József, Bánk

Fut a színház

2012.09.22. 09:02

Programkereső

A tavalyi évhez hasonlóan a BSI idén is várja színházi csapatok nevezését a nemzetközi maratoni futásra.

Az alábbi versenykiírás színházak, színházi szakemberek és dolgozók, valamint színikritikusok részére szól a 27. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton® és Futófesztiválon. Az ekiden futás 5 fős váltók csapatversenye, ahol a tagok egymást váltva, különböző távokat futva teljesíthetik a maratoni távot. A csapatok egyszerre rajtolnak és azonos útvonalon futnak az egyéni maratonistákkal. Rajt: Hősök tere, 2012. október 7. 9:30.

Maraton futás
Maraton futás

A teljesítendő távok: 11,4 km; 11,8 km; 5,1 km; 4,5 km; 9,4 km. A távok és váltóhelyek a fővárosi út- és hídépítések, valamint a 4-es metró építésének függvényében változhatnak. A teljes táv hossza: 42,195 km, cél az 56-osok tere. Egy színház több csapatot is indíthat, és minden csapat lehet díjazott is. A csapat első tagja egyéni maraton futó is lehet.

A BSI a színházi ekiden váltók által befizetett nevezési díjjal a Suhanj! Alapítványt támogatja. Nevezni 2012. szeptember 27-ig lehet. Az 1-3. helyezettet serleggel díjazzák, minden futó emblémázott pólót, baseballsapkát, befutócsomagot kap. A színházak közötti versenyben nevezett csapatok szerepelnek az ekiden összetett eredménylistájában és a külön elkészített kategóriánkénti eredménylistában is.