Plusz

Ajándék testnek és léleknek a Városmajori Szabadtéri Színpad adventi kínálatában

2022.11.30. 11:35
Ajánlom
Ahogy nincs jóllét minőségi élelmiszerek nélkül, nincs teljes harmónia sem minőségi idő eltöltése nélkül. A Városmajori Színpad idei, karácsonyi ajándékcsomagjainak megvásárlásával az érdeklődők most a kultúrát és egyben a hazai kistermelőket is támogathatják.

Az alábbi cikk szponzorált tartalom, nem a Fidelio szerkesztőségének tagjai írták.

A Városmajori Szabadtéri Színpad idén ünnepelte fennállásának 100. évfordulóját, az ünnep visszatükröződött a teljes évadon:

gazdag programkínálattal, legendás fellépőkkel és még több fesztivállal várták a közönséget.

Karácsonyhoz közeledve, ebben a nehéz helyzetben pedig még inkább fontosnak érzik a partnerekkel való együttműködést, az összefogást. A Nekedterem.hu-ban olyan partnerre leltek, melynek cégfilozófiájával könnyen azonosulnak: a kíméletes eljárásokkal dolgozó kisgazdaságoktól közvetlenül beszerzett, friss, tápanyagban gazdag, minőségi alapanyagokat és termékeket kínálnak az erre fogékony vásárlóknak.

premium_csomag-095121.jpg

A Városmajori Szabadtéri Színpad prémium karácsonyi csomagja (Fotó/Forrás: Városmajori Szabadtéri Színpad)

A közösen összeállított karácsonyi csomagok a nézőknek kivételes színházi pillanatokat jelentő ajándékkártyák mellett a Nekedterem.hu ínycsiklandó termékeiből adnak válogatást –

a csomagok ára 100%-ban színházjegyekre váltható, a többi termék extra ajándék.

A Városmajori Szabadtéri Színpad küldetése, hogy minőségi élményt – színházi előadást, koncertet, gyerekkoncertet, kertmozis filmvetítést – nyújtson nézőinek. 2023-ban is izgalmas és gazdag programkínálattal, olyan előadókkal és produkciókkal találkozhatnak többek között az érdeklődők, mint az Orlai Produkciótól érkező, Hernádi Judit és Gálffi László duójában bemutatott Love Letters, a Mezítláb a parkban Kerekes Évával és Epres Attilával, a színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott Tok-tok avagy hogy pattog a kocka? című kitűnő vígjáték, a Győri Balett magas színvonalú táncprodukciói és a Franciaországban Josef Nadj néven ismertté vált Nagy József világhírű koreográfus darabja, az OMMA.

Ezen felül a színház saját centenáriumi előadása, a 100 év Major, avagy az eszméimet nem cserélem is újra műsorra kerül. Exkluzív meghívott lesz a következő évadban a francia Avignon Fesztivál HAMLET A L’IMPERATIF előadása. A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Ibsen Nóráját viszi színre a majori deszkákon, míg a Kolozsvári Állami Magyar Színház szintén Ibsentől A nép ellenségét. Visszatér az elmúlt években nagy népszerűségnek örvendő fellépője, Palya Bea is. A kisebbekről sem feledkeznek meg: Halász Judit, az Alma és nem utolsó sorban a Kaláka együttes is a színes programkavalkád részei lesznek.

exkluziv_csomag-094959.jpg

A Városmajori Szabadtéri Színpad exluzív karácsonyi csomagja (Fotó/Forrás: Városmajori Szabadtéri Színpad)

Bővebb információ ide kattintva.

Támogatott tartalom.

