Ervin

belecsapunk! (mindjárt...)

2011.08.08. 16:38

Programkereső

... avagy a rendező nem akar senkit zavarni az éneklésben, de nem szeret egyedül mászkálni az épületben, ezért a virtuális közösséggel próbál kapcsolatba lépni - jelen esetben a blogon és a facebookon

épp énekpróba folyik, így kicsit ráérek írogatni.

ingázni fogunk a héten a saját helyünk és a padlás között, mert járdabontási és -burkolási munkálatok kezdődtek az ablakaink alatt... remek! a jó az, hogy csak négyig dolgoznak, így a délutáni/esti próbákat már normálisan meg lehet tartani.

méretvétellel kezdtük a mai próbát, készülnek a jelmezek.

ma megérkezett közénk kalüpszó, a gyönyörű nimfa poétikusan vicces bábja; egyelőre az asztalon lakik, de az énekés után őt is kipróáljuk majd.

(omg, elképesztően szép, ami lehallatszik ide az énekpróbából! a lótuszevők nótáján dolgoznak.)

tegnap éjjel fél 3-kor felhívott dóri, és kitalátunk egy elég jelentős változtatást megint (az egyik szerepet érinti, a struktúra továbbra is működni látszik!), ezt vezetem ma fel a színészeknek, és megpróbálunk előrehaladni a rendelkezésben is (egyelőre odüsszeusz bábja nélkül). a szövegkönyv stabilizálódik lassan, bele került már a változások egy része, hamarosan (amikor már teljesen elveszünk már a régiben) jön az új verzió! (ez jelenleg a 11-es sorszámot viseli...)

most pedig megyek, belehallgatok a próbába, majd szerzek egy kávét. (nem a zöldségestől, mert próba előtt onnan szereztem és romlott volt a tej, inkábbb a pizzériából...)

aztán meg belecsapunk!

bejegyezte: tg