Benedek

Második nap - Gyémántos

2011.08.02. 19:54

Programkereső

Czupi Dani elkezdi a blogírást az Olympos High Schoolban.

Itt az ideje, hogy elkezdjem a blogírást.

Sosem csináltam még ilyet, de mindig érdekesnek találtam, mikor olvastam. Szóval vannak elvárások :)

A tegnapi nap is érdekes volt, csak akkor még nem tudtunk erről a blogról :)

Rövid beszámoló:

Megbeszéltük az alaptörténetet. Vagyis énekekre bontva mindenki elmondta, hogy mire emlékszik az Odüsszeiából. Lényegében sikerült... Mondjuk azt, hogy összehoztuk... Dóri pedig pár érdekességre hívta fel a figyelmünket, amik mellett könnyen el tud haladni az ember. Pl. nekem eszembe nem jutott volna, hogy a phaiákok talán afrikaiak. (Különben is miért phaiákok? Miért nem csak phaiák? Na jó, ez költői...)

Mellesleg szerintem irtó jó olvasmány. Ezt azért írom le, mert magamtól nem olvastam volna el valószínűleg soha, de már ajánlani is merem.

Majd egy kevés ének-felmérés. Ugyanis énekelni is fogunk benne. Majd Gábor felolvasta elég viccesen a darabot. Ez nem gúny, hanem tényleg vicces a darab :) Belehallgattunk még néhány dalba, amiket énekelni fogunk. Kortárs külföldi remekművek.

A mai napon már gyakoroltuk is, és elég jól szól a banda!!! (Magam is meglepődtem... DE csak azért, mert elég nehéz 7-8 szólamban énekelni) Közben nem csak a Peti fáradt le... Egyszóval: "gyémántos"volt.

És délután kezünkbe vehettük végre a példányt. Kék betűkkel: Olympos High School. Visszaolvastuk :) És Gábor végre elárulta, hogy van ez a blog, meg  hogy megyünk flashmobozni a Szigetre....

Ennyi, ami eszembe jutott a máról-tegnapra...

Czupi Dániel - C.D.