Ervin

Harmadik napzárta

2011.08.04. 03:14

Programkereső

emberszeretet

Feleim, ma arról fogunk értekezni, hogy szeretem az embereket. Nem, ennyire nem megyek bele... Csak annyi, hogy mindenki annyira szeretetreméltó volt ma és ez megmelengette a kis szívemet. Reggel Borovi Dani kattogott körülöttünk a fényképezőgépével, miközben mi "isteni" (igencsak emberi) sorsokat tártunk fel és nevettünk rengeteget. Majd a Nemzeti Múzeum kertjében pózoltunk a kamerának. Légbefúvással is, a szellőzőrendszerből (vagy miből?), a föld alól feltörő levegőáramlat segítségével. :) Marilyn Monroe is megirígyelte volna.

Majd finom ebédet követően ének! Már nem azért, de egyre jobbak vagyunk! (dehogynem: azért!)

Este folytattuk az olvasópróbát. Előkerültek bizonyos karakterhangok bizonyos szerepekhez. Egészen új oldaláról ismertem meg néhány osztálytársamat :) Szóval jókedvmókakacagás és elemzés este 11-ig. És házifeladat! Meg kell írnunk vasárnapig az önéletrajzunkat. Mármint akit játszunk, azét! Ha jól értettem, ezek még lehet, hogy valamilyen formában bekerülhetnek az előadásba. Azt mondom: come on!

Próba után Dani, Sanyi és én meghoztunk egy nagy döntést. Párhuzamosan az Olympos-szal próbáltunk volna egy másik produkcióban is. Ezt ma visszamondtuk... Egyszerűen már látjuk, hogy nem férne bele a kettő együtt. Szerintem így elkerültünk egy "sokat akar a szarka..." effektust és így tudunk teljes gőzzel arra koncentrálni, ami a Vas utcában történik. Hm... szerintem meghoztunk egy "igazi felnőtt döntést", mert így mindenki jobban jár. Ez jó érzés. :)

A rendező ajándéka: szabad délelőtt!!! Piac, dinnye, kávé, vízipipa "Athénével" és "Poszeidónnal". Ez lesz! És üdén, ragyogva belibbenünk a próbára. :P

Csók!

Bejegyezte: I. T.