Könyv

Több ezer könyv pár száz forintért a Líra raktárvásárán

2021.07.05. 17:40
Ajánlom
Raktárvásárt tart július 7. és 11. között a Líra. A több ezer könyvet most rendkívüli akcióban árusítják ki, számos példány akár már 100 forintért elvihető.
VoltesnincsSomlai2-112220.jpg

Somlai Tibor: Volt és nincs – Nagypolgári és arisztokrata enteriőrök 1900-1945 (Fotó/Forrás: Líra Zrt.)

A Budapestee Extrába kitelepülő kiadók különböző műfajú, minden korosztály számára érdekes olvasmányokat kínál, a naponta frissülő kínálatban pedig a Líra-csoport közel minden tagja képviselteti magát: az érdeklődők a Magvető, az Athenaeum, a Corvina Kiadó, a Rózsavölgyi Kiadó, a General Press, a Partvonal Könyvkiadó, a Szépmíves Könyvek, valamint a Menő és Manó Könyvek kínálatából is válogathatnak.

A Corvina Kiadó különleges és egyben elegáns albumait rengeteg országban keresik. A vásáron számos értékes kiadvánnyal találkozhatnak a vásárlók, amelyekhez most nagy akcióval juthatnak hozzá. Ilyen például Somlai Tibor: Volt és nincs – Nagypolgári és arisztokrata enteriőrök 1900-1945 című könyve, amely az eredeti 10.000 forintos ár helyett most 4.500 forintért vásárolható meg.

Természetesen sok más Corvina-könyvet is megtalálhatnak a vásáron, ahogy a többi kiadó is sok akcióval készül!

Mivel megszűntek az üzletekre vonatkozó eddigi korlátozások, így raktárvásáron sincs négyzetméter alapú létszámkorlát, illetve a maszk viselése sem kötelező. A rendezvényen való részvételhez védettségi igazolvány sem szükséges.

A Líra kedvezménykuponnal is kedveskedik a vásárlóknak: a budapesti könyvesboltokból és a Facebook-esemény posztjából letölthető és kinyomtatható kuponnal 500 forint kedvezményt adnak 3000 forint feletti vásárlás esetén.

Aki pedig a válogatás közben megéhezne, Magyarország első számú bundáskenyeréből falatozhat, Sallai bundáskenyere ugyanis a rendezvény idejére szintén kitelepül a Budapestee Extrába.

 

A Líra könyvvásár szerdától szombatig 10:00 és 18:00 óra között, vasárnap 10:00 és 16:00 óra között várja az érdeklődőket a VII. kerületben, a Dózsa György út 50. szám alatt.

Fejléckép: Az épülő raktárvásár (forrás: Líra Könyvek)

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden csütörtökön a Fidelio hírlevelében

Legolvasottabb

Színház

Telex: Szexuális zaklatás ügyében folyik vizsgálat az SZFE-n

A lap értesülései szerint az egyetemen belső vizsgálat indult, mivel egy osztályvezető férfitanár meg nem engedhető kommentárokkal illette a diáklányok külsejét, alakját. Cikkünk frissült az SZFE reakciójával!
Klasszikus

Szimfonikus zsenik koncertje a BFZ-vel és a sztárkarmester Paavo Järvivel

Paavo Järvi édesapja elismert észt karmester volt, egykori szovjet nyaralójukban a kis Paavo időnként összefutott Sosztakoviccsal, Rosztropoviccsal, Arvo Pärttel, Hacsaturjánnal, vagy Emil Gilelsszel.
Színház

A vég kezdete? – vérbeli házastársi dráma debütál a Rózsavölgyi Szalonban

Új bemutatóval ünnepli alapításának tizenkettedik évfordulóját a Rózsavölgyi Szalon. Kovács Patrícia és Schmied Zoltán főszereplésével, Dicső Dániel rendezésében mutatják be David Eldridge Bármit mondhatsz című darabját április 11-én.
Jazz/World

Mit jelent európainak lenni? – interjú Oláh Krisztián zongoraművésszel, a Ludus Europae zeneszerzőjével

Az idei JazzFest Budapest egyik legizgalmasabb programja a Ludus Europae című, huszonhét szereplős darab, amelynek ősbemutatója április 30-án pontban éjfélkor lesz a budapesti Merlin Színházban.
Zenés színház

„A klasszikus zenében a sokoldalúság gyanakvást szül” – interjú José Curával

A karmesterként és zeneszerzőként is aktív művésszel a a VeszprémFestre tervezett, argentin dalokra és operaáriákra épülő koncertjének műsoráról, a zenei sokoldalúságról és a társadalmi felelősségvállalásról is beszélgettünk.

Nyomtatott magazinjaink

Ezt olvasta már?

Könyv hír

Kortárs költők a köztereken – költészet napi játékra invitál a Libri

Mások mellett Závada Péter, Kemény Zsófi, Simon Márton és Varró Dani köteteivel gazdagodhatnak a szemfüles irodalomrajongók a fővárosban. A Libri a rendszeres, napi versolvasásra szeretné felhívni a figyelmet.
Könyv magazin

Még a matematikai képességeket is fejleszti a versolvasás

Önismeret, kreativitás, kritikai gondolkodás, nyelvi fejlődés – a magyar költészet napja alkalmából Nyáry Krisztián gyűjtötte össze, milyen pozitív hatásokkal lehet a gyerekekre a versolvasás. 
Könyv ajánló

Min lehet együtt kuncogni a filozófusokkal?

Thomas Cathcart és Daniel Klein könyvéről nem könnyű eldönteni, hogy egy filozofikus viccgyűjtemény vagy egy vicces filozófiai alkotás. Annyi bizonyos, hogy két alkotóeleme van, a vicc és a filozófia.
Könyv hír

Idén is van magyar stand a Bolognai Gyermekkönyvvásáron

Önálló standon népszerűsíti a Petőfi Kulturális Ügynökség (PKÜ) a hazai gyermekkönyveket az április 8. és 11. között zajló Bolognai Gyermekkönyvvásáron – tette közzé az intézmény.
Könyv ajánló

A bezzeggyerek után most Erika nénié a főszerep – júniusban jön Rényi Ádám új kötete

Az Ünnepi Könyvhétre jelenik meg Erika néni és további felnőttmesék címmel Rényi Ádám harmadik novelláskötete, amelyben ezúttal is a tőle megszokott, meghökkentő humorral mesél a közelmúlt és a jelen Magyarországáról.