szász júlia

2024 július 9., 10:10
Színház hír Szerző: Fidelio

Vidnyánszky Attila: „El szeretnék pusztítani ezt az intézményt, ugyanazok az erők, amelyek felrobbantották”

„Azt kívánom, hogy Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia is találjon magának olyan színházat, ahol jobban vigyáznak rájuk, mint ahogy én vigyáztam” – fogalmazott Vidnyánszky Attila az ATV-ben, ahol arról is beszélt, Szász Júlia nem fogadta el a neki felajánlott sérelemdíjat.
2024 július 8., 11:15
Színház hír Szerző: Fidelio

Mást állít a Nemzeti Színház és a balesetben megsérült Szász Júlia az eddig fizetett pénzekről

Cáfolja Vidnyánszky Attila azon kijelentését Szász Júlia, hogy a Nemzetiben történt balesetben érintett két színművész eddig fejenként több mint ötmillió forintot kapott volna a táppénzen felül, különböző jogcímeken.
2024 március 11., 14:15
Színház hír Szerző: Fidelio

Ügyvédhez fordultak a Nemzetiben megsérült színészek – még nem kaptak kártérítést

Horváth Lajos Ottó jogi képviselője ugyanakkor azt nyilatkozta, bíznak benne, hogy emberséges megállapodás születhet, és „jogi perpatvar” nélkül sikerül sikerül keresztülvinni az ügyet.
2023 december 8., 10:50
Színház hír Szerző: Fidelio

Otthonából üzent Szász Júlia

„Jobban vagyok már, lassan, de biztosan gyógyulgatok” – írta Instagram-bejegyzésében a Nemzeti Színház balesetet szenvedett művésze, aki egyúttal megköszönte az elmúlt hetekben kapott rengeteg támogatást.
2023 november 16., 13:45
Színház hír Szerző: Fidelio

Színházi összefogás indult Szász Júliáért és Horváth Lajos Ottóért

„Mutassuk meg Julinak és Ottónak, hogy az egész színházi szakma velük van és velük érez” – olvasható a Magyar Színházi Társaság felhívásában.
2023 november 13., 09:55
Színház hír Szerző: Fidelio

Minden, amit a Nemzetiben történt balesetről eddig tudni lehet

Megműtötték Szász Júliát és Horváth Lajos Ottót, akik november 10-én szenvedtek balesetet a Nemzeti Színház Rómeó és Júlia-előadása közben. A két művész a hírek szerint a díszletről zuhant le. CIKKÜNK FRISSÜLT.

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden csütörtökön a Fidelio hírlevelében

Legolvasottabb

Jazz/World

Engedd, hogy a dolgok megtörténjenek veled! – születésnapi beszélgetés Horgas Eszterrel

„Úgy érzem, másképp fuvolázom. Mást gondolok minden egyes hangról, mint korábban” – vallotta meg interjúnkban Horgas Eszter, aki A nő arcai címmel ad koncertet – Koós Réka társaságában – augusztus 2-án, a Városmajori Szabadtéri Színpadon.
Könyv

Több mint tizenöt év kutatás és felkészülés előzte meg Grecsó Krisztián új regényét

Novemberben jelenik meg a József Attila-díjas író, költő legújabb, Apám üzent című család- és identitásregénye, amelyben a szerző a családi múlt felkutatására tesz kísérletet.
Színház

Elhunyt Dobos Ildikó színművész

A Jászai Mari-díjas színművész hosszan tartó betegség után, 82 éves korában hunyt el. Drámai erejű alakításaira az eszköztelenség, a szereppel való teljes azonosulás volt jellemző.
Klasszikus

Huszadik alkalommal rendezik meg a Crescendo Nyári Akadémiát

Július 21-én kezdődik a 20. Crescendo Nyári Akadémia és Fesztivál, melyre rekordszámú hallgató jelentkezett, hogy a mesterkurzus és fellépéseik által fejlődhessenek, és közösen ünnepelhessék a jubileumi eseménysorozatot.
Vizuál

A közelmúlt legjobb francia filmjeit vetítik a Tabánban

Franciadrazsé címmel egyhetes vetítéssorozatot tartanak a budapesti művészmoziban, ahol az elmúlt időszakban bemutatott alkotásokat, köztük vígjátékokat, romantikus történeteket és feszült thrillereket is láthat a közönség.

Nyomtatott magazinjaink