Fejléckép: A Városmajori Szabadtéri Színpad standard karácsonyi csomagja (Forrás: Városmajori Szabadtéri Színpad)

Programkereső

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden csütörtökön a Fidelio hírlevelében

Legolvasottabb

Plusz

Zoboki Gábor: „A művészeti intézményeknek általában Kelet-Európában az a legnagyobb bajuk, hogy művészemberek állnak az élén”

Hosszú interjúban nyilatkozott a ma hatvanéves Zoboki Gábor építészi munkájáról, zenei kötődéseiről, és azt is elárulta, miért gondolja, hogy egy építész ideális jelölt lenne a Magyar Állami Operaház főigazgatói posztjára.
Zenés színház

Közeleg az Operaház Prokofjev-bemutatója, a Háború & béke

Január 28-án mutatja be a Magyar Állami Operaház Prokofjev monumentális operáját, a Háború & békét. A Genfi Nagyszínházzal koprodukcióban készült előadást a katalán rendező, Calixto Bieito állította színre.
Zenés színház

„Minden színésznő álma egy igazi nadrágszerep” – interjú Lévai Enikővel a Mária főhadnagy bemutatója kapcsán

Lévai Enikő századik születésnapját ünneplő színháza centenáriumi gálaestjén lép színpadra február közepén, egy hónappal később pedig a Mária főhadnagy címszerepében mutatkozik be.
Vizuál

Túl a barátságon – kritika A sziget szellemeiről

Martin McDonagh új filmje a tisztességről szól. Arról, hogy bárhogy is viseljük a ránk mért sorsot, egymással szemben nem szabad kegyetlennek lennünk. A sziget szellemei joggal érdemelte ki a kilenc Oscar-jelölést.
Vizuál

Cate Blanchett, Steven Spielberg és Martin McDonagh is esélyes az Oscarra – Megvannak az idei jelöltek

A sziget szellemei, A Fabelman család, a Tár és a Minden, mindenhol, mindenkor is nagyot nyerhet a március 13-i Oscar-gálán. Az amerikai filmakadémia közzétette a rangos filmes elismerés jelöltjeit.

Nyomtatott magazinjaink

Ezt olvasta már?

Plusz beszámoló

A vöröscsillag, amely rock’n’rollt köhög – a Magyar Zene Háza új, poptörténeti kiállításán jártunk

Január 22-én nyílt meg a Magyar Zene Háza első időszaki kiállítása „Nekünk írták a dalt!” címmel, ahol 1957-től egészen az első Sziget fesztiválig, 1993-ig járhatjuk végig a magyar pop-rock zene történeti állomásait.
Plusz lapszemle

Zoboki Gábor: „A művészeti intézményeknek általában Kelet-Európában az a legnagyobb bajuk, hogy művészemberek állnak az élén”

Hosszú interjúban nyilatkozott a ma hatvanéves Zoboki Gábor építészi munkájáról, zenei kötődéseiről, és azt is elárulta, miért gondolja, hogy egy építész ideális jelölt lenne a Magyar Állami Operaház főigazgatói posztjára.
Plusz ajánló

Egy körkép négyszögesítése a februári Fidelióban

Állandó tartalmaink mellett mostantól rendszeresen megtalálja a Fidelio magazinban a szerkesztőség rövid recenzióit is. A februári számot keresse az ismert terjesztési pontokon!
Plusz hír

Elmarasztalta Litvániát az EJEB egy LMBTI témájú mesekönyv cenzúrázása miatt

Elítélte az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) hétfői határozatában Litvániát amiatt, hogy egy LMBTI témájú mesekönyvet cenzúrázott. A bírói testület úgy ítélte meg, hogy a szerző véleménynyilvánításhoz való joga ezzel sérelmet szenvedett.
Plusz ajánló

Hány perc alatt írta a szobafogságban Erkel Ferenc a Himnusz zenéjét? – Nyári Krisztiánnal és Bősze Ádámmal indul A nagy Himnusz sztori

Január 21-én az Óbudai Társaskörben debütál A nagy Himnusz sztori – Jó kedvvel, bőséggel, című műsor az Óbudai Társaskörben Nyáry Krisztiánnal és Bősze Ádámmal. A nyilvános bemutatót január 22-én tartják a veszprémi Pannon Egyetemen.