Plusz

Közeledik a Pesti Vigadó jegyvisszaváltási határideje!

2020.05.15. 10:50
Ajánlom
Közeledik a Pesti Vigadó Nonprofit Kft. által szervezett, a koronavírus-veszélyhelyzet miatt elmaradó vagy elmaradt előadások jegyeinek visszaváltási határideje.

A szervezők kérik a vásárlókat, hogy akik szeretnék visszaváltani jegyeiket az alábbi elmaradó rendezvényekre, azok mielőbb keressék fel a jegy.hu oldalát, és a szükséges űrlap kitöltésével jelezzék igényüket.

A már közzétett, érintett előadások:
  • 2020.03.17. Royal Opera House - Beethoven: Fidelio
  • 2020.03.21. Vigarda Gyermekprogram: Tavaszváró a Kolompos Együttessel
  • 2020.03.22. Bach másképp
  • 2020.04.01. Royal Opera House - Csajkovszkij: A hattyúk tava
  • 2020.04.28. Royal Opera House - Mascagni/Leoncavallo: Parasztbecsület/Bajazzók

Szó – szín – játék sorozat 2020.03.24-ei Csurka István: Deficit és a 2020.04.27-ei Páskándi Géza: Vendégség előadások kapcsán zajlik más időpontban való megtartásuk lehetőségének mérlegelése. A vásárlóktól azt kérik, kövessék figyelemmel a Pesti Vigadó honlapját vagy írjanak a kozonsegszolgalat@vigado.hu e-mail címre.

A Pesti Vigadó Nonprofit Kft. döntése értelmében a produkciókra offline (jegyirodában) és online vásárolt jegyek árát is visszautalják,

amennyiben a visszatérítési igényt a márciusi és április 1-jei programokra vonatkozólag a program dátumától számított 60 napig, azt követő eseményekre a program dátumától számított 30 napig jelzik az Interticket Kft. oldalán elérhető űrlapon.

AZ ŰRLAP MEGNYITÁSÁHOZ KATTINTSON IDE

A jegyek árainak visszautalására az említett határidőt követően kerül sor. Amennyiben az űrlapon nem találják a keresett produkciót, a szervezők azt kérik, tájékozódjanak a Pesti Vigadó honlapján vagy írjanak a kozonsegszolgalat@vigado.hu e-mail címre.

A jegyirodákban vásárolt (offline) jegyvásárlás esetében azt kérik, szintén az Interticket Kft. oldalán elérhető űrlapot legyenek szívesek igénybe venni. A Pesti Vigadó, és a benne üzemelő Jegypénztár is zárva tart. A jegypénztárak, jegyirodák nyitva tartása és a személyes jegy-visszaváltás magában rejti ugyanis a fertőzés kockázatát!

A fentebb nem szereplő, de a Pesti Vigadóba tervezett produkciókkal kapcsolatban azt kérik, keressék fel az adott produkció szervezőjének weboldalát vagy írjanak a kozonsegszolgalat@vigado.hu e-mail címre.

Támogatott tartalom.

Programkereső

Legnépszerűbb

Színház

Ők kapták idén a Junior Príma Díjakat a színház- és filmművészet kategóriában

Hat fiatal művész vehette át a Junior Prima Díjat a színház- és filmművészet kategóriában szeptember 22-én, a Haris Parkban. Az elismerést és az azzal járó pénzjutalmat Vida József, a Takarékbank elnök-vezérigazgatója nyújtotta át a 62 jelölt közül kiválasztott fiatal tehetségeknek.
Klasszikus

3,5 millió dollárt fizettek a szexuális zaklatás miatt kidobott karmesternek

Miután kirúgta szexuális zaklatás miatt, még 3,5 millió dollárt fizetett a Metropolitan Opera James Levine-nak, írja a New York Times.
Vizuál

2019 legfantasztikusabb fotói - és a mögöttük álló történetek - Galéria

Nemcsak a felvételeket, hanem a mögöttük meghúzódó problémákat és történeteket is megosztjuk!
Klasszikus

A hang szépsége – A Pannon Filharmonikusok Bécsi barátok című koncertjéről

Szeptember 19-én a pécsi Kodály Központban egy tavaszról elhalasztott hangversenyt hallhatott a közönség: a Pannon Filharmonikusok vendégeként Baráth Emőke adott elő Haydn- és Mozart-áriákból összeállított, súlytalannak nem mondható hangszeres számokkal gazdagított programot. A zenekart Vass András, a zenekar állandó karmestere vezényelte.
Zenés színház

„Káros az elitizmus” – interjú Philipp Györggyel

Philipp György a zenés színházi élet megkerülhetetlen kakukktojása. Formabontó és gondolatokat provokáló előadásaival a partvonalról céloz a dolgok közepébe. Karmester, énekes és rendező. Októberben az Artus társulattal készült Minden (is) című produkciójához zeneszerzőként járult hozzá.

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?

Plusz hír

A riói karneválnak is betett a koronavírus

Meghatározatlan időre elhalasztják a riói karnevált, ami az elmúlt évszázadban még sosem fordult elő.
Plusz hír

Nemes Z. Márió kapja idén a FISZ Csáth Géza-díját

A Csáth Géza-díjat szeptember 25-én, kora este adja át a FISZ a Neurológiai Klinikánál, a laudációt Gerőcs Péter író tartja. Az elismerés mellé fél disznót és egy névre szóló hentesbárdot kap a díjazott.
Plusz ajánló

Kulturális pezsgés a Bartókon: jön az Eleven Ősz!

Galéria- és műteremlátogatással, egyedi kortárs alkotásokkal és köztéri installációval, továbbá a Bartók Béla Boulevard rejtélyeibe vezető sétákkal várnak mindenkit szeptember 25-26-án.
Plusz portré

Tükörré váló mondatok – Kukorelly Endre a Kult50-ben

„Ne írj, ha félsz” – mondta egy interjúban Kukorelly Endre. És nem fél. Sőt, lázad és provokál. Amikor nem saját szövegeit „rontja és javítja”, kreatív írást tanít, focizik (1996-ban megalapította az író futballválogatottat), hajléktalanság-projektbe fog, vagy „gondol egyet” és segít föléleszteni a Baumgarten-díjat.
Plusz kult50

„Akik pörgetik a kultúrát” – Itt a Kult50 idei névsora!

A Fidelio idén is összeállította azoknak a művészeknek a névsorát, akik a saját területükön jelentős teljesítményt nyújtottak az előző év folyamán. Ezúttal is tíz kategóriában választottuk ki az alkotókat és alkotócsoportokat védnökeink segítségével.