Ervin

Csodák Palotája a Camponában

2012.12.11. 14:48

Programkereső

Kötelező a hasznossal, hasznos a kellemessel – miért ne lehetne élmény a vásárlás? A családi programokat már jó ideje előtérbe helyező Campona kínálata tovább bővült.

A méltán népszerű Tropicarium és kalandpark mellett immár a Csodák Palotája is várja a fizika és tudomány varázslatos világa iránt érdeklődőket. A dél-budai bevásárló- és szórakoztató központ az állandó kikapcsolódási lehetőségeken túl alkalmi és rendszeres programokat is kínál az ode látogatóknak: szinte nem múlhat el hétvége anélkül, hogy ne kedveskednének valamivel a gyereknek vagy éppen szüleiknek.

Csodák Palotája a Camponában
Csodák Palotája a Camponában

Jó példa erre az új, szezonális jégkorcsolya pálya, mely több mint 1200 négyzetméterével garantáltan új színt visz a környék szórakozási lehetőségeibe. De lesz Luca-nap, adventi vásár, sztárfellépők, Minimax-hétvégék rengeteg játékkal, programmal, ajándékkatapulttal, kézműves programokkal... csak bírja a család szusszal! És ahogyan az ajándékozás ünnepe táján lenni szokott, a vásárlóknak garantált nyereményekkel is kedveskednek: egyedi long-drink pohárkészletet gyűjthetnek össze mindazok, akik 5000 Ft felett vásárolnak, vagy megnyerhetik a főnyeremények egyikét.