Plusz

VOLTfolió közönségdíj - Szavazzon a Fidelióra!

2012.07.31. 15:11
Ajánlom
Támogassa kedvenc kulturális portálját! A 2012-es VOLTfolió Kulturális Médiadíj közönségszavazásán portál kategóriában a Fidelio.hu is esélyes. Az Ön véleménye is számít!

Június 7-én adták át az ötödik VOLTfolió Kulturális Médiadíjakat. A Fidelio.hu-t portál kategóriában jelölték, olyan internetes oldalak mellett, mint a Hvg.hu, az Index.hu, a Kultúrpart és az [origo]. A zsűri az Index.hu-t ítélte a kategória legjobbjának, de lehet, hogy a közönség ezt máshogy gondolja, A Fidelio szerkesztősége természetesen a jelölésre is rendkívül büszke, de azért titokban arról álmodik, hogy hátha sikerül a közönségszavazáson „leigázni" a nagy portálokat. A VOLTfolió idei életműdíjasa, Göczey Zsuzsa rádiós zenei szerkesztő a díjat átvéve úgy fogalmazott, a VOLTfolió-díj számára olyan, mintha az Oscar-díjat kapta volna meg - számunkra a közönségdíj érne fel az aranyszobrocskával.

S hogy miért szavazzon éppen a Fidelio.hu-ra? Portálunk 2012 szeptemberében lesz tíz éves. Ez alatt az egy évtized alatt komolyzenei réteghonlapból a kulturális élet (szinte) minden területét lefedő portálává nőttünk. Mértékadó kritikáink, a produkciók kulisszatitkaiba betekintést engedő interjúink és videóink, naprakész híreink, megbízható adatbázisaink és nem utolsó sorban az igényes kikapcsolódást keresők számára tájékozódást nyújtó bőséges programkeresőnk, valamint ajánlóink az év 365 napján, 0-24 órában állnak a kultúrára éhes közönség szolgálatában - a Fidelio.hu fórumain és a közösségi média csatornáin is. Fidelio.hu - ha komolyan szórakozik.

A VOLTfolió közönségdíjait augusztus 5-én, a Magyar Dal Napján - a Sziget fesztivál -2. napján - adják át. Július 31-ig még voksolhat a http://www.sziget.hu/voltfolio/kozonsegszavazas oldalon!

Programkereső

Legnépszerűbb

Klasszikus

Elmezavara miatt nem ítélik el a zongoraművész volt feleségét, aki megölte két gyermeküket

 Egy texasi bíró hétfőn elmezavara miatt nem találta bűnösnek két kislányuk meggyilkolásában Vagyim Holodenko ukrán zongoraművész volt feleségét.
Vizuál

Így áll most a Liget-projekt – galéria

Töprengett mostanában azon, hogy haladhat a munka a Városligetben és a múzeumokban? Képek és átadási időpontok a cikkben.
Zenés színház

Laki Péter: „Ez nem hagyományos gála”

A fiatal táncos komikus igazi showman, és karizmatikus színpadi jelenlétét a Budavári Palotakoncerteken is kamatoztatja: Kerényi Miklós Mátéval együtt látják el a házigazda feladatát.
Klasszikus

Bolhás kutyus vette el a színpadot a hegedűművész Quentin Tarantinótól

A szégyentelen Blöki dörgölőzött, hempergőzött, vakarózott, és a füle botját sem mozdította a zenére. Most ez a szakasza van az évnek.
Vizuál

Kiállítják az első bécsi női fényképész századeleji portréit

Művészek, arisztokraták és más hírességek a század elejéről Klimttől Picassóig a Madame d'Ora néven dolgozó Dora Kallmus fotográfiáin a bécsi Leopold múzeumban.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

Plusz nka

25 év, 25 nap – Változatos programokkal ünnepli negyedszázados fennállását az NKA

A széles merítésű eseménysorozaton a Nemzeti Kulturális Alap valamennyi kollégiuma önálló programmal jelentkezik szeptember 23. és október 17. között. Mutatjuk a teljes kínálatot!
Plusz hír

Orvosi szöveget találtak egy 2000 éves papiruszon, és végre tudjuk, mi áll rajta

Egy eddig ismeretlen ókori orvosi szöveget tartalmaz a Bázeli Egyetem kétezer éves papirusza, amely a 16. század óta okoz fejtörést a kutatóknak.
Plusz fesztivál

Pénteken nyílik a Művészetek Völgye!

Pénteken kezdődik a Művészetek Völgye, a fesztiválon több mint 1500 program várja az érdeklődőket július 29-ig Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden.
Plusz magazin

A Fidelio már augusztusra hangol – megjelent az új szám!

Az ingyenes programmagazin augusztusi számában a nyári eseménynaptár mellett megtalálja Fáy Miklós és Vámos Miklós rovatát, gasztro ajánlatunkat, valamint számos interjút, többek között Szécsi Noémivel, Karinthy Mártonnal, Szemenyei Jánossal. Lapozzon bele online!
Plusz gasztro

Hé, Bubu, mi van a piknikkosaradban?

Maci Laci, a népszerű mesében szereplő medve imádta a kirándulókat, főleg a piknikkosarakban megbúvó finomságok miatt. E havi gasztro-összeállításunk a nyár egyik kedvenc foglalatosságáról szól: mire figyeljünk, mit vigyünk magunkkal, és hogyan élvezzük a piknikezés minden pillanatát.