Plusz

Hétfő reggel

2011.08.08. 14:43
Ajánlom
ami délután kettőre sikeredett...

Igen, mostanra sikerült életet pofoznom magamba, dehát ilyen komisz állatok ezek fülledt nyári hétfők. Igazából már 11-kor felkeltem, és elmentem futni, de baromira nem akart menni ebben a melegben, aztán önéletrajz-kiegészítést és Iliász-magolást terveztem, de egyszerűen elnyomott az álom, és kettőkor ébredtem, úgyhogy a házijaim... Szóval... Ez igazán nem méltó Pallasz Athénéhoz, de nem nagyon vannak kész. Remélem ezt nem olvassa a Gábor próbakezdésig, mert akkor biztos engem fog meginterjúvolni. Merthogy ma interjúk lesznek...

No mindegy, szép dolog az improvizáció, úgyis fejlődnöm kell benne! :)

Petinek üzenem, hogy állítson baltát a gépébe, igen, és éljen a papír-ceruza! Ha hoz papírt és vonalzót, megötvonalazok neki 20 oldalt, ígérem, de hát az sem kell, ottvan neki az okos buksi feje, oszt átömleszti a szólamokat a mi okos buksi fejeinkbe, ENNYI!

Hmm, milyen egyszerű okos tanácsokat adni, imádom ezt a műfajt! :)

Ja, és bontják a burkolatot a Vas utcában, pont a 2/d előtt, nagyon durván hangos, már várom milyen arcot vág majd Gábor. Állítólag négyig csinálják, úgyhogy addig a néma jeleneteket kell vennünk. Ja, hogy nincsenek néma jelenetek? Óóóóó....

Különben én is jól érzem magam.

Tibi, nem kell minden mondat végére felkiáltójel. (Újabb okos tanács, erről már soha nem fogok leszokni... :))

PUSZI A VILÁGNAK!

Bejegyezte: Anna

Programkereső

Legnépszerűbb

Klasszikus

Boros Misi: „Minden egyes hangra érdemes odafigyelni”

Nyaralásról, fociról, gyakorlásról kérdeztük Boros Misit, beszélgetésünk során a Bogányi Gergellyel közös Arénakoncert is szóba került.
Színház

Keverni nem csak a fakanállal lehet: Marie Curie nem mindennapi élete

Marie Curie története sok szempontból a századforduló és a 20. század története. A radioaktivitás úttörő kutatójának életét feldolgozó monodráma egy egyedülálló tudós történetét meséli el, akinek volt bátorsága szembemenni a hagyományos női szerepkörrel.
Zenés színház

Peller Károly: „Többet készülünk rá, mint egy gálakoncertre”

Augusztus 3-án és 4-én a budai várban adnak gálakoncertet az Operettszínház művészei. Peller Károly a felkészülés folyamatáról mesélt.
Zenés színház

Jonas Kaufmann, Anna Nyetrebko és Erwin Schrott a budapesti mozivásznon

Az Uránia moziban július 19-én és a rákövetkező hetekben operacsillagok koncertfilmjeit láthatja a nagyközönség.
Vizuál

Drótmese – Nézze meg online a fiatal magyar alkotó díjnyertes animációját!

Pataki Szandra stop motion animációja egy drótszálakból felépített világban játszódik, ahol senki sem vonhatja ki magát az egymásnak feszülő erők hatása alól.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

Plusz nka

25 év, 25 nap – Változatos programokkal ünnepli negyedszázados fennállását az NKA

A széles merítésű eseménysorozaton a Nemzeti Kulturális Alap valamennyi kollégiuma önálló programmal jelentkezik szeptember 23. és október 17. között. Mutatjuk a teljes kínálatot!
Plusz hír

Orvosi szöveget találtak egy 2000 éves papiruszon, és végre tudjuk, mi áll rajta

Egy eddig ismeretlen ókori orvosi szöveget tartalmaz a Bázeli Egyetem kétezer éves papirusza, amely a 16. század óta okoz fejtörést a kutatóknak.
Plusz fesztivál

Pénteken nyílik a Művészetek Völgye!

Pénteken kezdődik a Művészetek Völgye, a fesztiválon több mint 1500 program várja az érdeklődőket július 29-ig Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden.
Plusz magazin

A Fidelio már augusztusra hangol – megjelent az új szám!

Az ingyenes programmagazin augusztusi számában a nyári eseménynaptár mellett megtalálja Fáy Miklós és Vámos Miklós rovatát, gasztro ajánlatunkat, valamint számos interjút, többek között Szécsi Noémivel, Karinthy Mártonnal, Szemenyei Jánossal. Lapozzon bele online!
Plusz gasztro

Hé, Bubu, mi van a piknikkosaradban?

Maci Laci, a népszerű mesében szereplő medve imádta a kirándulókat, főleg a piknikkosarakban megbúvó finomságok miatt. E havi gasztro-összeállításunk a nyár egyik kedvenc foglalatosságáról szól: mire figyeljünk, mit vigyünk magunkkal, és hogyan élvezzük a piknikezés minden pillanatát.