Plusz

Harmadik napzárta

2011.08.04. 03:14
Ajánlom
emberszeretet

Feleim, ma arról fogunk értekezni, hogy szeretem az embereket. Nem, ennyire nem megyek bele... Csak annyi, hogy mindenki annyira szeretetreméltó volt ma és ez megmelengette a kis szívemet. Reggel Borovi Dani kattogott körülöttünk a fényképezőgépével, miközben mi "isteni" (igencsak emberi) sorsokat tártunk fel és nevettünk rengeteget. Majd a Nemzeti Múzeum kertjében pózoltunk a kamerának. Légbefúvással is, a szellőzőrendszerből (vagy miből?), a föld alól feltörő levegőáramlat segítségével. :) Marilyn Monroe is megirígyelte volna.

Majd finom ebédet követően ének! Már nem azért, de egyre jobbak vagyunk! (dehogynem: azért!)

Este folytattuk az olvasópróbát. Előkerültek bizonyos karakterhangok bizonyos szerepekhez. Egészen új oldaláról ismertem meg néhány osztálytársamat :) Szóval jókedvmókakacagás és elemzés este 11-ig. És házifeladat! Meg kell írnunk vasárnapig az önéletrajzunkat. Mármint akit játszunk, azét! Ha jól értettem, ezek még lehet, hogy valamilyen formában bekerülhetnek az előadásba. Azt mondom: come on!

Próba után Dani, Sanyi és én meghoztunk egy nagy döntést. Párhuzamosan az Olympos-szal próbáltunk volna egy másik produkcióban is. Ezt ma visszamondtuk... Egyszerűen már látjuk, hogy nem férne bele a kettő együtt. Szerintem így elkerültünk egy "sokat akar a szarka..." effektust és így tudunk teljes gőzzel arra koncentrálni, ami a Vas utcában történik. Hm... szerintem meghoztunk egy "igazi felnőtt döntést", mert így mindenki jobban jár. Ez jó érzés. :)

A rendező ajándéka: szabad délelőtt!!! Piac, dinnye, kávé, vízipipa "Athénével" és "Poszeidónnal". Ez lesz! És üdén, ragyogva belibbenünk a próbára. :P

Csók!

Bejegyezte: I. T.

Programkereső

Legnépszerűbb

Klasszikus

Varázslatosan festő koncertközpont épül Münchenben

Az osztrák Cukrowicz Nachbaur Architekte mérnökei építik azt a koncertpalotát, amelynek nagytermében 1800 néző kaphat majd helyet.
Klasszikus

Fidelio Klasszik: Bérczes, Elsässer, Tóth Vera

A Fidelio és a Klasszik Rádió közös magazinműsorának következő adása július 14-én lesz hallható a 92.1-en.
Vizuál

Frida hétfőnként is fogad

A nagy érdeklődésre való tekintettel július harmadik hetétől hétfőnként is látogatható a Nemzeti Galériában a Frida Kahlo-kiállítás.
Vizuál

Száz ólomkatonát cserélt egy vetítőgépre és az egész élete megváltozott

70 film, öt feleség, kilenc gyerek. A 100 éve született Ingmar Bergman titkát próbálják megfejteni hozzátartozók, munkatársak, kutatók, köztük a rendező egykori asszisztense, a magyar származású Katinka Faragó a legendás svédről készült dokumentumfilmben.
Jazz/World

Ezeket a jazzlemezeket hallgasd meg júliusban!

Új – régóta időszerű – sorozatunkban havonta ajánlunk hallgatásra érdemes lemezeket a frissen megjelent magyar és külföldi kiadványok közül. Az első cikk jogán megengedjük magunknak, hogy az előző hónapok terméséből is válogassunk.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

Plusz videó

Will Smith sokat tesz a magyar országimázsért

Ezúttal a Lánchíd tetején lejtett örömtáncot lejt, így búcsúzik Magyarországtól.
Plusz hír

Ritka, a zsidó háborúból származó érmére bukkantak

Nemcsak az a történelmi kor különleges, ahonnan az érme származik, hanem maga a lelet is. Egészen más felirat áll rajta, mint a korabeli pénzeken.
Plusz magazin

Egy póknak köszönhetik függetlenségüket a skótok

A skótok mitikus királyának, I. Róbertnek kalandos élete volt - a mesebeli történések pedig a halálával sem szakadtak meg.
Plusz

Jazz és a Bor Fesztivál, Petri György-est, Dés László-koncert és Molnár Ferenc sikerdarab

Jazz és a Bor Fesztivál, Petri György-est, Jónás Vera Duó, Szőke András, Dés László Nagy utazás koncertje és Molnár Ferenc sikerdarabja, A testőr. A Kultkikötő soron következő, negyedik hétvégéjén is gondoskodik a kulturális programokra szomjazó nyaralók és a Balaton-környékén élők szórakoztatásáról.
Plusz ajánló

Fáy Miklós: Irtó kínos, de várom a Mamma miát!

Fáy Miklós hónapról hónapra programokat, könyveket, lemezeket ajánl nyomtatott magazinunk Menjél már című rovatában. A júliusi szám tartalmából.