Plusz

Hogyan segíthet?

2011.10.01. 20:10
Ajánlom
Mivel a projekt költségvetése messze meghaladja jelenlegi lehetőségeinket, így elsősorban pénzre van szükségünk.

Minden egyes forint számít, hiszen sok kicsi sokra megy - ugyanakkor minél nagyobb összeggel támogat minket, annál közelebb kerülünk az egymillió forintos álmunkhoz, amely elegendő lenne jelenlegi terveink megvalósítására.

Már a legcsekélyebb adomány megérkezése esetén is felvesszük támogatóink listájára (kivéve, ha ezt nem szeretné), és jelképes Trefort Színházjeggyel jutalmazzuk. Azonban a támogatás mértékétől függően különböző Okleveleket is adományozunk:

5 000 Ft-tól Bronz Oklevelet

10 000 Ft-tól Ezüst Oklevelet

50 000 Ft-tól Arany Oklevelet

100 000 Ft-tól Gyémánt Oklevelet.

Anyagi támogatását a Trefort Gyakorlóiskola Alapítványon keresztül tudjuk fogadni. Részletekért kattintson ide.

Természetesen nem csak pénzbeli adománnyal segíthet: számos fénytechnikai eszközre, fa- illetve fémipari szerkezeti elemekre, valamint függönyre és karnisokra van szükségünk. Amennyiben ezek kedvezményes vagy térítésmentes beszerzésében tud segíteni, esetleg olyan vállalkozása van, amelynek profiljába beletartozik a fentiek bármelyike, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Programkereső

Legnépszerűbb

Klasszikus

Elmezavara miatt nem ítélik el a zongoraművész volt feleségét, aki megölte két gyermeküket

 Egy texasi bíró hétfőn elmezavara miatt nem találta bűnösnek két kislányuk meggyilkolásában Vagyim Holodenko ukrán zongoraművész volt feleségét.
Vizuál

Így áll most a Liget-projekt – galéria

Töprengett mostanában azon, hogy haladhat a munka a Városligetben és a múzeumokban? Képek és átadási időpontok a cikkben.
Zenés színház

Laki Péter: „Ez nem hagyományos gála”

A fiatal táncos komikus igazi showman, és karizmatikus színpadi jelenlétét a Budavári Palotakoncerteken is kamatoztatja: Kerényi Miklós Mátéval együtt látják el a házigazda feladatát.
Zenés színház

Kalocsai Zsuzsa: „A szívünk-lelkünk benne van”

Kalocsai Zsuzsa született díva, igazi primadonna, aki nem csak csodás hangjának, hanem belső eleganciájának, királynői megjelenésének köszönhetően érdemelte ki a Budapesti Operettszínház közönségének szeretetét.
Klasszikus

Bolhás kutyus vette el a színpadot a hegedűművész Quentin Tarantinótól

A szégyentelen Blöki dörgölőzött, hempergőzött, vakarózott, és a füle botját sem mozdította a zenére. Most ez a szakasza van az évnek.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

Plusz nka

25 év, 25 nap – Változatos programokkal ünnepli negyedszázados fennállását az NKA

A széles merítésű eseménysorozaton a Nemzeti Kulturális Alap valamennyi kollégiuma önálló programmal jelentkezik szeptember 23. és október 17. között. Mutatjuk a teljes kínálatot!
Plusz hír

Orvosi szöveget találtak egy 2000 éves papiruszon, és végre tudjuk, mi áll rajta

Egy eddig ismeretlen ókori orvosi szöveget tartalmaz a Bázeli Egyetem kétezer éves papirusza, amely a 16. század óta okoz fejtörést a kutatóknak.
Plusz fesztivál

Pénteken nyílik a Művészetek Völgye!

Pénteken kezdődik a Művészetek Völgye, a fesztiválon több mint 1500 program várja az érdeklődőket július 29-ig Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden.
Plusz magazin

A Fidelio már augusztusra hangol – megjelent az új szám!

Az ingyenes programmagazin augusztusi számában a nyári eseménynaptár mellett megtalálja Fáy Miklós és Vámos Miklós rovatát, gasztro ajánlatunkat, valamint számos interjút, többek között Szécsi Noémivel, Karinthy Mártonnal, Szemenyei Jánossal. Lapozzon bele online!
Plusz gasztro

Hé, Bubu, mi van a piknikkosaradban?

Maci Laci, a népszerű mesében szereplő medve imádta a kirándulókat, főleg a piknikkosarakban megbúvó finomságok miatt. E havi gasztro-összeállításunk a nyár egyik kedvenc foglalatosságáról szól: mire figyeljünk, mit vigyünk magunkkal, és hogyan élvezzük a piknikezés minden pillanatát.