Zita, Mariann

III.

2011.08.04. 15:25

Programkereső

Egy hosszú nap

Sziasztok!

Ismét itt!

Tegnap volt az első igazi egésznapos, fárasztó és tikkasztó próba. Lehet, hogy csak azért éreztem ezt, mert elég keveset aludtam előző este, de erről inkább most nem számolnék be... Szóval reggel asztali, szövegelemző próbával kezdtünk. Sőt még Borovi Dani fotós is végigkísérte a próbát, úgyhogy nagyon kellett ügyelni, hogy ne vágjak furcsa arcokat. Ilyenkor az a legcikibb, ha a fotón a rendezőre nézel és az arcodon a teljes értetlenség jelenik meg. Na ezeket a pillanatokat próbáltam elkerülni. Amúgy nem volt zavaró Dani jelenléte. Szépen haladtunk a szöveggel, sokat hallgattunk a Gábort és elemeztük a görög istenek frusztrációit. :) Vicces volt! Én csak kb. az utolsó fél órában jutottam sorra, mert a darab eleje még csak az istenekről szól. (Remélem ezzel nem árultam el nagy titkot...) Ezután kimentünk a Múzeum kertbe, ahol további fotók készültek csoport jelleggel. Azt hallgattuk, hogy: Ne hunyorogj! Nem süt a szemedbe a nap! Hát igen. Nem egyszerű egy bábszínész hallgató élete.

Szünet után délután énekelgettünk, közben Gábor ki-be járt a laptojával és barátkozott az Explorer idősebb és fiatalabb verzióival. Peti szerint egyre jobban megy az ének. Azt mondja kezdünk belejönni... én nem hiszek Neki!

Na és ezután visszatértünk a példányunkhoz, és elmerülhettem a hexameter varázsában. Néha el is vesztem benne, de azért élvezetes volt. Azt hiszem ebbe tényleg kezdek belejönni, de nem akarok semmit se elkiabálni. Nagyjából ugyanazok történtek, mint délelőtt, csak több nevetéssel, hisz mindenki fáradt volt. És persze, mint általában Poszeidon volt a legelemibb ;) Ja és a próba végén kaptunk házit. Hogy izgalmasabb, és konfliktusokkal teli a próbafolyamat, szavazásra bocsájtom a házi teljesítését! Megcsináljam, vagy se? Kérem a kommenteket!

Szóval minden jót! Holnap... vagyis ma

Szolár Tibi