Plusz

Ajándék testnek és léleknek a Városmajori Szabadtéri Színpad adventi kínálatában

2022.11.30. 11:35
Ajánlom
Ahogy nincs jóllét minőségi élelmiszerek nélkül, nincs teljes harmónia sem minőségi idő eltöltése nélkül. A Városmajori Színpad idei, karácsonyi ajándékcsomagjainak megvásárlásával az érdeklődők most a kultúrát és egyben a hazai kistermelőket is támogathatják.

Az alábbi cikk szponzorált tartalom, nem a Fidelio szerkesztőségének tagjai írták.

A Városmajori Szabadtéri Színpad idén ünnepelte fennállásának 100. évfordulóját, az ünnep visszatükröződött a teljes évadon:

gazdag programkínálattal, legendás fellépőkkel és még több fesztivállal várták a közönséget.

Karácsonyhoz közeledve, ebben a nehéz helyzetben pedig még inkább fontosnak érzik a partnerekkel való együttműködést, az összefogást. A Nekedterem.hu-ban olyan partnerre leltek, melynek cégfilozófiájával könnyen azonosulnak: a kíméletes eljárásokkal dolgozó kisgazdaságoktól közvetlenül beszerzett, friss, tápanyagban gazdag, minőségi alapanyagokat és termékeket kínálnak az erre fogékony vásárlóknak.

premium_csomag-095121.jpg

A Városmajori Szabadtéri Színpad prémium karácsonyi csomagja (Fotó/Forrás: Városmajori Szabadtéri Színpad)

A közösen összeállított karácsonyi csomagok a nézőknek kivételes színházi pillanatokat jelentő ajándékkártyák mellett a Nekedterem.hu ínycsiklandó termékeiből adnak válogatást –

a csomagok ára 100%-ban színházjegyekre váltható, a többi termék extra ajándék.

A Városmajori Szabadtéri Színpad küldetése, hogy minőségi élményt – színházi előadást, koncertet, gyerekkoncertet, kertmozis filmvetítést – nyújtson nézőinek. 2023-ban is izgalmas és gazdag programkínálattal, olyan előadókkal és produkciókkal találkozhatnak többek között az érdeklődők, mint az Orlai Produkciótól érkező, Hernádi Judit és Gálffi László duójában bemutatott Love Letters, a Mezítláb a parkban Kerekes Évával és Epres Attilával, a színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott Tok-tok avagy hogy pattog a kocka? című kitűnő vígjáték, a Győri Balett magas színvonalú táncprodukciói és a Franciaországban Josef Nadj néven ismertté vált Nagy József világhírű koreográfus darabja, az OMMA.

Ezen felül a színház saját centenáriumi előadása, a 100 év Major, avagy az eszméimet nem cserélem is újra műsorra kerül. Exkluzív meghívott lesz a következő évadban a francia Avignon Fesztivál HAMLET A L’IMPERATIF előadása. A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Ibsen Nóráját viszi színre a majori deszkákon, míg a Kolozsvári Állami Magyar Színház szintén Ibsentől A nép ellenségét. Visszatér az elmúlt években nagy népszerűségnek örvendő fellépője, Palya Bea is. A kisebbekről sem feledkeznek meg: Halász Judit, az Alma és nem utolsó sorban a Kaláka együttes is a színes programkavalkád részei lesznek.

exkluziv_csomag-094959.jpg

A Városmajori Szabadtéri Színpad exluzív karácsonyi csomagja (Fotó/Forrás: Városmajori Szabadtéri Színpad)

Bővebb információ ide kattintva.

Támogatott tartalom.

Fejléckép: A Városmajori Szabadtéri Színpad standard karácsonyi csomagja (Forrás: Városmajori Szabadtéri Színpad)

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden csütörtökön a Fidelio hírlevelében

Legolvasottabb

Klasszikus

„Ha az ember idős, már sokkal szabadabb” – születésnapi interjú a 80 éves Vidovszky Lászlóval

Nemrég ünnepelte nyolcvanadik születésnapját, március 2-án pedig a Zeneakadémia is koncerttel köszönti Vidovszky László Kossuth-díjas zeneszerzőt. A jeles alkalom apropóján pályája indulásairól, zeneszerzői motivációiról és alapelveiről kérdeztük a komponistát.
Színház

Átadták a Kortárs Magyar Dráma-díjat: Pintér Béla és Horváth János Antal az idei kitüntetettek

A Radnóti Zsuzsa dramaturg alapította elismerést idén Pintér Béla érdemelte ki több évtizedes munkásságáért és színpadi szövegeiért. Különdíjat kapott Horváth János Antal, a Loupe Színházi Társulás alapítótagja.
Színház

Miért kell eljutni a tragédiáig? – Budaörsön rendezi meg a Hamletet Alföldi Róbert

Megtartották a h.ml.t. című előadás próbáját. Shakespeare drámáját április 20-án mutatják be a Budaörsi Latinovits Színházban, de a premiert még megelőzi egy nyílt próba márciusban, a Színházak Éjszakáján.
Klasszikus

„Egy álmom válik valóra” – interjú Mohai Bálint fagottművésszel

A Concerto Budapest szimfonikus zenekar március 3-i Mozart-napjának nyitókoncertjén csendül fel az örök érvényű mester Esz-dúr sinfonia concertantéja oboára, klarinétra, kürtre és fagottra (K. 297b). Ennek apropóján beszélgettünk az együttes szólamvezetőjével.
Zenés színház

Párkapcsolati dráma színes háttér előtt – A víg özvegy Zürichben

Az operettműfaj megújítójaként is emlegetett ausztrál rendező, Barrie Kosky ezúttal Lehár-műhöz nyúlt. Produkciójában ezúttal sem alkalmazott túl radikális eszközöket, már amennyiben nem tekintjük annak az emberi lélek mélységeit feltáró elemzést.

Nyomtatott magazinjaink

Ezt olvasta már?

Plusz hír

Strukturális változások miatt bezár a magyarországi Észt Intézet

A Magyarországi Észt Intézet tagja volt az európai kulturális intézetek magyarországi hálózatának is. Február végén fejezik be magyarországi tevékenységüket a tallini anyaintézmény döntése alapján.
Plusz magazin

KÉP-regény: Hóesésben

A Fidelio sorozatában hétről-hétre új fotóját – és annak történetét – osztja meg velünk a Morphoblog szerzője, morpho, azaz Hegedűs Ákos. Ezúttal szomorkás emlékeket oszt meg velünk, hóesésben.
Plusz gyász

Elhunyt Jan Assmann egyiptológus, vallástörténész

A világhírű német tudós nevéhez fűződik egyebek közt a kulturális emlékezet fogalma, amelyet feleségével közösen dolgoztak ki. 2018-ban a Német Könyvkereskedelem Békedíjával tüntették ki.
Plusz ajánló

Drehertől Dreherig – a kőbányai sörgyártás lenyűgöző története

Mi köze a sörnek a boszorkányokhoz? Hogyan kapcsolódnak a Dreherek a martonvásári Beethoven-szoborhoz? Mikor készült az első magyar partyhordó? Egyebek közt erre is választ kaphatunk március 1-jén Sziklainé Lengyel Zsófia előadásán.
Plusz interjú

Ez nem egy egyszemélyes történet – interjú Nagy Judit Évával

Nagy Judit Éva újságíró, kommunikációs és interkulturális tanácsadó hat év alelnökség után lett a Magyar–Kínai Baráti Társaság elnöke tavaly decemberben.