pannonia entertainment

2024 február 16., 10:40
Vizuál ajánló Szerző: Fidelio

Mit adtak nekünk a rómaiak? – újra a mozikban a Monty Python két klasszikusa

Február 22. és március 7. között egy-egy hétre visszatér négy fővárosi moziba az angol humor örökzöld társulatának két kultikus alkotása, a Brian élete és a Gyalog galopp, ráadásul a hozzájuk tartozó, szintén legendás, eredeti magyar szinkronnal együtt.
2023 december 20., 15:05
Klasszikus ajánló Szerző: Fidelio

Karácsonyi koncertfilmeket nézhetünk a mozikban

A Pannonia Entertainment kiemelt, karácsonyi programkínálatában ismét két, ünnepi családi koncert szerepel: Jonas Kaufmann a Csendes éj születéstörténetéről mesél nekünk, André Rieu pedig több generációt kíván szórakoztatni népszerű dallamokkal.
2023 december 18., 11:35
Vizuál ajánló Szerző: Fidelio

Egy trilógia mind fölött – Gyűrűk Ura-sorozattal kezdi az újévet a Lurdy Mozi

Január 3. és 5. között felújított, rendezői változatban, eredeti és magyar szinkronnal is láthatjuk Peter Jackson legendás trilógiáját a Lurdy Házban J. R. R. Tolkien születésnapja, valamint A király visszatér jubileuma alkalmából. 
2023 december 11., 15:05
Vizuál ajánló Szerző: Fidelio

Ismerje meg közelebbről Gustav Klimt leghíresebb festményét!

December 14-től látható a hazai művészmozikban az Exhibition on Screen művészeti dokumentumfilm-sorozat legújabb epizódja, amelyből Gustav Klimt leghíresebb, A csók című festményét ismerhetjük meg közelebbről.
2023 november 7., 14:50
Vizuál ajánló Szerző: Fidelio

Élje át ön is a valaha volt legnagyobb Vermeer-kiállítást!

Novemberben érkezik a hazai művészmozikba az Exhibiton on Screen című dokumentumfilm-sorozat új epizódja, amelyen keresztül a történelem legátfogóbb Johannes Vermeer-kiállítását ismerhetjük meg testközelből. 
2023 november 2., 14:30
Vizuál ajánló Szerző: Fidelio

Dán tragikomédia érkezik a mozikba novemberben

November 9-től a Pannonia Entertainment forgalmazásában lesz látható a hazai mozikban Thomas Daneskov A vadember című alkotása, amelyben egymást váltják a bizarr szituációk és drámai felismerések a természetről, a férfiasság ostobaságairól.   
2023 augusztus 2., 16:35
Plusz ajánló Szerző: Fidelio

Leonardo remekművei – új művészeti dokumentumfilm érkezik a hazai mozikba

Az Exhibition on Screen sorozat Leonardo da Vinciről szóló része friss nézőpontból láttatja a mester életét, mindezt művészetének prizmáján keresztül.
2023 július 10., 11:35
Vizuál ajánló Szerző: Fidelio

A kertek szépsége az amerikai impresszionisták szemével

A Pannonia Entertainment júliusban az Exhibition on Screen sorozatának egy újabb gyöngyszemét, a Művészetek kertje – Amerikai Impresszionisták című epizódot mutatja be.

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden csütörtökön a Fidelio hírlevelében

Legolvasottabb

Klasszikus

Elhunyt Fekete Győr István

A Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett zeneszerző, a Bartók Béla Zeneművészeti Szakiskola zeneszerzés tanára 88 éves volt.
Zenés színház

„Ha sztrájkolunk, ha lejjebb kapcsolunk, nem lesz magyar operaéneklés” – interjú Ókovács Szilveszterrel

Új évadról, sztrájkról, szereposztásokról és az Eiffel Műhelyházról is kérdeztük Ókovács Szilveszter főigazgatót, aki azt is elárulta, mit gondol az elmúlt időszak néhány olyan kínos ügyéről, amit felkapott a sajtó.
Színház

Nemzetközi fesztiválok a Karinthy Színházban

Június 4-én és 5-én a Nemzetközi Történetmesélő Fesztiválon, június 8-án pedig az I. Karinthy New Wave Festivalon találkozhat a közönség nemzetközileg elismert művészekkel.

Nyomtatott magazinjaink