Júlia, Rita

Mick Hucknall első szóló turnéjára készül

2013.03.11. 10:15

Programkereső

A Simply Red énekese szólópályafutásának első turnéjának során 2013. március 25-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lép fel.

Mick Hucknall bejelentette, hogy 2013-ban American Soul elnevezésű turnéjára indul, amely a két éve feloszlott zenekar frontemberének pályafutásában egy új fejezetet nyit. Hucknall a Simply Red alapítója, névadója és frontembere volt. 25 éves pályafutásuk alatt több mint 50 millió albumot adtak el, és 10 millió ember látta világszerte a koncertjeiket. Olyan slágerekkel gazdagították a poptörténelmet, mint a Holding Back The Years, az Ev'ry Time We Say Goodbye, az It's Only Love, az If You Don't Know Me By Now, a Something Got Me Started vagy az Angel.

Mick Hucknall
Mick Hucknall

Ahogy Mick Hucknall fantasztikus pályafutása során mindig, most is biztosra vehető, hogy nagyon különleges atmoszférájú koncertekre számíthat a közönség az énekes szóló előadásain, amelynek gerincét az október végén megjelent American Soul album dalai adják majd. Szólókarrierje újfajta szabadságot adott az énekesnek, ezért megvalósította régi vágyát, és egy lemezre gyűjtötte az összes kedvencét, amely az élete folyamán inspirálta. Mick Hucknall híres zseniális feldolgozásairól és átiratairól, amelyek közül többet már Simply Red-slágerekként is hallhattunk.

Ahogy a turné többi állomásán, Budapesten is úgynevezett színházi elrendezésű, ültetett koncertre válthatnak jegyet a rajongók, így a limitált mennyiségű belépő miatt érdemes mihamarabb beszerezni a jegyeket.