reklámfilm

2014 június 25., 08:52
Tánc videó Szerző: (kzs)

Így repül Natalie Portman férje

Benjamin Millepied francia táncos-koreográfus az egyik legbájosabb hollywoodi csillag férje. A sármos balettsztár a VIDEÓban, egy nagy francia divatház reklámjában Gene Kellyhez hasonló lazasággal táncolja végig az utcát.
2012 október 27., 12:57
Tánc videó Szerző: (kzs)

Balettóra férfi szemmel

Egy humoros külföldi sörreklám nem csupán azt állítja, hogy a balett a férfiak számára is komolyan vehető művészi mozgásformába, de azt is, hogy a balettórák olykor kínzó gyakorlatai egyben tele vannak szépséggel is. VIDEÓ
2012 július 30., 14:57
Tánc videó Szerző: (kzs)

Táncold el a terméked!

Két határozottan meggyőző reklámVIDEÓ, melyben világcégek mutatják meg, hogyan kell profi táncosokkal eladni a portékát.
2012 május 18., 14:05
gyerek videó Szerző: Fidelio

Az ifjú balerina készen áll

A tánc iránti motiváció már hamar kialakul. A Piedmont School of Music and Dance reklámfiljében egy ötéves forma kislány készülődik első balettórájára. VIDEÓ
2011 november 25., 10:44
Tánc spanyol Szerző: Fidelio

Hód Adrienn spanyol reklámfilmhez koreografált

Hód Adrienn táncos, koreográfus, a Hodworks társulat vezetője idén nyáron Madridba utazott, hogy ott az egyik legnevesebb spanyol reklámfilmes, Sebastien Grousset munkájához készítsen koreográfiát.

Programkereső

Legolvasottabb

Színház

A színészek kérése ellenére sem teszteli hetente dolgozóit a Vígszínház

„Nem lehet, hogy ne lássunk a pénzen túl” – írta közösségi oldalán a Vígszínház művésze, Wunderlich József, aggodalmát fejezve ki az iránt, hogy a karantén után tesztelés nélkül kell színpadra állnia. Az ügyre Rudolf Péter is reagált.
Színház

Rudolf Péter értetlenül áll Wunderlich József támadása előtt

November 25-én a Vígszínház művésze a közösségi médiában súlyos vádakat fogalmazott meg a színház vezetőségével kapcsolatban: első posztjában a járványügyi intézkedéseket kifogásolta, később pedig a főigazgató nyilatkozatára reagálva egy közelgő bemutató próbaidőszakában történt esettel állt elő. A leírtakra Rudolf Péter közleményben reagált.
Színház

„Nem téged támadlak, a rendszert támadom” – Wunderlich József szerint Rudolf Péter kifordult önmagából

A színész alig néhány órával azután, hogy Facebook-bejegyzésben állt ki az állítása szerint nem megfelelő járványügyi intézkedések miatt, reagált Rudolf Péter HVG-nyilatkozatára, újabb visszaélésről rántva le a leplet.
Klasszikus

Junior Prima Díjat kapott tíz fiatal zeneművész

November 23-án átadták a Junior Prima Díjakat a magyar zeneművészet kategóriájában, az elismerést kiemelkedő teljesítményt nyújtó harminc év alatti fiatalok kaphatják.
Színház

10+1 érdekesség a magyar Charlie Chaplinről, Latabár Kálmánról

A 20. század egyik legkarakteresebb magyar színészét, a Kossuth-díjas, érdemes és kiváló művész Latabár Kálmánt Max Reinhardt is kora egyik legjobb alkotójának tartotta. Páratlan humorát az anekdoták mellett számos felvétel, kabaréelőadás és tévéjáték őrzi. Összegyűjtöttünk néhány érdekességet Latyiról, a komédiák koronázatlan királyáról.

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Nyomtatott magazinjaink