Konrád

IX.-X.-XI.

2011.08.12. 09:38

Programkereső

Mozgalmas napok röviden.

Helló! Szóval ismét itt. Elég régen írtam, legalábbis nekem elég sok időnek tűnt ez a három nap. Közben zajlanak az események: új szövegkönyv, mozgás, új dalok, rendelkezés, bábozás, fejenforgás, feszültség, és minden egyéb. Hát nem egyszerű az élet, de mindig ezt hajtogatom - már nem akarom leírni többet, úgyhogy nem is fogom!

Szóval Gábor és Dóri elénkállt egy új szövegkönyvvel, ami tetszik. Mondjuk több szövegem lett, de próbálom tartani a tempót a tanulásban. (Utálok szöveget tanulni...) Lettek új jelenetek, lettek felcserélt jelenetek, kihúzások is, de így sokkal pofásabb. Jobban kijön a High School-ossága.

Már találkoztunk Vig Ágival is és ma is lesz majd vele óra. Hát egy kis minden porcikát átható izomláz azért érezhető... Volt akrobatika, persze csak az alapok és koncentrációs mozgás, vagy nem tudom hogy kell mondani... De azért a nyár után egy kicsit jól esett mozogni. Mondjuk az kérdés, hogy fogunk fejenálva és a másik hátán gurulva szólamot énekelni, de erre a vannak a következő hetek. Igen itt most AZ a mondat jönne, de nem írom le.

No, és közben folyamatosan rendelkezünk. Tegnap azt hiszem mindenki előtt világossá vált, hogy ehhez az előadáshoz nagyon sok koncentráció szükségeltetik, a próbafolyamathoz pedig sok türelem. Tegnap volt egy kis feszültség a próba végén, de azt hiszem, ez elkerülhetetlen, bárhol és bárkivel próbáljon az ember. Persze ez nyilván nem jó, de meg kell tanulnia az embernek kezelni. Az gondolom, én ezen a téren nem vagyok túl képzett, de igyekszem.

Hát így folyik a munka a házunk táján. Majd még jelentkezem.

Bejegyezte: Tibi