nyár a lánchídon

2009 július 16., 18:16
Jazz/World ajánló Szerző: Fidelio

Nyár a Lánchídon

Július 18-án és 19-én idén utoljára épül fel a két színpad Budapest legrégebbi hídjának budai és pesti hídfőjénél. A Nyár a Lánchídon fesztivál szombaton folk, vasárnap pedig jazz programokkal búcsúzik el 2009-es közönségétől.
2009 július 2., 13:40
Zenés színház ajánló Szerző: Fidelio

Zenés színházi hétvége a Lánchídon

Ezen a hétvégén már második alkalommal lesz a színházé a főszerep a Lánchídon, a vasárnap esti Karavan Familia-koncert viszont már a július közepi világzenei hétvégére hangol.
2009 június 27., 17:20
Klasszikus nyár a lánchídon Szerző: (x)

Nyár a Lánchídon

Június 27-én, szombaton kezdődik a Nyár a Lánchídon eseménysorozat a fővárosban; a program idén rövidebb lesz, négy hétvégén várják a szórakozni vágyókat Budapest legrégebbi hídján. Vasárnap a Lánchíd eseményeivel egy időben, a Ligetben a Budapesti Búcsú egésznapos szórakozást kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
2009 június 22., 00:00
Klasszikus budapesti fesztiválzenekar Szerző: (fv)

Budapesti Búcsú

A minden évben június utolsó hétvégéjén rendezett ünnepségre ezúttal 28-án kerül sor, ahol ezúttal is a Budapesti Fesztiválzenekar varázsolja el a hallgatókat.

Programkereső

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden csütörtökön a Fidelio hírlevelében

Legolvasottabb

Klasszikus

„Egy hallgató azt írta, ha nem lett volna a Notturno, végzett volna magával” – Interjú Némethy Attilával

Némethy Attila zongoraművésszel, a Zeneakadémia tanárával a Bartók Rádiónál vezetett műsorairól, a közönség érdeklődéséről és a hagyományok átadásáról beszélgettünk.
Vizuál

Kern András előtt tiszteleg a FILMIO

A Nemzeti Filmintézet streaming platformján négy napig ingyenesen láthatunk három, Kern András főszereplésével készült magyar filmet.
Színház

Játszani kell, nem belehalni – Esztergályos Cecília 80

A Kossuth-díjas színésznő január 26-án ünnepli a 80. születésnapját. Noha legtöbben a Família Kft. című tévéfilmsorozatból ismerik, mindmáig aktív színészi pályáján szép számmal fordultak elő jelentős filmes és színházi alakítások is.
Színház

Csiby Gergely egy keményen eldurvuló válást állít színpadra az Art-Színtérben

A Rózsák háborúja című előadás lesz az első produkció, amely kifejezetten az Art-Színtér idén birtokba vett terébe készül. Az előadást február 20-án mutatják be. A rendezőt társulati létről, szabadúszásról és a készülő előadásról kérdeztük.
Klasszikus

Egész napos zenepedagógiai programmal emlékeznek Lukácsházi Győzőre a Magyar Zene Házában

Fél évvel ezelőtt hatalmas veszteség érte a hazai életet, a tavaly elhunyt Lukácsházi Győzőre most koncerttel és szakmai programokkal emlékezik a Magyar Zene Háza február 4-én.

Nyomtatott magazinjaink