Könyv

Raktárvásárral zárul a nyár

2021.08.25. 15:05
Ajánlom
Augusztus 26-tól négy napon át jelentős kedvezményekkel és folyamatosan frissülő árukészlettel vár mindenkit a Libri Kiadó a Szentendrei úton.

A kínálatban mindenki megtalálhatja a korosztályának és az érdeklődésének megfelelőt: a szépirodalomtól az ismeretterjesztő könyvekig, a szórakoztató irodalomtól a gyerek- és ifjúsági könyvekig széles a választék. 

50–90% kedvezménnyel lehet hozzájutni a Libri, a Park, a Helikon, a Jelenkor, a Kalligram és a Kolibri Kiadó könyveihez. 

Utolsó példányok és szépséghibás könyvek féláron kaphatóak, diafilmek 650 Ft-ért, valamint Helikon Zsebkönyvek 499 Ft-ért vihetők haza.

Különleges játékkal is készül a kiadó: óránként egy szerencsés nyertes visszakapja a vásárlása értékét!

A helyszínen készpénzben valamint bankkártyával lehet fizetni, viszont a Libri törzsvásárlói kártyát nem lehet igénybe venni. 

Libri Kiadói Csoport Raktárvásár

Időpont: 2019. augusztus 26.–augusztus 29., 10-18 óra 

Helyszín: 1033 Budapest, Szentendrei út 95. (PP Center), a Kaszásdűlő HÉV-állomástól pár lépésre.

Esemény facebook-oldala ezen a linken érhető el. 

Augusztus 26-án a könyveké a főszerep a Millenárison is, hiszen Bookline-val közösen Könyvcsere Pikniket rendeznek a Millenárison, amellyel az olvasás mellett a fenntarthatóságot is szeretnék népszerűsíteni. Az eseményen megmutatja milyen jó is elolvasni, átélni és megosztani egy könyvélményt.

A Bookline a Millenáris gyepére hívja a kicsiket és nagyokat, arra buzdítva őket, hogy hozzák magukkal már kiolvasott könyveiket és vigyenek el olyat, amit szívesen forgatnának.

A programot színesíti a kora délutáni gyerekprogram, majd a kulturális élet képviselői beszélgetnek legkedvesebb könyveikről, könyvekhez fűződő legizgalmasabb kalandjaikról. Mesél az énekesnő Sena, Viszkok Fruzsina influlenszer, a költő Simon Márton, a Toxikoma című film sztárja Molnár Áron, a Vígszínház színésze Wunderlich József és a könyvével hamarosan debütáló Pataki Ági is.

Lapozó néven a Millenárison két olyan gyűjtőpont is megnyílik, ahol bárki leadhatja a már kiolvasott és épp nem használt könyveit, cserébe mások által elhelyezett műveket vihet haza. Aki csak szeretne kifeküdni egy jó olvasnivaló társaságába a Millenáris gyepére, azoknak lehetőségük van kikölcsönözni a könyveket.  

A program célja, hogy a könyvek és a kultúra minél több emberhez eljusson, ezt az üzenetet közvetíti a Lapozó és ez olvasható a programban szereplő könyvekbe pecsételve is:

Ez a könyv ingyenes, közös, és nem szeret olvasatlanul porosodni.

Fejléckép: Michael Loccisano/Getty Images Hungary

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden csütörtökön a Fidelio hírlevelében

Legolvasottabb

Plusz

Prima Primissima Díjat kapott Tarr Béla, Gőz László és Sapszon Ferenc

Tíz kategóriában vehették át a Prima Primissima Díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői a Müpában tartott gálaesten. 
Könyv

Megvannak a 2023-as Déry-díj nyertesei

Ladik Katalin, Mohácsi István, Mohácsi János, Nagy Gabriella és Ilma Rakusa vehetik át a magyar irodalom egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező elismerését.
Klasszikus

„Nagyon boldoggá tesz, ha én vezethetek el valakit a dalokhoz” – interjú Helmut Deutschcsal

Helmut Deutsch zongorakísérőként nem csupán kevesekhez fogható népszerűségre tett szert szakmájában, de tanárként is rendkívüli énekesnagyságokat vezetett el a dalműfajhoz. A művész nemrég Piotr Beczałával adott szláv estet az Operaházban.
Klasszikus

Karácsonyi ráadáskoncertet is ad a Concerto Budapest a hagyományos adventi ajándékkoncertek mellett

Koncertekkel ajándékozza meg a zeneszeretőket az adventi időszakban a Concerto Budapest. A kórházi kezelés idején családjukat nélkülözni kényszerülő betegekhez, idősekhez idén is kamaraprodukciókkal látogatnak el a zenekar tagjai.
Klasszikus

Dél-Afrikában rendezett kortárs fesztiválon szerepel az UMZE

Az új és legújabb zenére specializálódott együttes a Nemzetközi Kortárszenei Társaság éves fesztiválján működik közre, Johannesburgban és Fokvárosban.

Nyomtatott magazinjaink

Ezt olvasta már?

Könyv hír

Megvannak a 2023-as Déry-díj nyertesei

Ladik Katalin, Mohácsi István, Mohácsi János, Nagy Gabriella és Ilma Rakusa vehetik át a magyar irodalom egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező elismerését.
Könyv ajánló

Krasznahorkai Lászlóról szóló monográfia jelenik meg januárban

Szabó Gábor Kilátás az utolsó hajóról – Krasznahorkai László prózavilága című kötete 2024. január végén jelenik meg a Magvető Kiadó gondozásában, akik ezzel a kiadvánnyal köszöntik a kerek születésnapját ünneplő szerzőt.
Könyv ajánló

Soha nem látott fényképek Habsburg Ottóról egy újonnan megjelent kötetben

A különleges fotókönyvvel Habsburg Ottó születésének 111. évfordulóját ünnepli az egykori trónörökös, parlamenti képviselő szellemi és tárgyi hagyatékát gondozó Habsburg Ottó Alapítvány.
Könyv podcast

Nem csak egy könyv a Budapest Nagyregény – Kiss Noémi a Lírástudók vendége

Huszonkét társával együtt ő is tagja a Budapest Nagyregény szerzőgárdájának, és elmesélte, miért érdekes számára Cinkota és a XVI. kerület, amelynek történetét ő írta meg. Kiss Noémi azt is elmondta, miért tartja nagy vívmánynak, hogy a vaskos kötet szerzőinek fele nő.
Könyv gyász

Elhunyt Vajda Mihály

A Széchenyi-díjas filozófus, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja 88 éves volt. Vajda Mihály munkásságát elsősorban a fenomenológia, a 20. századi német filozófia és a totalitariánus társadalmak elmélete terén fejtette ki.