Eleonóra

Simon Standage barokk hegedű kurzusa a Zeneakadémián

2011.02.26. 19:35

Programkereső

Simon Standage (London, Nagy-Britannia) az English Concert, a Collegium Musicum 90, az Academy of Ancient Music, az English Baroque Soloists zenekarok jelenlegi és volt koncertmestere, művészeti vezetője, valamint a Salomon Vonósnégyes elsőhegedűse historikus hegedű-bemutatót, előadást, valamint mesterkurzust tart a Zeneakadémia Régi zenei termében (1091 Bp., Üllői út 25. II. emelet). 2011. március 17-18-19-én naponta 10-18h-ig .

Simone Standage-ről a Wikipédián    Lemezei    

 

A kurzus minden régi zenei előadói gyakorlat iránt érdeklődő hallgató, művész számára nyitott. A kurzuson, előadáson való részvétel a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, valamint a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola és Gimnázium növendékeinek ingyenes. A jogviszonnyal nem rendelkező érdeklődők számára a kurzus részvételi díjai:

 

Aktív közreműködő: 4000 Ft

Passzív résztvevő: 2000 Ft.

A kurzusra jelentkezni a Jelentkezési lap kitöltésével lehet, mely letölthető innen. A kitöltött jelentkezési lapokat legkésőbb március 15-ig lehet leadni személyesen Orosz Dóránál (Bp. 1091 Üllői út 25, VIII. iroda), vagy e-mailben az orosz.dora@lisztakademia.hu e-mail címre elküldve.

A kurzusra a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, 2011 őszén induló régi zenei mesterképzés előkészítéseként kerül sor.