Színház

13=30 vagyis: Bérlettel a Karinthyba!

2011.06.20. 10:15
Ajánlom
Frici, Mici, Cini, Pici, Aranka, Marci, Gabi, Boga, Ági, Vera, Tomi, Hadik, Sicc! Váltson bérletet a Karinthy Színház 30. ünnepi évadára!

A Karinthy család legendás, vagy esetleg kevésbé ismert tagjai, akik mostantól színházba járásra buzdítják a nézőket. A 30. évadban 13 bérlettel várja nézőit Buda népszerű színháza.

A kerek évforduló alkalmából új bérlettekkel jelentkezik a Karinthy Színház. A már jól ismert és bevált, felnőtteknek szóló Frici, Cini és Pici után hadrendbe áll a család egykori törzshelyéről elnevezett Hadik bérlet, amely a repertoár előadások mellett az új bemutatókra is érvényes, a Boga, Marci, Gabi és Sicc az ifjúsági előadásokra a fiataloknak szólnak, míg a Pici, Ági, Vera, és Tomi a legkisebbeknek kínál sorozatos és felejthetetlen szórakozást.

Az új évad bemutatói: Csurka István: Eredeti helyszín (vígjáték); Mikszáth Kálmán: Szent Péter esernyője (komédia); Fodor László: A templom egere (vígjáték).

Bővebb információ a bérletekről és az előadásoktól a színház honlapján.

Programkereső

Legnépszerűbb

Tánc

Szergej Polunyin elvesztette a józan eszét?

Először a mellkasára tetováltatta egy politikus arcképét, majd homofób és kirekesztő üzeneteket posztolt Instagram oldalán. A táncvilág komoly aggodalmát fejezte ki a táncos mentális állapota miatt.
Vizuál

Pont a Mona Lisánál nem működik a Mona Lisa-hatás

Leonardo da Vinci híres portréjához számos rejtély kapcsolódik a hölgy személyétől a mosoly okáig. Az egyik legutóbbi kutatás annak járt utána, tényleg követi-e a tekintetével a titokzatos asszony a nézőit.
Tánc

25 éve halt meg Róna Viktor, aki még Nurejevvel is jó barátságot ápolt

Adottságai egyáltalán nem predesztinálták a balettművész-pályára, szorgalmának köszönhetően mégis világhírnévre tett szert az 1994. január 15-én elhunyt Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas balettművész, aki Rudolf Nurejev pályájának is meghatározó alakja volt.
Klasszikus

Nem gyöngyszem, gyémánt – 25 éve hunyt el Cziffra György

Huszonöt éve, 1994. január 15-én hunyt el meg Franciaországban Cziffra György zongoraművész, akit gyakran emlegetnek Liszt Ferenc méltó, sőt egyetlen igazi örököseként.
Klasszikus

Gilbert Varga debütáló koncertje

Vezető karmesterként első alkalommal dirigálja a Pannon Filharmonikusokat a Maestro január végén a Müpában.

Támogatott mellékleteink

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?

Színház ajánló

Suttogók a FÉMben

A FÉM több lábon áll, hiszen a színház mellett a zene, a képzőművészet szinte ugyanolyan hangsúllyal szerepel a kulturális tér kihasználásában. Ám a legfontosabb, maga a színház is két részre tagolódik: egyrészt a FÉM saját, repertoár előadásaira, s az igencsak színes felhozatalt képviselő vendégelőadások produkcióira.
Színház ajánló

Isten férfi vagy nő? – Halhatatlan a FÉMben

Márton Andrással és Andai Katival a főszerepben mutatta be a FÉM Cziczó Attila Halhatatlan című drámáját. Lehet-e sírni az élettel? Lehet-e nevetni a halállal?
Színház hír

Meglepetéssel indítja az évet a Proton Színház

A színházzal nem rendelkező társulat a föld alá csábítja nézőit.
Színház átrium

Átrium Mecénás Program

Ahogy számos intézmény, az Átrium fennmaradása is bizonytalan a kultúrtao eltörlése után. A színház egy kreatív támogatói kampányban kéri a közönsége segítségét.
Színház galéria

Ez volt az év díszlete és jelmeze - Galéria

A Látványtér 2018 címmel megrendezett szakmai kiállítás pénteki finisszázsán adták át az év jelmeztervezője és az év díszlettervezője díjat a FUGA-ban.