Csilla, Noémi

Kapolcs képekben

2017.06.21. 23:38

Programkereső

Tíz nap egy békés völgyben valahol vidéken, ahol egyszerre élheti ki a vakációzó gyermeki énjét és a komoly vagy komolytalan kultúrafogyasztási igényét. Mutatjuk, mire számítson, aki július 21. és 30. között a Kapolcs-Taliándörögd-Virántpetend háromszögbe vetődik. Galéria!

„Idén valamivel több látogatóra számítunk, mint tavaly, de

az egyik legfontosabb érték továbbra is az, hogy emberi léptékű fesztivált kínáljunk.

Ezért is húztuk szét térben a fesztivál helyszínét: idén összesen 27 programhelyszínen és további 40 kisebb helyszínen, 3 településen, közel 1200 programmal várjuk a látogatókat”  – mondta Oszkó-Jakab Natália, a Művészetek Völgye program-és marketingigazgatója. 2016-ban összesen 200 ezren látogattak el a Művészetek Völgyébe. Idén az elővételes jegyeladások száma már május elején a duplája volt ennek. 

Kattintson galériánkra, hogy megtudja, mit is talál, aki jegyet vált a Művészetek Völgyébe:

Jegyek

A fesztivál jegyárait az elérhető kategóriában igyekeznek tartani a szervezők: napijegyet és 3 napos hétvégi bérletet elővételben július 14-ig lehet kedvezményesen vásárolni, az 5 napos rugalmas- és 10 napos bérlet pedig kizárólag elővételben kapható. A programokra a belépés 6 éves korig ingyenes. A Kutyabarát.hu jóvoltából idén külön hangsúlyt fektetnek a kutyával érkező vendégekre. 

A fesztiválon harmincnál is több színpad és udvar várja a látogatókat, köztük a Fidelio Színház Színpad. A részleteket itt olvashatja!