Béla

VOLTfolió közönségdíj - Szavazzon a Fidelióra!

2012.07.31. 15:11

Programkereső

Támogassa kedvenc kulturális portálját! A 2012-es VOLTfolió Kulturális Médiadíj közönségszavazásán portál kategóriában a Fidelio.hu is esélyes. Az Ön véleménye is számít!

Június 7-én adták át az ötödik VOLTfolió Kulturális Médiadíjakat. A Fidelio.hu-t portál kategóriában jelölték, olyan internetes oldalak mellett, mint a Hvg.hu, az Index.hu, a Kultúrpart és az [origo]. A zsűri az Index.hu-t ítélte a kategória legjobbjának, de lehet, hogy a közönség ezt máshogy gondolja, A Fidelio szerkesztősége természetesen a jelölésre is rendkívül büszke, de azért titokban arról álmodik, hogy hátha sikerül a közönségszavazáson „leigázni" a nagy portálokat. A VOLTfolió idei életműdíjasa, Göczey Zsuzsa rádiós zenei szerkesztő a díjat átvéve úgy fogalmazott, a VOLTfolió-díj számára olyan, mintha az Oscar-díjat kapta volna meg - számunkra a közönségdíj érne fel az aranyszobrocskával.

VoltFólió logo
VoltFólió logo

S hogy miért szavazzon éppen a Fidelio.hu-ra? Portálunk 2012 szeptemberében lesz tíz éves. Ez alatt az egy évtized alatt komolyzenei réteghonlapból a kulturális élet (szinte) minden területét lefedő portálává nőttünk. Mértékadó kritikáink, a produkciók kulisszatitkaiba betekintést engedő interjúink és videóink, naprakész híreink, megbízható adatbázisaink és nem utolsó sorban az igényes kikapcsolódást keresők számára tájékozódást nyújtó bőséges programkeresőnk, valamint ajánlóink az év 365 napján, 0-24 órában állnak a kultúrára éhes közönség szolgálatában - a Fidelio.hu fórumain és a közösségi média csatornáin is. Fidelio.hu - ha komolyan szórakozik.

A VOLTfolió közönségdíjait augusztus 5-én, a Magyar Dal Napján - a Sziget fesztivál -2. napján - adják át. Július 31-ig még voksolhat a http://www.sziget.hu/voltfolio/kozonsegszavazas oldalon!