Plusz

Pentaton Hangstúdió – egy tiszta hang a belváros szívében

2021.05.06. 14:25
Ajánlom
2021-ben új szolgáltatással bővült az ország legnagyobb múltra visszatekintő privát művészügynöksége, a Pentaton Művész- és Koncertügynökség portfóliója: megnyílt az újonnan kialakított Pentaton Hangstúdió.

Jól megközelíthető helyen, a belvárosban, otthonos környezetben, szakmailag elhivatott, művészbarát csapat vár mindenkit professzionális hangfelvételek készítésére.

A jelenlegi felszereltség hangfelvételek rögzítésére és utómunkájára, hangalámondások, narrációk, rádió spotok, podcastok, demók, hangoskönyvek, zenei anyagok készítésére alkalmas.

A nyitás után rögtön egy nagyszabású, izgalmas munka kezdődött, amelyről egyelőre csak annyit árulhatunk el, hogy kiváló színészeink, többek közt Csuja Imre, Máté Gábor, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, Szilágyi Tibor adják át egymásnak a kilincset, hogy mire készülnek, hamarosan kiderül!

mesterhazi_monika_szabo_t_anna-171914.jpg

Mesterházi Mónika és Szabó T. Anna a Pentaton Hangstúdióban (Fotó/Forrás: Fidelio)

Két podcast sorozat is indult, az egyik a Lírástudók Szabó T. Annával és vendégeivel, amely kéthetente szerda esténként jelentkezik a stúdióból, aktuális könyvajánlókkal és tartalmas beszélgetésekkel. A másik pedig a Fülbemászó, a Fidelio vadonatúj podcastja, aktuális kulturális eseményekről és sokakat foglalkoztató művészeti kérdésekről. Ennek első vendége Harcsa Veronika énekes dalszerző volt és a folytatás sem marad el.

A stúdió igyekszik a beérkező igényekhez igazítani a szolgáltatásait.

Személyre szabott ajánlat az alábbi elérhetőségen kérhető:

Pentaton Hangstúdió

1052 Budapest, Szervita tér 5. I. em. 7-8.

E-mail: [email protected]

Telefon: +36 1 613 2049

Fejléckép: Oroszlán Szonja a Pentaton Hangstúdióban

Támogatott tartalom.

Programkereső

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden csütörtökön a Fidelio hírlevelében

Legolvasottabb

Könyv

Alkotás vagy az élet hívása? – Lukács György megemészthetetlen öröksége

Lukács Györgyre emlékezünk az alábbi, korábban sehol nem publikált interjúval, amely 1984-ben készült, és első közlése a szerző engedélyével a Fidelio oldalán történik, közel négy évtized elmúltával.
Klasszikus

Július 14. és 23. között ismét várja a zenerajongókat a Fesztivál Akadémia Budapest

Idén is érdemes lesz tíz napon át Budapesten nyaralni, akár az itt lakóknak is – mondta el Kokas Katalin hegedűművész. Egész napos programok, különleges helyszínek és persze sztárfellépők koncertjei várják a közönséget.
Színház

A valóság mindig sokkal keményebb – beszélgetés Gianina Cărbunariuval

Gianina Cărbunariu román drámaíró, rendező és színházvezető, aki munkáiban érzékeny és fontos témákat dolgoz fel. De vajon képes-e a színház változtatni a világon? Ezt is megkérdeztük tőle, ahogy az is kiderült, mit mondana fiatalkori énjének, ha találkozna vele, amivel annak idején már Karinthynak is meggyűlt a baja.
Klasszikus

Vajda Gergely zeneszerzőként és karmesterként is bemutatkozik Párizsban

A nemzetközileg keresett karmester-zeneszerző ismét együtt dolgozik a francia Ars Novával, illetve egy hárfafesztivál műsorán is szerepel egy alkotása.
Klasszikus

Elhunyt Kaija Saariaho

A világhírű finn zeneszerzőt, akinek a Metropolitan Opera is játszotta darabját, hetvenéves korában érte a halál – tette közzé családja a közösségi médiában.

Nyomtatott magazinjaink

Ezt olvasta már?

Plusz ajánló

Világsztár hegedűs, Petőfi táncban és egy kiállítás Budapestről – Sokszínű hétvégét ígér a Margitszigeti Színház

Pénteken a közönség részt vehet egy varázslatos nyitókoncerten Daniel Lozakovich világsztár hegedűművész vendégszereplésével a Nemzeti Filharmonikusok koncertjén, vasárnap pedig egy fergeteges táncjátékkal várnak mindenkit Petőfi életének legszebb pillanatairól.
Plusz hír

Megválasztották a Halhatatlanok Társulatának új Örökös Tagjait

Idén is a szakmai kuratórium által kijelölt előadóművészek közül a közönség döntötte el, kik legyenek a Halhatatlanok Társulatának új tagjai. Az új Örökös Tagok lábnyomát elhelyezik a Halhatatlanok sétányán is.
Plusz hír

Kováts Adél színművész és Sumonyi Papp Zoltán költő, író is a XIII. kerület díszpolgára lett

85 éves a XIII. kerület. Ebből az alkalomból Dr. Tóth József polgármester díszpolgári címet adományozott Kováts Adél Kossuth-díjas színművésznek, Dr. Simonyi András diplomatának és Sumonyi Papp Zoltán József Attila-díjas költőnek, írónak.
Plusz ajánló

Antal-napi vigasság a Gödöllői Királyi Kastélyban

Idén különleges családi nappal várja látogatóit a Gödöllői Királyi Kastély június 18-án, amely az építtetőnek Grassalkovich I. Antalnak állít emléket. Az egésznapos programban többek között meseelőadás, koncertek, épülettörténeti séta és múzeumpedagógiai foglalkozások is szerepelnek.
Plusz hír

Kurtág György egyetlen operáját mutatják be a Liszt Ünnepen

A játszma vége várva várt magyarországi bemutatója, Ligeti György darabjait felvonultató zongoramaraton, élvonalbeli jazz- és világzenei előadók és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes Végvárak, vitézek című táncjátéka várható az idei Liszt Ünnepen.