Csilla, Noémi

Szimfonikus ez a szerelem a Müpában

2013.04.16. 14:38

Programkereső

A komoly- és a könnyűzene együtt kivételes hangzásokra képes, sokáig mégis csak elvétve találkozhattunk a két stílust ötvöző zenei próbálkozásokkal.

Aztán 2010-ben a Heaven Street Seven az MR2-Petőfi Rádió kezdeményezésére belevágott a nagy kalandba: Ez a szerelem című számukat az MR Szimfonikusokkal közösen szólaltatták meg. Talán a fiúk sem gondolták volna, hogy a közös munkából emblematikus sláger születik, és a siker kapcsán a szimfonik külön branddé növi ki magát.

Heaven Street Seven
Heaven Street Seven

A közös munka most folytatódik, a Heaven Street Seven ugyanis április 29-én a Művészetek Palotájában egy egész estés szimfonikus utazásra hívja rajongóit. A koncert nemcsak a zenekar, de a komolyzene rajongóinak is különleges élményt ígér, ugyanis a Heaven Street Seven dalait három egészen eltérő karakterű hangszerelő gondolta újra, így a koncerten a klasszikus felfogástól az extrém kísérletező hangzásokig sokféle zenei világ lesz jelen.  Április 29-én tehát kiderül, mit tud a rockandroll, ha komplett szimfonikus fegyvertár áll a rendelkezésére.