superbrands

2012 július 2., 13:23
Színház madách színház Szerző: Fidelio

Superbrand a Madách Színház is

Idén nyolcadik alkalommal ült össze a 18 tagú, független szakemberekből álló bizottság, akik a Madách Színházat érdemesnek találták arra, hogy viselhesse a Superbrands 2012 védjegyet.
2011 július 15., 16:39
Zenés színház szegedi szabadtéri játékok Szerző: Fidelio

Időkapszulát avatott a friss Superbrands-díjas Szegedi Szabadtéri

A jövő nézői és alkotói számára helyezett el "időkapszulát" a Dóm téren a 80 éves Szegedi Szabadtéri Játékok vezetősége. A fesztivál – melynek idei második bemutatójára, A víg özvegyre július 15-én kerül sor – idén elnyerte a Superbrands díjat.
2011 május 28., 09:35
Zenés színház hírek Szerző: Fidelio

Elnyerte a Superbrands címet a Budapesti Operettszínház

A Budapesti Operettszínház 2011-ben elnyerte a Superbrands címet, melyről 17 tagú, független szakemberekből álló zsűri döntött.
2011 május 26., 15:45
Színház alföldi róbert Szerző: (rzs)

Alföldi maradhat

A Nemzeti Színház igazgatója pozícióját megtarthatja, de írásbeli figyelmeztetést kapott.

Programkereső

Legolvasottabb

Színház

Rudolf Péter értetlenül áll Wunderlich József támadása előtt

November 25-én a Vígszínház művésze a közösségi médiában súlyos vádakat fogalmazott meg a színház vezetőségével kapcsolatban: első posztjában a járványügyi intézkedéseket kifogásolta, később pedig a főigazgató nyilatkozatára reagálva egy közelgő bemutató próbaidőszakában történt esettel állt elő. A leírtakra Rudolf Péter közleményben reagált.
Színház

A színészek kérése ellenére sem teszteli hetente dolgozóit a Vígszínház

„Nem lehet, hogy ne lássunk a pénzen túl” – írta közösségi oldalán a Vígszínház művésze, Wunderlich József, aggodalmát fejezve ki az iránt, hogy a karantén után tesztelés nélkül kell színpadra állnia. Az ügyre Rudolf Péter is reagált.
Színház

„Nem téged támadlak, a rendszert támadom” – Wunderlich József szerint Rudolf Péter kifordult önmagából

A színész alig néhány órával azután, hogy Facebook-bejegyzésben állt ki az állítása szerint nem megfelelő járványügyi intézkedések miatt, reagált Rudolf Péter HVG-nyilatkozatára, újabb visszaélésről rántva le a leplet.
Klasszikus

„Az együttjáték olyan, mint egy megújuló energiaforrás” – Beszélgetés Fejérvári Zoltánnal

Fejérvári Zoltánt az utóbbi években a legváltozatosabb koncerteken hallhatta a közönség, emellett rendszeresen tanít is, idén kezdte meg oktatói tevékenységét Bázelben. A zongoraművésszel az egyedüllét fontosságáról, a kortárs zenéről és a zenetanítás feladatairól is beszélgettünk.
Zenés színház

Vörös Szilvia Kékszakállú-felvételét Grammy-díjra jelölték

Az énekesnő két évvel ezelőtt Helsinkiben vette lemezre Bartók operáját, a produkciót most az öt legjobb operafelvétel közé választotta a neves zenei díj bírálóbizottsága.

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Nyomtatott magazinjaink