Színház

13=30 vagyis: Bérlettel a Karinthyba!

2011.06.20. 10:15
Ajánlom
Frici, Mici, Cini, Pici, Aranka, Marci, Gabi, Boga, Ági, Vera, Tomi, Hadik, Sicc! Váltson bérletet a Karinthy Színház 30. ünnepi évadára!

A Karinthy család legendás, vagy esetleg kevésbé ismert tagjai, akik mostantól színházba járásra buzdítják a nézőket. A 30. évadban 13 bérlettel várja nézőit Buda népszerű színháza.

A kerek évforduló alkalmából új bérlettekkel jelentkezik a Karinthy Színház. A már jól ismert és bevált, felnőtteknek szóló Frici, Cini és Pici után hadrendbe áll a család egykori törzshelyéről elnevezett Hadik bérlet, amely a repertoár előadások mellett az új bemutatókra is érvényes, a Boga, Marci, Gabi és Sicc az ifjúsági előadásokra a fiataloknak szólnak, míg a Pici, Ági, Vera, és Tomi a legkisebbeknek kínál sorozatos és felejthetetlen szórakozást.

Az új évad bemutatói: Csurka István: Eredeti helyszín (vígjáték); Mikszáth Kálmán: Szent Péter esernyője (komédia); Fodor László: A templom egere (vígjáték).

Bővebb információ a bérletekről és az előadásoktól a színház honlapján.

Programkereső

Legnépszerűbb

Könyv

Meghitt pillanatok Radnóti Miklós és Gyarmati Fanni fényképalbumából - Galéria

A fényképek között akadnak ismerős fotók és eddig soha nem látott képek is. Kapcsolatuk szívet melengető közös portréi mellett helyet kapott mindkettejük gyerekkora és családja, számos kirándulás, strandon töltött nap vagy némi síelés is. 1944. november 9-én halt meg Radnóti Miklós költő, műfordító, a 20. századi magyar líra egyik meghatározó alakja. 
Klasszikus

Bolyki György elmondta: nem lesz tizenegyedik Kaposfest

Tíz év után búcsúzik a Kaposfest, ahogy azt a társalapító igazgatótól megtudtuk. Bolyki György távozik a Liszt Ferenc Kamarazenekar éléről is, pedig tovább tervezett maradni. Eközben hangsúlyozza: nagyon büszke mindkettőre. Elsőként a Fideliónak beszélt a változásokról.
Klasszikus

Elhunyt Ujházy László zenei szakember

A Magyar Zenetudományi és Zenekritikai Társaság alapító tagja volt. Halálhíréről a Magyar Narancs számolt be.
Színház

Schell Judit negyvenes férfiakkal néz farkasszemet a Tháliában

Valló Péter először rendez bohózatot: a Legszebb férfikor magyarországi ősbemutatóját december 14-én tartják a Thália nagyszínpadán.
Klasszikus

Beethovent, ahogy kevesen – Jevgenyij Kiszin koncertjéről

Jevgenyij Kiszin az ötvenhez közelítve is csodagyerek maradt. Nem Beethoven-játékosként ismerjük, de olyan órákat okozott a Müpában, amilyent csak a legnagyobbak tudnak.

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?

Színház hír

Schell Judit negyvenes férfiakkal néz farkasszemet a Tháliában

Valló Péter először rendez bohózatot: a Legszebb férfikor magyarországi ősbemutatóját december 14-én tartják a Thália nagyszínpadán.
Színház ajánló

A színház mint Agora

A színház is egyfajta agoraként működik, hiszen több művészeti ágat ötvöz. Erre a sokszínűségre helyez hangsúlyt a 2019/2020-as évadban a József Attila Színház.
Színház hír

Előadás közben szakadt le egy londoni színház mennyezete

Többen megsérültek, amikor a londoni Piccadilly Színház mennyezetének egy darabja lezuhant a nézőtérre - írta a BBC csütörtökön.
Színház hír

11 év szünet után rendezik meg újra az Európai Színházi Unió fesztiválját

A Kolozsvári Állami Magyar Színház szervezésében megvalósuló eseményt november 19. és 30. között tartják tizenöt társulat, köztük a Vígszínház részvételével.
Színház hír

Elhunyt Karinthy Márton

A Kossuth-díjas színigazgatót, színházrendezőt, írót, a Karinthy Színház alapító igazgatóját hosszan tartó súlyos betegség után érte a halál 71. életévében.