Plusz

Gyereknapi „játszótér” a Karinthy Színházban!

2023.05.19. 09:50
Ajánlom
A Karinthy Színház az ajtajait, színészeik és a további fellépők pedig a szívüket nyitják ki idén gyereknapkor az idelátogató családok számára.

Az alábbi cikk szponzorált tartalom, nem a Fidelio szerkesztőségének tagjai írták.

A gyereknapi műsort Farkasházi Réka és a Tintanyúl indítja el egy szuper koncerttel, de a látogatók találkozhatnak Balázs Andival is, aki egész nap szebbnél szebb mesékkel készül. Lesz lufihajtogatás, kézműves-foglalkozás, arcfestés és még nagyon sok izgalmas program.

A Karinthy Színház nagy szeretettel várja gyermeknapi vendégeit május 27-én 11:30-tól egészen 16 óráig!

karinthy-094418.jpeg

A gyereknapi rendezvény plakátja (Fotó/Forrás: Karinthy Színház)

Jegyárak:

Koncertjegy: 3000 Ft/fő, családi kedvezmény 4 fő esetén (2 felnőtt és 2 gyermek) 10.000 Ft, valamint nagycsaládos jegy (2 felnőtt és 3 gyermek) szintén 10.000 Ft.

Egész napos gyermekprogram: 3000 Ft/fő, családi kedvezmény 4 fő esetén (2 felnőtt és 2 gyermek) 10.000 Ft, valamint nagycsaládos jegy (2 felnőtt és 3 gyermek) szintén 10.000 Ft.

Akinek már megvan a koncertjegye, és szívesen maradna a további programokon, úgy kiegészítőjegyet tud váltani 1000 Ft/fő összegben.

A Karinthy Színház színházi programjairól és előadásairól bővebb információ itt található.

Támogatott tartalom

Fejléckép: a rendezvény plakátja (forrás: Karinthy Színház)

A megújulás jegyében kezdi következő évadát a Karinthy Színház

Kapcsolódó

A megújulás jegyében kezdi következő évadát a Karinthy Színház

Megújult arculattal, ősbemutatókkal és egy új játszóhellyel várja a nézőket a 2022/23-as évadban a Karinthy Színház, amely a Színházi Olimpiához csatlakozva számos vendégelőadást is kínál az érdeklődők számára.

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden csütörtökön a Fidelio hírlevelében

Legolvasottabb

Színház

Udvaros Dorottya jövőre a Katonában vendégszerepel

Június 14-én megtartotta évadzáró társulati ülését a budapesti Katona József Színház. Máté Gábor elmondta: a Katona negyvenegyedik évadában a fiatal művészekre és nézőkre különösen odafigyeltek.
Színház

Együttműködésekre van szükség – felsorakozott az Átrium új vezetése

A következő évadtól új lakók költöznek az Átriumba az eddigi üzemeltető Kultúrbrigád helyébe. A független színházi formációk június 11-én, a Jurányi évadzáró eseményén ismertették röviden elképzeléseiket.
Klasszikus

Svájci fesztivál magyar fellépőkkel

A június 28. és 30. között a Genfi-tó partján rendezett Léman Bouquet Fesztivál változatos zenei programokat kínál, idilli környezetben a közönségnek. A koncerteken számos magyar művész is fellép.
Klasszikus

„Az előadónak nem elég csak a kottát látnia” – interjú Szabady Ildikó fuvolaművésszel

Már kiskorában is folyton a hangszer foglalkoztatta, azóta pedig elmélyült a kapcsolata a fuvolával. Az MVM által támogatott Junior Prima Díjjal kitüntetett Szabady Ildikó számos sikeres versenyszereplés után szólistaként és zenekari muzsikusként is rendszeresen színpadra áll.
Klasszikus

A Magyar Hegedű Ünnepe a Pesti Vigadóban

Június 22-én és 23-án gazdag programkínálattal, egyebek közt kortárs vonóshangszer-kiállítással, könyvbemutatóval és hangversenyekkel is várják az érdeklődőket a Magyar Hegedű Ünnepén. Az eseményen ünneplik a hetvenéves Szecsődi Ferencet is.

Nyomtatott magazinjaink

Ezt olvasta már?

Plusz ajánló

Fedezze fel a napforduló varázslatát a Pesti Vigadóban!

Felejthetetlen kalandra invitálja az érdeklődőket június 21-én 20 órától a Pesti Vigadó, ahol egy különleges épülettörténeti séta keretei közt élvezhetjük a város és az épület éjszakai hangulatát.
Plusz ajánló

20 éve az Európai Unióban, 10 éve a Kreatív Európa programban

A Kreatív Európa Iroda 2024. június 25-én az Európa Pontban tartja a 2021-2023-as időszak nyertes magyar pályázatait bemutató eseményét.
Plusz hír

Színházi és filmes képzés indul Pécsett a fővárosi SZFI-vel együttműködésben

Színház- és Filmművészeti Intézetet alapítanak a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karán. A 2025 őszre tervezett szakindításokat 2 osztatlan képzés, 2 alapszak, 6 magyar nyelvű és 2 angol nyelvű szakirány, valamint további 12 szakirányú továbbképzés létrehozásával tervezték meg.
Plusz hír

Elmarad a zalai Margófeszt

A szervezők azzal indokolták a döntést, hogy elegendő támogatás hiányában nem képesek biztosítani azt a színvonalat és minőséget, amit a Margótól elvárhatnak a résztvevők.
Plusz ajánló

Június végén kezdődik a Magyar Tavak Fesztiválja

A kultúrát, a sportot és a természet szépségeit ötvöző nyári fesztivál immár negyedik alkalommal szervez mindhárom nagy magyarországi tóhoz programokat. Az első hétvégét június 28-án és 29-én a Velencei-tónál rendezik meg.