Plusz

Hétfő reggel

2011.08.08. 14:43
Ajánlom
ami délután kettőre sikeredett...

Igen, mostanra sikerült életet pofoznom magamba, dehát ilyen komisz állatok ezek fülledt nyári hétfők. Igazából már 11-kor felkeltem, és elmentem futni, de baromira nem akart menni ebben a melegben, aztán önéletrajz-kiegészítést és Iliász-magolást terveztem, de egyszerűen elnyomott az álom, és kettőkor ébredtem, úgyhogy a házijaim... Szóval... Ez igazán nem méltó Pallasz Athénéhoz, de nem nagyon vannak kész. Remélem ezt nem olvassa a Gábor próbakezdésig, mert akkor biztos engem fog meginterjúvolni. Merthogy ma interjúk lesznek...

No mindegy, szép dolog az improvizáció, úgyis fejlődnöm kell benne! :)

Petinek üzenem, hogy állítson baltát a gépébe, igen, és éljen a papír-ceruza! Ha hoz papírt és vonalzót, megötvonalazok neki 20 oldalt, ígérem, de hát az sem kell, ottvan neki az okos buksi feje, oszt átömleszti a szólamokat a mi okos buksi fejeinkbe, ENNYI!

Hmm, milyen egyszerű okos tanácsokat adni, imádom ezt a műfajt! :)

Ja, és bontják a burkolatot a Vas utcában, pont a 2/d előtt, nagyon durván hangos, már várom milyen arcot vág majd Gábor. Állítólag négyig csinálják, úgyhogy addig a néma jeleneteket kell vennünk. Ja, hogy nincsenek néma jelenetek? Óóóóó....

Különben én is jól érzem magam.

Tibi, nem kell minden mondat végére felkiáltójel. (Újabb okos tanács, erről már soha nem fogok leszokni... :))

PUSZI A VILÁGNAK!

Bejegyezte: Anna

Programkereső

Legolvasottabb

Színház

„Na, Kisdajka, gyerünk!” – kiállítás nyílt Dajka Margit életéből

A Kisdajka. Dajka Margit (1907-1986) pályaképe című tárlaton a színésznő gazdag, fordulatos és országokon átívelő életútja elevenedik meg fotókon, videókon, nyilatkozatokon és önvallomásokon keresztül.
Klasszikus

Az 1956-os forradalom zenéi

Akár a történelem kötötte össze őket október 23-a eseményeivel, akár a szerző akart ily módon emléket állítani a forradalomnak, sok zenemű létezik, mely mára elválaszthatatlanná vált 1956-tól. Egy csokorra valót gyűjtöttünk belőlük.
Színház

Átadták az eSzínház Fesztivál díjait

Október 20-án ünnepélyes keretek között adták át az ország első online térben rendezett színházi fesztiváljának szakmai és közönségdíjait a Radnóti Színházban, de kihirdették az Alapítvány a Magyar Színházakért 2020-as szakmai kitüntetéseit is.
Klasszikus

Kezdődik a Bartók Világverseny

Október 25. és 31. között rendezik meg a Zeneakadémián a Bartók Világversenyt. Az idei évben vonósnégyesek mérkőznek meg, a fordulókat élőben és online is követheti a közönség.
Színház

Alföldi Róbertet a Pinceszínházban faggatják

Trezor címmel beszélgetéssorozatot indít a Pinceszínház. Az új, havi rendszerességgel jelentkező sorozat első vendége Alföldi Róbert lesz.

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Nyomtatott magazinjaink

Ezt olvasta már?

Plusz gyász

Elhunyt Csíkszentmihályi Mihály

A „flow”-elmélet atyja 87 éves volt.
Plusz hír

„Hogy mi a humor? Túlélés” – emléktáblát avattak Antal Imre tiszteletére

Az Erkel Ferenc-díjas magyar zongoraművész, televíziós személyiség emlékét mától tábla őrzi egykori otthona, a Damjanich utca 40. alatti ház falán.
Plusz ajánló

Félénél jár az első Liszt Ünnep – ezek a programok várnak még ránk!

Már most felejthetetlen pillanatokkal gazdagodhattunk, pedig még számos izgalmas programot tartogat a Müpa október 24-ig zajló őszi kulturális eseménysorozata.
Plusz ajánló

Halk lombok alatt – Megjelent a novemberi Fidelio

Ingyenes programmagazinunk legfrissebb számában az időrendi bontások és ajánlók mellett számos interjút és magazinos anyagot olvashat. A novemberi számot keresse országszerte, az ismert terjesztési pontokon vagy lapozzon bele online!
Plusz ajánló

Színészek kalauzolnak végig a Szépművészeti terein

Az elmúlt évben a járványhelyzet miatt félbeszakadt a Szépművészeti Múzeumban nagy sikerrel futó Textúra című sorozat. A tervezett kilenc előadásból csupán kettőt láthatott a nagyközönség, de október 19-től újra folytatódik a különleges összművészeti program, amely változatlan tartalommal és színészi gárdával várja az érdeklődőket.