Konstantin

Legyen ott Vásáry André tavaszváró hangversenyén!

2013.02.05. 14:00

Programkereső

Magyarország egyetlen férfi szoprán énekese egy teljes estés ünnepi hangversenyt ad a Rózsavölgyi Szalonban február 9-én 19 óra 30 perctől. Műsorában a jól ismert, szoprán hangra íródott operaslágerek mellett néhány igazi zenei ínyencség is hallható lesz. Legyen a Fidelio és a Rózsavölgyi Szalon vendége a koncerten!

Vásáry André, a világviszonylatban is különlegesnek számító hangfajú művész, Magyarország egyetlen férfi szoprán énekese, hazai és nemzetközi énekversenyek sikeres közreműködője. Impozáns hangterjedelmének és egyedi hangszínének köszönhetően a hangversenypódiumok keresett és népszerű szereplője már hosszú évek óta.

Vásáry André
Vásáry André

A barokk bravúráriák, a klasszikus operarepertoár mellett a crossover dallamok és az igényes popzene területén is otthonosan mozog. Hangversenyeit a legrangosabb koncerttermekben, impozáns katedrálisokban és bensőséges hangulatú előadótermekben egyaránt nagy szeretettel fogadja hallgatósága. Vásáry André legutóbb a Kolozsvári Magyar Operaház színpadán szerepelt sikerrel klasszikus és crossover dallamokból összeállított önálló karácsonyi estjével.

Az alábbi kérdésre február 7-én 19 óráig helyesen válaszolók közül egyvalaki partnerével vehet részt a tavaszváró hangvesrenyen február 9-én 19 óra 30 perctől a Rózsavölgyi Szalonban.

Kérdésünk: A zenetörténet mely korszakának volt jellegzetessége Vásáry André hangfajtája?