Konrád

vikiír

2011.08.03. 23:32

Programkereső

Harmadik nap.

Ma volt a fotózás, mely legtöbbünket úgy ért, mint derült égből Zeusz vakuja... Haha! Még szerencse, hogy tegnap este hajat mostam! :) A képek végül nagyon jól sikerültek, hamarosan láthatóak is lesznek... gondolom :)

Asztali próbáknál tartunk, tehát ma volt a második visszaolvasás. Gábor ma már bőséges instrukciókkal látott el minket, beszéltünk az Istenek és a bábok szintjéről, a stilizáció mértékéről. Izgalmasnak tűnik a dolog. Csak győzzük kivitelezni :)

Ma azt is megtudtam, hogy nem is három dalom van, hanem négy. Ezek a dalok mind különböző életkorú és állapotú nők szájából hangoznak majd el. Egyszer. Talán. Jáááááááj, ha ez összejön kiadok egy CD-t :D

Peti, a zeneszerzőnk végtelenül türelmes, mindent hatezerszer megmutat ha kell... Nem könnyű ennyi szólamban énekelni, hagvilla ide, hangvilla oda... Apropó hangvilla, kiderült hogy Sanyi, drága szerelmetes gyöngyvirágom még egy üditősdobozból is meghallja a "C"-t, vagy "A"-t, vagy mit kell hallani...

Jesszusom, Kari, holnap zenei továbbképzést kell tartanod nekem, azt sem tudom mit kell hallani a hangvillán... Szörnyű!

Aki tudja, még ma írja meg, mert nem fogok tudni aludni! :)

(Ezek után nem árulom el majd senkinek, hogy 5 évig jártam szolfézsra...)

Na jó, tudom, az "A"-t kell hallani! Ugye?

bejegyezte: Viki