Plusz

Pentaton Hangstúdió – egy tiszta hang a belváros szívében

2021.05.06. 14:25
Ajánlom
2021-ben új szolgáltatással bővült az ország legnagyobb múltra visszatekintő privát művészügynöksége, a Pentaton Művész- és Koncertügynökség portfóliója: megnyílt az újonnan kialakított Pentaton Hangstúdió.

Jól megközelíthető helyen, a belvárosban, otthonos környezetben, szakmailag elhivatott, művészbarát csapat vár mindenkit professzionális hangfelvételek készítésére.

A jelenlegi felszereltség hangfelvételek rögzítésére és utómunkájára, hangalámondások, narrációk, rádió spotok, podcastok, demók, hangoskönyvek, zenei anyagok készítésére alkalmas.

A nyitás után rögtön egy nagyszabású, izgalmas munka kezdődött, amelyről egyelőre csak annyit árulhatunk el, hogy kiváló színészeink, többek közt Csuja Imre, Máté Gábor, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, Szilágyi Tibor adják át egymásnak a kilincset, hogy mire készülnek, hamarosan kiderül!

mesterhazi_monika_szabo_t_anna-171914.jpg

Mesterházi Mónika és Szabó T. Anna a Pentaton Hangstúdióban (Fotó/Forrás: Fidelio)

Két podcast sorozat is indult, az egyik a Lírástudók Szabó T. Annával és vendégeivel, amely kéthetente szerda esténként jelentkezik a stúdióból, aktuális könyvajánlókkal és tartalmas beszélgetésekkel. A másik pedig a Fülbemászó, a Fidelio vadonatúj podcastja, aktuális kulturális eseményekről és sokakat foglalkoztató művészeti kérdésekről. Ennek első vendége Harcsa Veronika énekes dalszerző volt és a folytatás sem marad el.

A stúdió igyekszik a beérkező igényekhez igazítani a szolgáltatásait.

Személyre szabott ajánlat az alábbi elérhetőségen kérhető:

Pentaton Hangstúdió

1052 Budapest, Szervita tér 5. I. em. 7-8.

E-mail: hangstudio[email protected]

Telefon: +36 1 613 2049

Fejléckép: Oroszlán Szonja a Pentaton Hangstúdióban

Támogatott tartalom.

Programkereső

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden csütörtökön a Fidelio hírlevelében

Legolvasottabb

Vizuál

10+1 kihagyhatatlan program a Múzeumok Éjszakáján

Tárlatvezetések, komoly- és könnyűzenei koncertek, filmvetítések, táncelőadások, kézműves foglalkozások és még táncház is vár minket a 2022-es Múzeumok Éjszakáján. Összegyűjtöttünk 10+1 helyszínt, amelyet semmiképp sem érdemes kihagyni június 25-én. 
Klasszikus

Visszatérés a Walhallába

A Covid miatti kényszerű kihagyás miatt idén végre visszatérhetett a Budapesti Wagner-napok közönsége a Müpába, ahol már az első fanfárként felcsendülő Walhalla-motívum közben sokan érezték, ismét egy különleges utazás részesei lehetnek. Beszámoló az első Ring-sorozatról és a Rienziről.
Vizuál

Bereményi Géza belemegy a játékba

Élvezetes, szerethető és szívet melengető portréfilm lett a Bereményi kalapja, amelyet elsősorban az irónia hat át, mintsem a túlzott komolyság és drámaiság. Mindazonáltal szép, őszinte pillanatoknak is szemtanúi lehetünk a napjaink egyik legnagyobb alkotójáról szóló filmben.
Klasszikus

Schiff András kapta az idei Bach-medált

A Lipcse városa által 2003-ban alapított díjat Johann Sebastian Bach műveinek kimagasló interpretációjáért ítélték oda Schiff Andrásnak. Korábban többek között Gustav Leonhardt, Sir John Eliot Gardiner, Ton Koopman, Nikolaus Harnoncourt vagy Robert Levin munkásságát ismerték el a díjjal.
Vizuál

Nyári hangulat a Virág Judit Galériában

Egry József, Csók István, Vaszary János, Szőnyi István egy-egy műve is megidézi a kánikulát a Virág Judit Galéria legújabb kiállításán. Az idén huszonöt éves galéria új, ingyenesen megtekinthető kamaratárlatán minden egyes alkotás megvásárolható.

Nyomtatott magazinjaink

Ezt olvasta már?

Plusz ajánló

Színházi időutazás az Epreskertben – Jön a Séták Hétvégéje

Kurtizánok, gyilkosok és Piszkos Fred nyomába eredhetünk, bejárhatjuk Gül Baba Türbéjét, vagy éppen az Epreskert meséit nézhetjük meg egyfelvonásos színházi előadás formájában a Séták Hétvégéjén július 1. és 3. között.
Plusz ajánló

Zene és sport már három tó mellett – kezdődik a Magyar Tavak Fesztiválja

Az immár három különböző helyszínen jelentkező programsorozat a hazai és a nemzetközi könnyű-, klasszikus és jazz-zenei élet legnívósabb előadóit hozza el júniusban a Velencei-tó, júliusban a Tisza-tó, augusztusban pedig a Balaton partjára.
Plusz ajánló

Nyári pezsgés a Fidelióval

Megjelent a Fidelio 2022. július-augusztusi száma, benne a fővárosi játszóhelyek és koncerttermek részletes műsorával, könyv-, film- és kiállításajánlókkal, valamint számos szabadtéri színház kínálatával. Keresse az ismert terjesztési pontokon!
Plusz ajánló

„Képzelj el egy várost!” – elindult a Labor15 podcast

Képzelj el egy várost! – így indul a tizenötödik kerület új podcastjának, a Labor15-nek minden adása. A műsorvezető Marton Éva vendégeivel arra a keresi a választ, hogy mi kell a közös alkotáshoz. A műsor első adásának témája a Göncz100, de vendég lesz Merker Dávid és Korn Anita is.
Plusz hír

Joyce Ulyssese mint európai Odüsszeia – a Kreatív Európa pályázatán nyert Budapest is

Európa-szerte 18 város, köztük Budapest nyerte a Kreatív Európa program 1,78 millió eurós támogatását egy kétéves, nagyívű kulturális projekt megvalósítására, amely James Joyce Ulysses című művét helyezi mai kontextusba.