar Írószövetség és az Erdélyi Magyar Írók Ligájának ajánlása alapján a Méhes György–Nagy Elek Alapítvány kuratóriuma dönt.
Könyv gyász

Elhunyt Alice Munro Nobel-díjas író

A világhírű kanadai szerző 2013-ban nyerte el a legrangosabb irodalmi elismerést, a Svéd Akadémia indoklásában a kortárs novella mesterének nevezte.