Plusz

Közeledik a Pesti Vigadó jegyvisszaváltási határideje!

2020.05.15. 10:50
Ajánlom
Közeledik a Pesti Vigadó Nonprofit Kft. által szervezett, a koronavírus-veszélyhelyzet miatt elmaradó vagy elmaradt előadások jegyeinek visszaváltási határideje.

A szervezők kérik a vásárlókat, hogy akik szeretnék visszaváltani jegyeiket az alábbi elmaradó rendezvényekre, azok mielőbb keressék fel a jegy.hu oldalát, és a szükséges űrlap kitöltésével jelezzék igényüket.

A már közzétett, érintett előadások:
  • 2020.03.17. Royal Opera House - Beethoven: Fidelio
  • 2020.03.21. Vigarda Gyermekprogram: Tavaszváró a Kolompos Együttessel
  • 2020.03.22. Bach másképp
  • 2020.04.01. Royal Opera House - Csajkovszkij: A hattyúk tava
  • 2020.04.28. Royal Opera House - Mascagni/Leoncavallo: Parasztbecsület/Bajazzók

Szó – szín – játék sorozat 2020.03.24-ei Csurka István: Deficit és a 2020.04.27-ei Páskándi Géza: Vendégség előadások kapcsán zajlik más időpontban való megtartásuk lehetőségének mérlegelése. A vásárlóktól azt kérik, kövessék figyelemmel a Pesti Vigadó honlapját vagy írjanak a kozonsegszolgalat@vigado.hu e-mail címre.

A Pesti Vigadó Nonprofit Kft. döntése értelmében a produkciókra offline (jegyirodában) és online vásárolt jegyek árát is visszautalják,

amennyiben a visszatérítési igényt a márciusi és április 1-jei programokra vonatkozólag a program dátumától számított 60 napig, azt követő eseményekre a program dátumától számított 30 napig jelzik az Interticket Kft. oldalán elérhető űrlapon.

AZ ŰRLAP MEGNYITÁSÁHOZ KATTINTSON IDE

A jegyek árainak visszautalására az említett határidőt követően kerül sor. Amennyiben az űrlapon nem találják a keresett produkciót, a szervezők azt kérik, tájékozódjanak a Pesti Vigadó honlapján vagy írjanak a kozonsegszolgalat@vigado.hu e-mail címre.

A jegyirodákban vásárolt (offline) jegyvásárlás esetében azt kérik, szintén az Interticket Kft. oldalán elérhető űrlapot legyenek szívesek igénybe venni. A Pesti Vigadó, és a benne üzemelő Jegypénztár is zárva tart. A jegypénztárak, jegyirodák nyitva tartása és a személyes jegy-visszaváltás magában rejti ugyanis a fertőzés kockázatát!

A fentebb nem szereplő, de a Pesti Vigadóba tervezett produkciókkal kapcsolatban azt kérik, keressék fel az adott produkció szervezőjének weboldalát vagy írjanak a kozonsegszolgalat@vigado.hu e-mail címre.

Támogatott tartalom.

Programkereső

Legnépszerűbb

Jazz/World

Hallgasd meg az összetartozás dalát – Csík Zenekar: Hazám, hazám

Elkészült a Nemzeti Összetartozás Dala, a Csík Zenekar dalát olyan művészek éneklik, mint Miklósa Erika, Szarka Tamás és Molnár Levente.
Vizuál

Ingyenes filmek a Trianon emléknapon a Távmoziban

A korszakban játszódó ingyenesen vetített filmekkel, illetve az akkori virágzó filmes és színházi életet bemutató különleges Filmhíradóval kapcsolódik a Trianon100 eseménysorozathoz június 4-én a Budapest Film Zrt..
Vizuál

Próbáld ki a tudásod a Nemzeti Múzeum Trianon 100 kvízeivel!

Bár a múzeum kapui még mindig zárva tartanak, a Nemzeti Múzeum a virtuális térben továbbra is tartja a kapcsolatot látogatóival, határon innen és túlról. A Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából egy helyre gyűjtötték a témához kapcsolódó online tartamalmainkat, kvízeinket és játékos feladataikat.
Klasszikus

Fellélegzés címmel jön a Fesztivál Akadémia Budapest augusztusban

Az idei komolyzenei fesztivált augusztus 20. és 30. között rendezik meg a Zeneakadémián és más budapesti helyszíneken hatvan magyar művész részvételével.
Plusz

Mihelyt vége a veszélyhelyzetnek, nyithatnak a színházak, a mozik, a múzeumok

Ezt Gulyás Gergely jelentette be a mai Kormányinfón. A Parlament június 16-án szavaz a veszélyhelyzet megszűnéséről.

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?

Plusz magazin

KÉP-regény: Hajó-törés

A Fidelio sorozatában hétről-hétre új fotóját – és annak történetét – osztja meg velünk a Morphoblog szerzője, morpho, azaz Hegedűs Ákos. Ki emlékszik még a Médiahajóra? Erről olvashatunk az e heti bejegyzésben.
Plusz kutatás

Juhok segítségével oldják meg a Holt-tengeri tekercsek rejtélyeit

A Holt-tengeri tekercsek DNS-vizsgálata fényt derített a pergamenek eredetére, arra, hogy milyen állat bőréből készítették őket, és ezzel választ kínál számos tudományos kérdésre - jelentette a helyi média.
Plusz hír

Mihelyt vége a veszélyhelyzetnek, nyithatnak a színházak, a mozik, a múzeumok

Ezt Gulyás Gergely jelentette be a mai Kormányinfón. A Parlament június 16-án szavaz a veszélyhelyzet megszűnéséről.
Plusz magazin

Ezt a törvényt csak a gyerekek kárára lehet meghozni – Művészek az örökbefogadásról

Öt ismert művész emelte fel a szavát a kormány új törvényjavaslata ellen, amely nem tenné kötelezővé, hogy az örökbefogadó szülők tanfolyamon készüljenek fel az örökbefogadásra.
Plusz vélemény

Komolyan kellett volna venni, amiről a Joker szólt

Thomas Wayne-nek nem kell félnie, hogy orrba vágja Arthur Flecket, hiszen pénze van. A Joker kivételes, egymilliárd dolláros közönségsikere és a jelenlegi amerikai zavargások egy narratívában illeszthetők. Vélemény.