György

TV maci, kösd föl a gatyád!

2011.08.07. 23:25

Programkereső

...itt nem fogsz tespedni a fotelban!

Nem tudom, hogyan, de eszembe jutott most a "Televízió Medve": miután kényelmesen bekapcsolja a TV-t, maga mellé rántja Paprika Jancsit és kinyúlik a fotelban. És néz. Na, hát nézni, azt nálunk is lehet majd! De nem úgy, ahogy azt tányértalpú barátunk szokta. Az olimposzi középiskolában a kedves néző nem csak azért fog "nemunatkozni", mert non-stop le lesz kötve a figyelme, hanem azért is, mert a kalandokat testközelből figyelhetik, ahogy a Vas u. 2/d termeiben, folyosóin, pincéjében, lépcsőin, stb. vándorlunk.

Ez volt ma: Gábor vezetésével beosztottuk, mi hol játszódik, hova hogyan jutunk el. Este ezt folytattuk, amikor közben már rendelkeztük tovább a jeleneteket. Makra Vikinek örökre hálás leszek mai teljesítményéért. Ugyanis Aphrodité ma prezentálta először, hogyan varázsol: "Én vagyok Aphroditééé, a szerelem istennőjeee, szivike állj meeeg, a habokból keltem kiii, én vagyok a tenger leánya, szivikeee, légyszíves, álljál meg, na, szivike, légyszike, én vagyok Aphrodité, légyszi, szivikeee, szivike, légysziiii!" És ez végtelenítve, miközben két csókos ajkat formáló napszemüveg tündöklik a fején. Sikítva röhögés! :D

Zárásként megcsináltuk a nyitó jelenetet még egyszer. Kezd összeállni. Most élveztem a legjobban idáig!

A kettő között, délután énekek, már azokat is megpróbáltuk elhelyezni a térben. Zenei vezetőnkkel csúnyán kibabrált a kottaíró program, ami úgy látszik, önálló életre kelt + a vicceskedő számítógépe, ami hol dolgzik, hol nem. Ezzel - érthetően - nem kis idegbajt okozva neki. De mivel ragyogóan tehetséges és jól tanít bennünket, pánikra semmi ok! ;)

Ja, bővültek a szerepeim: az Ithakás jelenetekben Argosz leszek, Odüsszeusz kutyusa! :) Valamint Hádészként mától extra figyelmet fogok fordítani a "falovas csávóra" az egész történet alatt, hogy ne essen túl nagy baja.

Szóval így. Most viszont TV maci üzemmód: gép kikapcs, villany leó, és pssssssssssssszt!

Bejegyezte: I.T.