Orbán

Domingo és Dion énekli a Titanic-dalt

2012.01.24. 15:00

Programkereső

Plácido Domingo világhírű tenor és Celine Dion előadásában a My Heart Will Go On című sláger csendül fel a Titanic című film új, 3D-s változatában.

A Sony Classical március 25-én jelenteti meg az eredeti filmzenét tartalmazó album legújabb kiadását. A lemez két változatban, Titanic Anniversary Edition és Titanic Collector's Anniversary Edition címen lesz elérhető. Utóbbi négylemezes gyűjtemény lesz: az első a filmzene újrakevert változata, a második a Back To Titanic zenéje, a harmadikon az I Salonisti (a filmben a zenei együttes azt a kamarazenekart alakítja, akik még a süllyedő hajón se áll le a muzsikálással), valamint Domingo és Dion duettje lesz hallható, a negyedik pedig a Titanic óceánjáró korának népszerű zenéjéből ad ízelítőt.

Plácido Domingo
Plácido Domingo

Az 1997-es film zenéjét tartalmazó albumból összesen 26 millió példány kelt el. Ezen belül a Back To Titanicból több mint hárommillió, míg a My Heart Will Go On című dalból több mint hatmillió fogyott. James Cameron filmjének 3D-s feldolgozását Londonban április 4-én mutatják be. A mozifilm népszerűsítésében Kate Winslet, Leonardo DiCaprio és Celine Dion is részt vesznek. A Titanic óceánjáró pontosan száz éve, 1912-ben süllyedt el, ennek kapcsán több árverést és érdekes programot követhetnek nyomon a hajó történetének szerelmesei.